Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sanya Posztolva: 2014. december 29. Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Az új csatorna kiosztásbol miért nem a Parlament-TVét aPax és az Echo-Tv csatornákat vették ki.Hiszen az nem sok mindenkit érdekel.E hejett 4db jócsatornát szüntetnek meg a családi+hd csomagban.Film+2,Filmbox.Sorozat+,és RTLclubHD.Szerintem nem csak nekem de sok mindenkinek rosszúl esik.Jó lenne ha legalább a felsoroltak közzül valamelyik megmaradna a csomagban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 29. Megosztás Posztolva: 2014. december 29. Rtl Klub Hd-ra még azt írták pár napja Facen hogy tárgyalnak. Viszont bizonyos fajta csatornákból köteles pár darabot elosztani a T, ez Upc ra pl azért nem vonatkozik mert nem Magyar bejegyzésűek vagy valami ilyesmi indokkal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 29. Megosztás Posztolva: 2014. december 29. A Parlament TV t , mely Januártól P+ TV lessz valamint a Pax TV t a média törvény irja elö , hogy továbbitsák . Az Echo TV re meg még igény van mivel gazdasági hir csatorna . A kivett csatornák nem szünnek meg hanem át kerülnek az új Filmvilág mini csomagban igy bárki elöfizethet arra is akciósan . Egyedül az RTL Klub HD maradása kérdéses elvileg maradhat , ha megtudnak egyezni velük . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Hol írja elő törvény hogy a pax tv-t és a parlament tv-t kötelességük továbbítani? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Nem a pax tv-t és a parlament tv-t kötelesek elosztani hanem bizonyos besorolásuakbol bizonyos darabot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Mivel ezek közösségi csatornák igy kötelezö minimum 3 at továbbitani . A P + TV meg a Telekomnak fizet a továbbitásért mivel a telekom a müholdas elosztója a csatornának . Amugy meg ne lepödjetek meg ha Január 6 . án bekerül a Hatos csatorna , D1 TV , Fix TV . Attól még hogy ti nem nézitek sokan nézik a csatornákat . Én pl egyetlen sport csatornát sem nézek és a kedvenc listámban sincsenek benne , de nem arénázok , hogy vegyék ki mert nem nézem . Tudom sokan azt is nézik . Ezért jó ha minél bövebb a csatorna választék mindenki talál magának nézni valót . Pl jöhetne a Musicmix tv , Music Channel , Hit music is . De benevezek a Filmvilág mini csonagra a Filmboxok , a Film Mania , Sundance , Bbc Entertainment ill Axn csatik miatt noh meg a Boomerang miatt . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 norby2 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Sziasztok!Lehet már tudni milyen Minicsomagok lesznek Január 6-tól? Esetleg az árukat is lehet-e már tudni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. https://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf/aszf_modosulasok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2014. december 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Szia. Két új minicsomag lesz Filmvilág és Nagyvilág néven. Az első hónap 390 Ft, a második hónaptól ,mindkét csomag havi díja hűség válalás nélkül 1800 Ft. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 norby2 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoloka1984 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Nem is lesz drága akkor! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Őőőő Hatos csatorna , D1 TV az jelenleg is megtalálható a műholdas szolgáltatás csatorna kínálatában. :manhappy: Parlament TV is közösségi besorolású. :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Internet díjcsomagom hűségideje hamarosan lejár. Ezt a számlázási felületen (Amit végre több hónap után el lehet érni) látom.Mikor díjcsomagot szeretnék váltani (Csak netet!), kiírja hogy a korábbi díjcsomagjaim már nem elérhetők (A SAT családi HD sima és a Hoppa Telefon sem). Ekkor IP tv-t ajánl fel mekem amit nem szeretnék megrendelni, sem az Új Hoppá csomagot de csak így egyszerre engedi.Mit lehet ilyenkor tenni. Én nem szeretnék IP TV-t sem Interaktív SAT-ot, mert Smart TV-m van és ezek a szolgáltatások nekem feleslegesek, és nem akarom az internet sávszél kárára üzemeltetni az IP TV-t. Elvileg nem sima DSL területen vagyok ahol csak 1 megabitet tudnak szolgáltatni és az IP TV is működne, de arra nem lehet hivatkozni, hogy én ezt a netsebességem kárára nem akarom igénybe venni?A Net M-et sem akarom leváltani Új Net M-re mert abban nem 5 megabit a garantált sábszél csak az 1 megabit, hanem szeretném ugyan ezekkel a feltételekkel igénybe venni.Erre van lehetőség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Netes díjcsomag hűséget szeretnék hosszabítani, de ehhez köteles vagyok díjcsomagot váltani, mint a SAT TV-t mint a Hoppá díjcsomagot? Részletek itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. A hatos csatorna és D1 TV jelenleg még nem része a müholdas kinálatnak az csak IP TV ês Digitális kábel tvn vannak . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. woodland:"Amugy meg ne lepödjetek meg ha Január 6 . án bekerül a Hatos csatorna , D1 TV , Fix TV ."De, te se lepodj meg, ha nem lesznek eme csatornak a sattv kinalataban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Én nem lepödök meg rajta . Azon lepödnék meg ha valamilyen zene csatornát raknának be .A 2 új mini csomag ára viszont jó lett eltalálva . Csak kár azokért a zene csatornákért de legalább a VH1 maradt .Apropó az MTV Live HD n szokott zene is menni vagy a tartalma hasonlit az MTV Europe csatornára . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. december 30. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 30. @woodland Nálad a pont,másik sort néztem. :manvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Ok. Közben kaptam az infót hogy ez a kötelező IP-tv csak hiba a rendszerben, de akkor továbbra is marad a személyes vagy a telefonos üintézés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Andris Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Azt lehet már tudni, hogy mi lesz az RTL Klub HD-vel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 30. Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Még nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vadkacsa Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Az első hónap 390 Ft, a második hónaptól ,mindkét csomag havi díja hűség válalás nélkül 1800 Ft. Ez jó hír. Mégis sokkal olcsóbb, mint ahogyan számolgattuk itt a fórumban :-). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makaijozsef39 Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. Az új ászf mikor lesz már kirakva?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. https://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/aszf/aszf_modosulasok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 makaijozsef39 Posztolva: 2014. december 31. Megosztás Posztolva: 2014. december 31. De akkor most Lifestyle mini csimag is lesz??Nekem az új csatorna lista kellene meg a programhely. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.