Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. És lás csodát müködik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 leventebalog Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Nekem mindkettő Huawei, mégsem látják egymást :( Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Akosman Posztolva: 2015. január 27. Megosztás Posztolva: 2015. január 27. Ha jönnek hozzám felszerelni, az oldalfalra rakatom fel ahol védett helyen lesz a havazástól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Akosman Posztolva: 2015. január 28. Megosztás Posztolva: 2015. január 28. Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni a szolgáltatótól. Mégpedig,hogy a Telekomnál a műholdas szolgáltatást csak beltéri egységgel tudják megoldani,vagy mint a *..******nél itt is kérhető a sat szolgáltatás CI+ modullal és kártyával? Utóbbi azért jobb lenne,hiszen kevesebb távírányító kevesebb doboz lenne a tv körül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 28. Megosztás Posztolva: 2015. január 28. @Akosmancsak beltérivel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 28. Megosztás Posztolva: 2015. január 28. Akosma e: Műholdas televízióHa jönnek hozzám felszerelni, az oldalfalra rakatom fel ahol védett helyen lesz a havazástól. Remélhetőleg védet helyről is jó rálátás van Telekom műholdra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Akosman Posztolva: 2015. január 29. Megosztás Posztolva: 2015. január 29. Azért ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat észre veszem,hogy a jel erősége azért nem kifejezetten erős a telekom satnál. 90-es tányért adnak és ha havas lesz a tányér vagy a fej elmegy a jel. Nem tudom ez a fej gyengesége,vagy a műholdnak nincs olyan erős sugárzása melyen a csatornák vannak? Egy másik szolgáltatónál 60-as tányért adtak ami jelenleg az astra műholdra néz. A szolgáltatást már áthelyezték egy másik holdra de még mindig 60-as tányérral szerelnek. Jelenleg az astra-ról a szabadon fogható csatornákat nézem 60-as tányérral. Pont most néztem tiszta hó a tányérom is, és a fej is,de teljesen zavartalan a vétel. Beltéri egységem nincs,mivel az antenna már közvetlenül a tv-be van kötve és úgy veszi a jelet. Szóval mi az oka,hogy havazásnál elmegy a telekomos jel? Műhold sugárzásának a gyengesége vagy a vevőegység gyengesége? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. február 1. Megosztás Posztolva: 2015. február 1. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. február 1. Megosztás Posztolva: 2015. február 1. Megesik néha, hogy nincs Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 1. Megosztás Posztolva: 2015. február 1. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet.Az időjárás nem befolyásolja az ePG létét vagy nem létét.Javaslom csinálj egy gyári beállítások visszaállítását ha nem oldja meg jelentsd hibára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 1. Megosztás Posztolva: 2015. február 1. Azért ahogy itt olvasgatom a hozzászólásokat észre veszem,hogy a jel erősége azért nem kifejezetten erős a telekom satnál. 90-es tányért adnak és ha havas lesz a tányér vagy a fej elmegy a jel. Nem tudom ez a fej gyengesége,vagy a műholdnak nincs olyan erős sugárzása melyen a csatornák vannak? Egy másik szolgáltatónál 60-as tányért adtak ami jelenleg az astra műholdra néz. A szolgáltatást már áthelyezték egy másik holdra de még mindig 60-as tányérral szerelnek. Jelenleg az astra-ról a szabadon fogható csatornákat nézem 60-as tányérral. Pont most néztem tiszta hó a tányérom is, és a fej is,de teljesen zavartalan a vétel. Beltéri egységem nincs,mivel az antenna már közvetlenül a tv-be van kötve és úgy veszi a jelet. Szóval mi az oka,hogy havazásnál elmegy a telekomos jel? Műhold sugárzásának a gyengesége vagy a vevőegység gyengesége?Teljesen jó a jel erősége a Telekomnál is.A havas jeges fej nem képes átvinni a jelet.Legyen az 60 as, 120 as vagy 500 as tányér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 1. Megosztás Posztolva: 2015. február 1. Egy dolgot elfelejtettem megkérdezni a szolgáltatótól. Mégpedig,hogy a Telekomnál a műholdas szolgáltatást csak beltéri egységgel tudják megoldani,vagy mint a *..