Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. május 3. Megosztás Posztolva: 2015. május 3. Szép napot!Sat-TV alap csomagunk van. Megoldaható-e STB kiiktatása a lapos tv kártyaolvasójába dugott Conax kártyával? Illetve a T-Home-nál lehetséges-e az STB cseréje egy újabb kivitelű HDMI csatlakozós verzióra, mert a régi csak Scart csatlakozó van, amit nem kedvelek.A Telekom Sat TV szolgáltatása kizárólag a Telekom álltal biztosított Set top box segítségével érhető el.Beltéri csere természetesen lehetséges, amennyiben előfizetsz a SAT Családi+HD csomagra és kéred az erre alkalmas készülék telepítését, vagy olyan csomagra fizetsz elő amiben van hd tartalom is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fakarika Posztolva: 2015. május 5. Megosztás Posztolva: 2015. május 5. Sziasztok! Tudok-e tenni valamit azzal, hogy a kép és a hang picit el van csúszva? A beltéri ADB5800S a tévé Samsung Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2252 Posztolva: 2015. május 5. Megosztás Posztolva: 2015. május 5. Az zavaró lehet. Mit értesz picin, egy vagy minden csatornán tapasztalható? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fakarika Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Minden csatornán. Nyilván, a szinkronizált részeken csak akkor veszem észre ha az ajtó csapodás, lövés hangja utólag érkezik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. a 1412-n bejelentetted már (asszem 4.1. a tv hiba bejelentés)? ha nem, én a helyedben megtenném, mert engem nagyon bosszantana... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fakarika Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Még nem jelentettem, de fogom. Egy hónapja van ez a rendszer, gondoltam" kinővi" . Azért irtam mert tanácstalan vagyok. Köszi, majd megírom mit sikerült rendezni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. mindenképp jelezd, mert ez olyan probléma, amit szerintem, csak a t javíthat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 fakarika Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Hívtam a 1412-t, azt tanácsolták, elsőre vegyem ki a kártyát és törölgessem meg, ha kevés ujra futtassam le csatorna keresést. Ha nem használ akkor felvesszük a hiba bejelentést. Erre nem került sor, mert a kártya törlése elég volt. Több magyar nyelvű csat.on próbáltam, baró! Köszi a segítséget hátha más is tanul belőle. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2175 Posztolva: 2015. május 18. Megosztás Posztolva: 2015. május 18. Üdv Emberek !Nekem is Kaonmedia boxom lett. Nem vagyok tőle hasra esve,sőt összeségében elégedetlen.Ami jó az a távezérlője,a TV-t is lehet vele állitani .A gyorsasága megfelelő.És ennyi. Nincs csatorna sorrend állítási lehetőség ,EPG-ből a felvételt nem lehet előbb inditani,így sokszor lemarad az eleje a felvételnek,ha egész hétre programozom manuálisan a felvételt nem indúl el,nem veszi fel a műsort.A felvételt jelző led olyan halvány, hogy oda kell hajolni , hogy lásd vesz-e fel.Az óra meg tul fényes ,azért fogyaszt 10 Wattot kikapcsolt állapotban is.Ez havi 7 KW. A többi box is igy fogyaszt.Kivéve a *** Satos boxa az 1 Watt alatt van .Kevés a 32X gyorstekerési sebesség is. Az ócska Sagem 300X-an is tekert. Ha egy hosszabb filmet nézel és leállítod , legközelebb nem emlékszik hol ált meg , lehet előről tekerni . Nekem a Sagem jobban beillet a használotomba.Még azokkal a hibákkal ami volt is neki.KAONT PVR-est cserélek SAGEM PVR-esre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. május 25. Megosztás Posztolva: 2015. május 25. Szerintem a Sagemeket kivonták a forgalomból,hála istennek ugyhogy azt már nem kapsz , ellenbe hauwei -t azt kaphatsz de az meg 100 szor roszabb lasabb mint ami jelenleg van neked...Ha hibás akkor kicserélik de nem kívánságműsor... