Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 clard Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. És vajon rendelni az új csomagokat mikortól lehet? Továbbá a HD csatik egyik másikánál kis kockába adja be a képet, nem pedig teljes szélességben. De ez nem újkeletü. Hol lehet állítani, mert így azért elég gáz egy 16:9-es tv-n nézve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 somogyi Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Hello!Egy kis segítséget kérnék, mert elakadtam, és senki nem tudja a választ az ügyfélszolgon sem... A műholdas csomag működik saját vevővel is? Vagy csak a Telekomos műholdvevővel?Előre is köszönöm! Üdv! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. csak telekomos vevőegységgel működik. info itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Csak Telekomos stb-vel működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mivel párosítva van a set top boxal a smart kártya! Amúgy egy hülyeség a egész engedhetnék modul kártyával is jobb lenne nem kéne felesleges dobozt tartani a tv alatt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Talán eljön az a idő is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mindenkinek rendben lement a mai frissítés? Mert nálam pár csatornánál (Pl. Pro4, Sport2, Minimax, .....) még a "Nincs hozzáférése" üzenet jön. Az MTV live HD, meg nagyon halkan szól a többi csatornához képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 somogyi Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. OK! Köszönöm!Kár, mert tényleg sok TV ben benne van alapból a SAT vevő, és nem kéne a box... Üdv!@somogyi csak telekomos vevőegységgel működik. info itt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. rakd alapértelmezetbe a boxot és jön minden Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Mindenkinek rendben lement a mai frissítés? Mert nálam pár csatornánál (Pl. Pro4, Sport2, Minimax, .....) még a "Nincs hozzáférése" üzenet jön. Az MTV live HD, meg nagyon halkan szól a többi csatornához képest.Gyári beállítások visszaállítása.Kód 1234 alapértelmezetten. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Hello!Egy kis segítséget kérnék, mert elakadtam, és senki nem tudja a választ az ügyfélszolgon sem... A műholdas csomag működik saját vevővel is? Vagy csak a Telekomos műholdvevővel?Előre is köszönöm! Üdv!Nem.A box és a SMART kártya egymáshoz van rendelve.Csak és kizárólag a Telekom álltal biztosított Set Top boxal, és SMART kártyával működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. igy van és ezálltal le lehet gombolni némi plusz pénzt a boxokért. (halk kérdés ér annyit hogy a szerelők állandóan ezek a hulladékok miatt mászkálnak boxot cserélni...)Lényegében a telkom nettó környezetszennyező tehát elítélendő a gyakorlata, hiszen plusz eszköz fogyaszt sok sok háztartásban. Nesze neked vezető cég aki tesz a környezetvédelemre.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gyula73 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sziasztok! Segitséget Szeretnék Kérni.Sat Tv van ,És Van /huawei EC2218SS-EC2208S, Hogy tudok adatot rakni Pc-ről?És össze kötés adat kábel kellene, milyen? Gondolom -USB Üdv:gyula73 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Sehogy Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sanya Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Nekem reggel óta mióta a csatorna kiosztás megtörtént a Duna Word HD nem jön be.Kaonmedia CO1000 seftop bokszom van.Nem tudom miért.Az újra indítást is elvégeztem töbször is.Másnál sem jön.Választ kérnék.Köszönöm előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Nekem reggel óta mióta a csatorna kiosztás megtörtént a Duna Word HD nem jön be.Kaonmedia CO1000 seftop bokszom van.Nem tudom miért.Az újra indítást is elvégeztem töbször is.Másnál sem jön.Választ kérnék.Köszönöm előre is.Gyári beállítás csináltál már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Andris Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ezt nem hiszem el, hogy nem tudtak megállapodni az RTL-lel és mégcsak külön csatornaként sem elérhető! Nevetséges! Jól indítják a 2015-ös évet, csak gratulálni tudok hozzá! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ezt nem hiszem el, hogy nem tudtak megállapodni az RTL-lel és mégcsak külön csatornaként sem elérhető! Nevetséges! Jól indítják a 2015-ös évet, csak gratulálni tudok hozzá!Az RTL elérhető, és az RTL Klub is..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Willam Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ok!De hol az RTL Klub HD?Az előfizetők szerintem 75-80% ban ezt a csatornát nézik és pont ezt nem lehet HD minőségben nézni?!Szerintem ez jelentős előfizető vesztéssel jár majd előbb vagy utóbb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ó hányszor olvastam ezt az évek során hány efi mondta ezt hogy fel mond és fúúj Telekom érdekes mód valahogy még mindig van élő előfizetője a Telekomnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Willam Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Ha te így gondolod, már bocsi, de akkor homokba dugod a fejed a szolgáltatóval együtt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Willam Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Vajon a többi szolgáltató miért tudott megegyezni az RTL-el? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Andris Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Van és lesz is, de ez nem mentség! Ez szégyen, hogy egyedüliként nem tudtak megállapodni.És milyen szemlélet az, hogy tojunk az előfizetőkre mondván úgyis lesznek mindig.Helyzeti előnyével él vissza a cég, amikor semmibe veszi az előfizetői igényeket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Willam Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Egyet értek Andris-al! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sanya Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Csináltam gyári beállítást is,akkor sem jó.A menüben a rendszer újra indítását nyomtam meg.Nem tudom miért nem jön a Duna word HD.Valaki tud tanácsot adni mit tegyek.Kaonmedia CO1000 beltérim van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.