******nél itt is kérhető a sat szolgáltatás CI+ modullal és kártyával? Utóbbi azért jobb lenne,hiszen kevesebb távírányító kevesebb doboz lenne a tv körül.Csak a telekom álltal rendszeresített eszközökkel lehet igénybe venni a szolgálltatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. február 2. Megosztás Posztolva: 2015. február 2. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet.Az időjárás nem befolyásolja az ePG létét vagy nem létét.Javaslom csinálj egy gyári beállítások visszaállítását ha nem oldja meg jelentsd hibára.És ezt a "gyári beállítások visszaállítását" hol találom? (EC2208S box) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 2. Megosztás Posztolva: 2015. február 2. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet.Az időjárás nem befolyásolja az ePG létét vagy nem létét.Javaslom csinálj egy gyári beállítások visszaállítását ha nem oldja meg jelentsd hibára.És ezt a "gyári beállítások visszaállítását" hol találom? (EC2208S box)Pontosan nem tudom mert a hüjevejes készülékeket nem ismerem, de valami ilyesmit kell keresni:menü-felhasználói beállítások- gyári beállítások visszaállítása(kód ha alapesetben 1234) De a felhasználói kézikönyvben is kell hogy szerepeljen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. február 2. Megosztás Posztolva: 2015. február 2. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet.Az időjárás nem befolyásolja az ePG létét vagy nem létét.Javaslom csinálj egy gyári beállítások visszaállítását ha nem oldja meg jelentsd hibára.És ezt a "gyári beállítások visszaállítását" hol találom? (EC2208S box)Pontosan nem tudom mert a hüjevejes készülékeket nem ismerem, de valami ilyesmit kell keresni:menü-felhasználói beállítások- gyári beállítások visszaállítása(kód ha alapesetben 1234) De a felhasználói kézikönyvben is kell hogy szerepeljen.Ilyen menűpont nincs, és a kézikönyvben sem találtam sajnos! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 2. Megosztás Posztolva: 2015. február 2. Az EPG másnál is ennyire hiányos? Sosem volt tökéletes, de hónapokkal ezelőtt elkezdett egyre rosszabb lenni, hetek óta pedig a csatornák 90%-a üres. Először azt gondoltam időjárásfüggő a dolog, de nem, verőfényes napsütésben is ez a helyzet.Az időjárás nem befolyásolja az ePG létét vagy nem létét.Javaslom csinálj egy gyári beállítások visszaállítását ha nem oldja meg jelentsd hibára.És ezt a "gyári beállítások visszaállítását" hol találom? (EC2208S box)Pontosan nem tudom mert a hüjevejes készülékeket nem ismerem, de valami ilyesmit kell keresni:menü-felhasználói beállítások- gyári beállítások visszaállítása(kód ha alapesetben 1234) De a felhasználói kézikönyvben is kell hogy szerepeljen.Ilyen menűpont nincs, és a kézikönyvben sem találtam sajnos! hívd fe a helpdeszket... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 gend Posztolva: 2015. február 2. Megosztás Posztolva: 2015. február 2. hívd fe a helpdeszket...Köszi a segítséget!Viszont azt gondoltam ez az oldal pont azért van, hogy ne kelljen felhívnom a helpdeszket... (És ezzel senkit nem akartam megbántani, főleg azokat akik próbálnak segíteni!) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. február 3. Megosztás Posztolva: 2015. február 3. hívd fe a helpdeszket...Köszi a segítséget!Viszont azt gondoltam ez az oldal pont azért van, hogy ne kelljen felhívnom a helpdeszket... (És ezzel senkit nem akartam megbántani, főleg azokat akik próbálnak segíteni!)