Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. A Conax efiinfóknál mi a "Zone 8"? Az összes többi megkapta a decemberi frissítést, csak ez nem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Valószínűleg az EurosportHD-ra ha konkrétan azt a listát veszem.Nekem jobb hogy így tükrözve visszafele megy és az 1 es sima RTL klubb után a le gombal az RTL klubb HD-re ugrik, aztán a TV2 HD és a többi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 9. Megosztás Posztolva: 2014. december 9. Nem egyéni listára gondoltam. Ugyan arra a listára mint a sima SD-seknek van csak a sima SD csatornák, amiből van HD változat letiltásra kerülne (hozzáférés megtagadva felirattal) pl mint nálam a HBO-nál, amire nem fizetek elő. Itt jönne a képbe a lekódolt csatornák átugrása funkció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 a_scourgeofgod Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Nem egyéni listára gondoltam. Ugyan arra a listára mint a sima SD-seknek van csak a sima SD csatornák, amiből van HD változat letiltásra kerülne (hozzáférés megtagadva felirattal) pl mint nálam a HBO-nál, amire nem fizetek elő. Itt jönne a képbe a lekódolt csatornák átugrása funkció.Baromi egyszerű, ezekre a csatornákra kapcsold be a gyerekzárat.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Vagy csatorna átugrás is jó megoldás lehet bááár nem tudom hogy ezt tudjá e a sat tv boxok iptv és digitális ktv tudja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Vagy csatorna átugrás is jó megoldás lehet bááár nem tudom hogy ezt tudjá e a sat tv boxok iptv és digitális ktv tudja.IPTV esetében az egyéni lista készítése miatt van erre mód. Sajnos sat esetében csak a sorrendet tudod megváltoztatni, de maga a csatorna szám az ugyan az marad. Annak megoldást eredményez aki csak a csatornaléptetővel vált. Ha satnál is lehetne sorszám változással egyéni listát csinálni nem lenne semmi probléma. Mint írtam ennek hiányát elfogadom, de a HD-k elérése miatt jó lenne pl: egy "2"-es eltéréssel az sd és az azonos HD. Ez a visszafelé sorrend az új médiatörvény hatályba lépésekor ráadásul már nem megvalósítható lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tope Posztolva: 2014. december 10. Megosztás Posztolva: 2014. december 10. Köszönöm mindenkinek.Közben Hétfőn még voltam a T-Pontban (vagy minek nevezik) is, és rákérdeztem. Mivelhogy nem az én nevemen van így nem bírtam személyesen elintézni (meghatalmazás kellett volna), de megpróbálom vagy telefonon, vagy akinek a nevén van intézi személyesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 11. Megosztás Posztolva: 2014. december 11. Sagem PVR boxom van , azon a kedvenc lista olyan , hogy azt a csatornát arra a számra rakom amelyikre akarom . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kisapa Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Sziasztok! Van egy SAT tv előfizetésem kettő EC2208S típusú beltérivel. A problémám az,hogy a távkapcsoló bizonyos gombjai már alig működnek. Az elemeket természetesen kicseréltem. Ha bejelentem hibára kicserélik? Megjegyzem még csak egy éve használom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Igen kicseréleik ki megy egy szerelő és ad egy másikat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abaladar65 Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Kedevs Mindenki!Interaktiv sat - ot használok már kb. 2,5 éve. Ma vettem észre, hogy az extrák/alkalmazások menűpontban a you tube szolgáltatást nem tudom használni (beteg voltam így nem néztem tv-t). Az alábbi hibaüzenet látható: "A rendelkezésre álló erőforrások nem teszik lehetővé a tartalom megosztását a youtube használata közben." Alatta Igen Mégsem Ha az igenre lépek betölti az alkalmazást, választhatok is valamit de ha el szeretném indítani (mint ahogy régen szoktam) ismét megjelenik a következő üzenet: Can not connect to youtube player - és továbbra sem működik.Miért nem csatlakozik? Az origó alkalmazás jó, internet van. Már nincs ez a szolgáltatás? Lemaradtam valamiről? Várom segítségeteket . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 JamesWagner Posztolva: 2014. december 13. Megosztás Posztolva: 2014. december 13. Most én is vettem a fáradtságot, és megnéztem ezt az alkalmazást! Nálam 1 hete van Interaktív SAT TV. Még nem ellenőriztem. Valóban nem működik a YouTube alkalmazás! A hibajelenség teljesen ugyan az, mint amit abaladar65 felhasználó leírt!Kiváncsian várom a megoldásokat én is! :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Kisszilva Posztolva: 2014. december 15. