Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2175 Posztolva: 2015. február 25. Megosztás Posztolva: 2015. február 25. Helló !Ahogy látom neked már megvan az uj box. Nekem most pénteken hoznak a Sagem PVR-es helyet .Szeretnék érdeklódni ,milyen az uj box. Főleg acsatorna lista érdekelne, vagyis Pl. az 1-es program helyre be lehet-e tenni bármelyik csatornát ?A PVR-es Sagemen be lehetett állitani.Köszi előre is . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaby83 Posztolva: 2015. március 11. Megosztás Posztolva: 2015. március 11. Sziasztok.Használ valaki KaonMedia felvevős beltérit és sima huawei beltérit hálózatba kötve?A huawei beltéri látja amit KaonMedia fel lett véve le lehet játszani rajta?Azt tudom felvevős huawei és simánál ez működik de vegyesen vajon jó-e.Előre is köszönöm a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 11. Megosztás Posztolva: 2015. március 11. Valaki azt írta anno hogy egyeznie kell a két box típusának. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom CoolHand Posztolva: 2015. március 13. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 13. Szia! Úgy ahogy treda mondja, először kell indítani egy áthelyezési igényt, amit akár telefonon is kérhetsz és ha a műszaki feltételek nem adottak, kapsz egy levelet róla, amiben leírják a szerződés felbontásának lehetőségét, arra hivatkozva kérheted a szankciómentes megszüntetést. Üdv. Tamás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Üdv mindenkinek! Új SAT TV előfizető vagyok (net+telefon régóta a T-nél van) , eddig mindigtv volt, TV-be dugott conax modullal+dekóder kártyával. Telekomnál ugye csak beltéri egységgel használható a szolgáltatás, kaptam is egy Huawei EC2208S csodát, ami végülis műkődik, de bosszantóan lassan reagál a távirányítóra. Van úgy, hogy 3-5mp is eltelik mire végrehajtja amit szeretnék, persze addigra már megnyomom még párszor a gombot (hátha nem érzékelte) de aztán behozza a lemaradást és pl. vált 4-5 csatornát. Utánanéztem fórumon és más is találkozott ezzel a jelenséggel. Lehet ezzel valamit kezdeni? Úgy olvastam, hogy a Kaon boxok jobbak ilyen szempontból. Viszont nem tudom ez hibának számít-e a telekomnál... Attól tartok emiatt nem fogják cserélni.Csak hát egyre jobban idegesít ez a lomhaság. Amúgy tetszik a szolgáltatás, az interaktivitás, jó volna egy normális beltéri egység is, mert ez.... Hadd ne mondjam. Van valami mód a cserére? A választ előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Ez a normális működése Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 20. Megosztás Posztolva: 2015. március 20. Szomorú, hogy ez normálisnak mondható... Biztos velem van a baj. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Üdv mindenkinek! Új SAT TV előfizető vagyok (net+telefon régóta a T-nél van) , eddig mindigtv volt, TV-be dugott conax modullal+dekóder kártyával. Telekomnál ugye csak beltéri egységgel használható a szolgáltatás, kaptam is egy Huawei EC2208S csodát, ami végülis műkődik, de bosszantóan lassan reagál a távirányítóra. Van úgy, hogy 3-5mp is eltelik mire végrehajtja amit szeretnék, persze addigra már megnyomom még párszor a gombot (hátha nem érzékelte) de aztán behozza a lemaradást és pl. vált 4-5 csatornát. Utánanéztem fórumon és más is találkozott ezzel a jelenséggel. Lehet ezzel valamit kezdeni? Úgy olvastam, hogy a Kaon boxok jobbak ilyen szempontból. Viszont nem tudom ez hibának számít-e a telekomnál... Attól tartok emiatt nem fogják cserélni.Csak hát egyre jobban idegesít ez a lomhaság. Amúgy tetszik a szolgáltatás, az interaktivitás, jó volna egy normális beltéri egység is, mert ez.... Hadd ne mondjam. Van valami mód a cserére? A választ előre is köszönöm. Igen, van mód a cserére.hibabejelentést kell tenni a 1412.Ha kiviszik az uj beltéri egységet akkor addig nem szabad elengedni a szerelőt míg minden funkcióját meg nem nézted hogy működik e. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1727 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Ez a normális működéseNem, ez nem normális működés, legalábis olvtárs írása szerint.Tehát be kell jelenteni hibára, és a telekom szakemberei megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 22. Megosztás Posztolva: 2015. március 22. Sziasztok!Új vagyok a fórumon így remélem jó helyre megy amit írok és kapok is rá választ. Interaktív Sat TV-m van, és egy KaonMedia boxom amihez nincs felvétel opció. A Videótékából kikölcsönzött filmeket streamelve néztem idáig, viszont a Boxon van egy USB kimenet. Szerintetek le lehet tölteni oda a filmet? Csak mert ha streamelem, nem tudok a filmbe belepörgetni, és ha elmegy a net, kezdhetem a filmet előről. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Nem hiszem, minden ilyen ellen küzd a T. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Itt az van leírva, hogy az interaktív satnál "Merevlemez nélküli eszköz esetében csatlakoztatható külső USB HDD (merevlemez), amelyre ugyancsak ideiglenesen letárolásra kerülhet a Videotéka tartalom." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Most voltam a T-Pontban, egy Kaon box volt kirakva, hát mit mondjak, ég és föld a különbség. Azon a boxon a leghosszabb várakozási idő volt annyi mint ezen a huawei-n a legrövidebb... Teszek egy próbát a 1412-vel, hátha. Remélem sikerül megoldani. Csak tényleg az a baj, hogy a lassúságtól eltekintve a huawei is hibátlanul megy, kérdés a telekom milyennek ítéli meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Meg tudom erősíteni, lassan a 2. hónapja hazsnálok Kaon-t a huawei után, igazi megváltás, pár apróság ami még hiba rajta. Néha zavarba lehet hozni, ilyenkor magába zuhan vagy újraindul. Spontán elfelejti hogy éppen kedvenc listát lapozok, megszokható.Hiányzik az az update ami a huawein fent volt, tehát hálózatból lejátszás, pendriveról lejátszás. Talán bekerül ez is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. És nálad milyen okból lett lecserélve a box? (huawei is elfelejti néha a kedvenc listát, lejátszás funkció meg nem hiányzik, van külön médialejátszóm) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 heimdallr Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. bejelentettem hogy lassu, nem reagál, kijött a szerelő mutattam neki, tényleg lassu, cserélte. Hozzátéve hogy másik ugyanilyet nem rak fel akkor, elment hozott ilyet.(itt jegyzem meg, hogy vidéki kisváros, teljesen normális szerelő van, korrekt emberke, talán ő még, korából ítélve is a régebbiek közül való)Tapasztalatom szerint, ha normálisan állok egy szerelőhöz, ő is normális. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Akkor ez szerelőtől is függ... Remélem hozzám is egy normálisabb jön... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 23. Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Igen, köszönöm, ebben benne van a válasz. Szóval ez csak akkor működik ha kérem a felvétel opciót és akkor tudok csatlakoztatni merevlemezt és arra kérhető le a tartalom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 23. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 23. Nem kell hozzá felvétel opció, ha kötsz rá egy merevlemezt, oda tudod lekérni a videótékás tartalmat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Próbáltam egy HDD-t igaz nem volt üres. mindenféle adatot tárolok rajta. NTFS formátumú és állítólag ezt nem kezeli, így megpróbáltam egy 8GB-os full üres pendriveot, azt pedig nem engedte leformázni. Ilyenkor mi a teendő? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Igen, nekem is ez a problémám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 winer Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Kicserélték a pwr-es boxot kaonra, látom a masik kaonrol a felveteleket Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Jozsfm964 Posztolva: 2015. március 24. Megosztás Posztolva: 2015. március 24. Nálam annyiszor cseréltek boxot, hogy az valami hihetetlen, de ez most már bosszantó, hogy 2 hónapja nem tudom megoldani. Itt azt a választ kaptam, hogy nem kell felvétel opció ahhoz, ha le akarom kérni a tartalmat a videótékából. nagy nehezen meg tudták azt is mondani a T-s dolgozók, hogy a filmekben való oda-vissza tekerés csak abban az esetben működik ha adathordozóra letöltöm a filmet, mert anélkül csak keveset bufferel az anyagból és úgy nem működik a beletekerés.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Telekom Heim Posztolva: 2015. március 25. Telekom Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Szia!Nem mindegyik pendrive jó hozzá. Prógáld meg mássikkal is. Esetleg formázd le pc-vel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Atizs Posztolva: 2015. március 26. Megosztás Posztolva: 2015. március 26. Ma lejelentettem hibára a 1412-őn. Ha telefonál a szerelő az időpont miatt mondhatom neki, hogy hozzon egy kaonmedia boxot a huawei helyett? (és mi van ha nincs neki olyan?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.