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2015. május 25. Megosztás Posztolva: 2015. május 25. A huaweinek nagyon véres a torka! :smileysad: lassan reagál a távírányítóra, az adás működés közben többször akad, képes standy állapotban megfagyni, gondjai vannak a felvétel időzítéssel (2-3 naponta újra kell indítani, mert elfelejti, hogy fel kellene vennie; megzavaradok és befejei a felvételt, ha a műsor átcsúszik a következő napra). kedvenc listánál nem tudja a csatorna alatt megjeleníteni a csatornához tartozó epg-t, hanem az eredeti csatornalista sorrendjében adja be az epg-t, HD csatornák alatt nem működik a PIP, mert huawei erőforrás hiányára hivatkozik.Szerencsére megszabadultam tőle, és kaptam egy felvevős kaont. Ha nem cserélik a hűségem lejártával szolgáltatót váltottam volna, mert úgy gondolom nekem nem kell pénzért kínlódni a szolgáltó set top box-ával. A T is jobban tenné, ha nem olxsó bovlit sóza az efik javára, hanem időt nem sajnálva tesztelné a szolgáltatói dobozokat az efiknek való átadás előtt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. sziasztok meg szünik muholdas telekom tv szolgáltatás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. Nem! Miért kérded ? Iptv preferáltab de ettől még létezik és marad a sat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. Nem! Miért kérded ? Iptv preferáltab de ettől még létezik és marad a sat.Ez így igaz, hiszen már a sat sem "sima", hanem az is interaktív. :smileyhappy:A műhold, mint platform szerintem kizárt, hogy olyan sorsa jusson, mint a digitális kábeltv. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. Nekem sima a sat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. Nekem sima a sat.Lehetséges, de ha jól tudom, új létesítéskor már csak interaktívot telepítenek. (De lehet, hogy tévedek, akkor a fórumtársak majd kijavítanak.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. interaktiv mivel jobb és miért szünik meg müholdas sugárzás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. interaktiv mivel és miért szünik meg müholdas sugárzás?A műholdas szolgáltatás nem szűnik meg, erről szó sincs! Az interaktív azt jelenti, hogy az IPTV prémium szolgáltatásait (timeshift, felvétel, alkalmazások) sat-on is élvezheted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. és igaz telekom komoly internet fejlesztés akar magyaroszágon egész területén? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. és igaz telekom komoly internet fejlesztés akar magyaroszágon egész területén?Erről itt https://kozosseg.telekom.hu/t5/Internet/30-Mbit-s-midnen-h%C3%A1ztart%C3%A1sba-konzult%C3%A1ci%C3%B3-Kin%C3%A9l-mi-a-helyzet/m-p/3667 folyik társalgás, ebben a topikban olvashatsz róla bővebben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. szia köszike linket de ez tavalyi link téleg valos dolog? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. Tényleg az Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. szia köszike linket de ez tavalyi link téleg valos dolog?Igen, valós - a linkkel csak a megfelelő topikot szerettem volna jelezni :smileyhappy: .A fejlesztések folyamatban vannak, hiszen a végső cél, hogy a háztartások mindegyikében elérhető legyen a minimum 30 Mbit/sec sebességű internetszolgáltatás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 princz Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. értem milyen vonalon kapjuk majd ezt minimum 30mb/s sebességet gondolom üveg szálás kábelem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. május 26. Megosztás Posztolva: 2015. május 26. értem milyen vonalon kapjuk majd ezt minimum 30mb/s sebességet gondolom üveg szálás kábelem?Hogy Te konkrétan milyen technológián fogod kapni, azt sajnos nem tudom megmondani. :smileyhappy: A tendencia az, hogy azoknál az ADSL hálózatoknál ahol ez költséghatékonyan megvalósítható VDSL-re fejlesztenek, máshol optikai fejlesztésben, illetve ED3 kábelben gondolkodnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.