Van nekem egy Telekom IPTV szolgáltatásom két STB-vel. Egy CISCO ISB6030, és egy Tatung, az első felvenni is tud. A Cisco-t cserélték tegnap, és olyan problémám van, hogy a távirányító gombnyomására olykor kétszer reagál, és ez elég zavaró tud lenni. Olvasgattam a fórumokat, állítólag akkor jelentkezett az ügyfeleknél a probléma mikor megkapták az új IPTV menürendszert, és a legtöbbnél nem is volt eszközcsere. Állítólag szoftverhiba. Ha ezt így előadom az ügyfélszolgálatnak, akkor fognak küldeni egy SW updatet, vagy az eszközt (megint) cserélik?
Kérdés
lgal
Sziasztok!
Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: lgalVan nekem egy Telekom IPTV szolgáltatásom két STB-vel. Egy CISCO ISB6030, és egy Tatung, az első felvenni is tud. A Cisco-t cserélték tegnap, és olyan problémám van, hogy a távirányító gombnyomására olykor kétszer reagál, és ez elég zavaró tud lenni. Olvasgattam a fórumokat, állítólag akkor jelentkezett az ügyfeleknél a probléma mikor megkapták az új IPTV menürendszert, és a legtöbbnél nem is volt eszközcsere. Állítólag szoftverhiba. Ha ezt így előadom az ügyfélszolgálatnak, akkor fognak küldeni egy SW updatet, vagy az eszközt (megint) cserélik?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
31
18
12
9
Népszerű napok
2018. November 24.
17
2018. November 25.
17
2018. November 22.
10
2018. Október 19.
10
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
lgal 31 poszt
Roli82 18 poszt
Kalimera 12 poszt
anonymus 9 poszt
Népszerű napok
2018. November 24.
17 poszt
2018. November 25.
17 poszt
2018. November 22.
10 poszt
2018. Október 19.
10 poszt
Posztolt képek
84 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.