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 15. Kedves JamesWagner és Mindenki! Az Interaktív Sat TV extra funkciói között található Youtube alkalmazás hibaüzenete mögött sajnos központi probléma van. Szakértő munkatársaink már dolgoznak a javításán. A megoldásáig türelmeteket és megértéseteket kérjük! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 15. Megosztás Posztolva: 2014. december 15. Kedves JamesWagner és Mindenki! Az Interaktív Sat TV extra funkciói között található Youtube alkalmazás hibaüzenete mögött sajnos központi probléma van. Szakértő munkatársaink már dolgoznak a javításán. A megoldásáig türelmeteket és megértéseteket kérjük! Iptvre még mindig nem várható Youtube ? Eddig müszaki okok miatt nem érkezett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2014. december 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 15. @anonymus Jó a kérdés :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. december 15. Megosztás Posztolva: 2014. december 15. Bezzeg ezen a téren nem egyekszik a T egységesíteni és fel húzni mind a kettőt egy magasabb szintre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 17. Megosztás Posztolva: 2014. december 17. látszólag nem sajnos :(én még hiányolom iptv esetén az usb-re dugható pendrive támogatást és arról tartalom lejátszást, sztem tudhatná ezt is mint funkciót, nem csak yt klienset futtatni... de lehet ez ösztönzés, hogy vegyél okostévét, vagy médialejátszót alternatívaként :) Bezzeg ezen a téren nem egyekszik a T egységesíteni és fel húzni mind a kettőt egy magasabb szintre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2014. december 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. december 21. Íme az új minicsomagok reklám videója. Nagyvilág minicsomag 20 tematikus csatornával. Filmvilág minicsomag 18 csatornával. A videókban elhangzanak a csomagban foglalt csatornák nevei. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gojko Posztolva: 2014. december 21. Megosztás Posztolva: 2014. december 21. SAT + HD (nem interaktív) tv előfizető vagyok Huawei, felvevős beltéri egységgel.A problémám az, hogy a beltéri a felvétel időzítéseket, nem mindig hajtja végre! Magyarul nem indítja el a beprogramozott felvételt! [...]A franc essen bele... :smileysad: nekem is ezt csinálja!A múlt heti műsorokból beállítottam felvételre kb. 10-et, hogy megnézem majd hétvégén. Kettőt rögzített belőle...Ennek mi az oka? Ki lehet valahogy küszöbölni? Vagy valami tipus hiba és marad a készülékcsere? Mert így nem sok értelme van ennek a felvevős STB-nek, ha csak véletlenszerűen rögzíti a műsorokat... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1897 Posztolva: 2014. december 22. Megosztás Posztolva: 2014. december 22. Érdekes lesz mindkettő. Fejenként még egy havidíjért. Mert ezért 3000 Ft-ot legalább elfognak kérni ha most némelyik 4-5 csatornásért elkértek 1000-1300 Forintot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. december 22. Megosztás Posztolva: 2014. december 22. Érdekes lesz mindkettő. Fejenként még egy havidíjért. Mert ezért 3000 Ft-ot legalább elfognak kérni ha most némelyik 4-5 csatornásért elkértek 1000-1300 Forintot.Szerintem, eddig se voltak ebben az árban életképesek a minicsomagok, azért változtatták meg.Mondjuk a T-től senki nem erősítette meg a minicsomagok csatorna listáját ,és a árait addig csak találgatunk.Így Kíváncsian várom,hogy mit hoznak ki ebből. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. december 22. Megosztás Posztolva: 2014. december 22. 3000? Annyit még a film csomagért sem adnék, amiben a Baby TV van :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozso3 Posztolva: 2014. december 27. Megosztás Posztolva: 2014. december 27. Üdv.: T-home melyik frekvenciát használja ? Ami helyes beállitá.....Nagy szélbe elmozdult az antenna és most jelenleg a 10.758 birtam vissza rakni.SAT 1 Jel adatok: Disecq port: A szint 166 Jelminősség: Jó.SAT 2 Jel adatok: Disecq port: A szint 170 Jelminőség: Jó Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 woodland Posztolva: 2014. december 28. Megosztás Posztolva: 2014. december 28. Jelentsd hibára .Nálam Sat1 184Sat2 174 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oreg1965 Posztolva: 2014. december 28. Megosztás Posztolva: 2014. december 28. Üdv!Mikor érjük meg, hogy a szolgáltatóknál csatornákra és nem csomagokra kell előfizetni??? Öreg Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.