Én sem akarlak megbántani, de ha valamit szeretnél és se itt sem máshol nem találsz elfogadható segítséget, csak azt tudom ajánlani fordulj keress más segítséget.Ez esetben a legjobb segítség a helpdesk.Sajnos Ők maguktól nem tudják mi is a problémád.Hogy erről tudomást szerezzenek, és megpróbáljanak segíteni neked valahogy tudtukra kell adni hogy mi a problémád.Erre az egyik lehetőség a telefonos segítségnyújtás. Ez a fórum is lehet segítség, de nem tekinthető hivatalos megoldásnak...és semmi esetre sem vállal senki fellőséget azért hogy az itt leírtak milyen következményekkel járhat nálad. Tehát van megoldás a problémádra. Az pedíg nem más mint a helpdesk felhívása és problémád pontos körülírása után, a helpdesk álltal adott tanácsok megfogadása, elfogadása mivel jelenleg más megoldással nem tudunk szolgállni. Remélem számodra is érthető válasz sikerült adni problémád megoldására. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. február 3. Megosztás Posztolva: 2015. február 3. A Huawei és a Kaonmedia beltériknél már nincs olyan menű, hogy "Gyári visszaállítás", nincs: 1234 kód sem.MENÜ ---> Beállítások ---> Rendszer visszaállítása.Ez van. Ekkor megkérdezi:Újraindítja a rendszert? Igen MégsemAz igent választod, és ekkor újrabootol az egész. Ez felel meg a neked segítségként felkínált gyári beállításnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Boomer Posztolva: 2015. február 4. Megosztás Posztolva: 2015. február 4. kollégánál a pont, klasszikus gyári visszaállítás lassan már nem lesz divat. Aztán, hogy ez sima újratöltés, vagy nulláz is valami beállításokat, az jó kérdés. Van pár leírás és segédlet az otthoni oldalon.Ha az eszköz leírásában nem találsz valamit, érdemes a szolgáltatás használatijában is keresni, nézni:Használatik, leírások Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. február 5. Megosztás Posztolva: 2015. február 5. itt kicsit más a helyzete nem is másolta, hanem direktben a penre vette fel az műsorokat, sat-nál a huawei tudta ezt... Kaon-nál nem tudom mi van, de simán benne van, hogy máshogy működik (ha tud is penre felvenni, lehet a formátum es annak kodolása is másmilyen) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 abaladar65 Posztolva: 2015. február 7. Megosztás Posztolva: 2015. február 7. Kedves Kisszilvia! Látom olyannyira olvosolták a problémát, hogy inkább kivették az alkalmazások közül a"you tube"- , csak, hogy ne keljen megjavítani ?! Vagy ez csak egy átmeneti állapot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 8. Megosztás Posztolva: 2015. február 8. Biztos nem azért vették ki hogy jaaj majd mindenki elfelejti. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1543 Posztolva: 2015. február 9. Megosztás Posztolva: 2015. február 9. Annak reményében írok most pár mondatot, hogy hátha eljut az illetékesek felé, mert hibabejelentésben ezt felesleges lenne jelenteni.Szóval 2 kedvenc csatornám az MTVLiveHD és a TLC műsorújságjáról lenne szó. Ezen a két csatornán az EPG sosem azt a műsort írja, ami valójában van a tévében. Nem tudom honna veszik a műsorújságot. Az interneten a tényleges műsort megtalálom, szóval mások tudják, hogy mi a tényleges műsor. :) (mondjuk a többi csatornánál ezt nem tapasztaltam, esetleg a sportcsatornáknál, de ott érthető a műsorváltoztatás)Bízom benne. hogy előbb-utóbb itt is látni fogom, és akkor nem manuálisan kell majd beállítanom a felvételt ennél a két csatornánál (mert volt egy pár alkalom, hogy a műsorújságból indított felvétel esetén más műsort kaptam :D ). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. február 9. Megosztás Posztolva: 2015. február 9. SziaNem feleslegesen teszel bejelentést csak szerencse is kell sajnos.... két eset lehetséges vagy nálad nem frissül normálisan valamiért vagy ahonnan kapja a T ott hibásan szerepel ebben esetben csak továbbítani tudja a T az hibát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.