jani44 Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Ja, amúgy igen, lakossági. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Pedig a hibát kötelesek 72 órán elhárítani, akkor is, ha az online önkiszolgáló felülettel kapcsolatos. A Telekom fiók bevezetése előtt tudtad használni a My T-Mobile-t? Esetleg nem tudsz a kapcsolattartódhoz fordulni,ha van ilyen? Egyébként mi a pontios hibajelenség? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Még múlt hónapban simán beléptem a telefonszámommal, és az ahhoz kapcsolódó 5 számjegyű kóddal a My T-mobilba.Rögtön a nyitott számlákat láttam, ott pedig ki tudtam választani, hogy melyiket fizetem, és a fizetés is kb. 1-2 percet vett igénybe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Most mi a hibaüzenet, ha megpróbálsz belépni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Hibás azonosító vagy jelszó. Próbálok e-mail címmel is, telefonszámmal is.Ha facebook-kal lépek be, és megpróbállom a telefonszámot hozzárendelni a fiókhoz, akkor meg azt adja ki, hogy nem telekom telefonszám. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Javaslom mégegyszer jelentsd be a 1430-as számon. Mind az öt számnál ugyanez a hiba van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Na,felhívtam a1430-at. Nagyon segítőkész volt az ügyintéző. Addig eljutottunk, hogy az 5 előfizetésem közül 4-el be tudok lépni, de az én számommal, ami a vezérszám, ahhoz van rendelve a folyószámla is, azzal nem. Üzenet: Belépés folyószámlávalHiba!Nem létező felhasználó! Holott a telefonszámot automatikusan a rendszer kidobja, csak a folyószámla jelszót kell beírni, amit 100%, hogy jól írok be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 elegemvan Posztolva: 2015. május 6. Megosztás Posztolva: 2015. május 6. Magán személy csomagnál, regelést kér üzletire, beregelsz email meg minden , és nem tudod a számodat intézni , szóval vagy javitják , ha már ennyire meg drágult vagy , kalkulálják be az uj asztalokat és az üzletkötőknek pszhihológust javaslok.az informatikusnak lapátot ,vagy továbbképzést ajánlunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag3 Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Szia! Nem igazán értem a problémád,sajnos. Néha előfordulnak kisebb nagyobb fennakadások a T rendszerben. Javaslom,hogy regisztrálj egy új e-mail címmel és hozz létre saját Telekom fiókot. Ehhez pedig hozzá tudod kapcsolni az összes mobil illetve otthoni előfizetésed,esetlegesen az üzleti előfizetéseid is. Elég könnyen meg lehet csinálni,és ha ezt megcsinálod akkor a továbbiakban együtt kezelheted előfizetéseidet.(A regisztráció FACEBOOK fiókkal is lehetséges). Sok szerencsét és remélem egy kicsit tudtam segíteni. Szép napot! Péter Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Mit akar ez jelenteni"A felhasználó fel van függesztve"? Egy évig nem lehetett belépni a telekom oldalra és most is csak röhejesen és még én vagyok felfüggesztve. Másfél óra is sok lenne,nem hogy egy év, hihetetlen amatör munka. 6. probálkozásra mégsem vagyok felfüggesztve, hanem "A művelet során hiba lépett fel " akkor újra Mit akar ez jelenteni"A művelet során hiba lépett fel" Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. http://imgur.com/fNdeR8P ilyenkor mit kell csinálni? :smileylol: ennyire hülyékket én még nem láttam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2539 Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. http://imgur.com/fNdeR8P ilyenkor mit kell csinálni? :smileylol: ennyire hülyékket én még nem láttam Itt napi szinten fokozzák a hülyeséget!!! Gáz ora leadás is megszünt helyette Webmailba akar továbitani!! Csak azt ne mondja senki oda is regisztráljak!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. én ezt a diktálás megszűnést + webmail átírányítást nem tapasztaltam. nem lehet hogy félre kattintottál? itt ez van kiírva: "Jelenleg az online mérőállás-bejelentés funkció műszaki hiba miatt nem érhető el. Előre láthatólag május 15-től tudjuk újra biztosítani az akadálymentes működést. Kérjük, hogy a mérőállás bejelentését ezen időszakban SMS-ben vagy telefonon végezze el! Az okozott kellemetlenség miatt elnézést kérünk! Megértését és türelmét köszönjük! " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Képen látható dolog meg évek óta ilyen külön kell be lépni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Csak, hogy tudja amiről írsz az mi.http://www.telekom.hu/tajekoztatok/telekomfiok Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 7. Megosztás Posztolva: 2015. május 7. Nem tudok belépni csak facebokkal(ami magában vicc hogy egy szolgáltrató arra kényszerít hogy kapcsoljam össze a fiokjaimat), azonosítóval, emailel nem engedi. Facebokkal beléptem 20000000 kisérletre össze tudtam kapcsolni az otthoni előfizetésemmmel, de az adataimat nem látom mert hát ugye"Hiba történt a belépés közben! Új jelszót készíthetsz az Elfelejtett jelszó Folyamatban" vagy "Felfügesztett felhasználó" vagy "A művelet során hiba lépett fel ". Ezeket random dobálja, gondolom hogy ne unjam meg és ezt 1 év alatt sikerült összehozni.thome tényleg a legalja szintet képviseli.Nagynehezen beengedett az otthoni előfizetésemmel, de ez nem elég:smileylol:http://imgur.com/fZEoTwu Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2539 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. De semmi nem müködik furcsa!! Nem tudom mire volt jo rászabaditani ezt a félkész terméket az elöfizetökre!!Pláne még árat is akarnak emelni.Hiba bejelentő szám állandoan foglalt pld!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2539 Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Nem Katintotam félre tutti.Nálunk A mobilinternet is olyan a toronytol 500métere mint máshol belasitva!!!Toronyal is rengeteg baj van vagy a központba valamit el agyaltak!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Az igaz hogy nem kényszeritett, végülis csak akkor kell ha be akarok lépni, mert máshogy nem lehet. Lehet hogy nekem vannak ilyen képtelen ötleteim hogy megnézzem az internet szolgáltató honlapját. Be is mehetnék személyesen, meg levelet is lehet küldeni. Még csak 2015 van miért kellene müködnie az oldalnak rendesen. A szomszéd 11 éves gyerek oldala is alig megy, miért menne ez.Most 8:01 van ez az oldal ezt írja "Automatikusan mentve ekkor: 09:01", tényleg nem keresem a hibákat, de szinte semmi nem megy normálisan. Az időt nem tudják beállítani akkor nem csoda hogy évekig szarakodnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Nekem 5 db flottás előfizetésem van. Az úgynevezett vezérszámot, ami az enyém, nem kezeli a rendszer, folyamatos hibaüzenetek, hogy nem telekom előfizetés, stb. A hozzá rendelt azonosítókkal (telefonszám, e-mail) és jelszavakkal nem tudok belépni. A másik négy számmal működik. A számlákhoz nem férek hozzá, mert az én telefonszámomhoz van folyószámla jelszó, de nem fogadja el a rendszer. Erre választ nem tudtak adni, csak annyit, hogy másnál is előfordul. Hurrá. Így már jobb. A számláimat a díjnet oldalán be tudom ugyan fizetni, de az a rendszer a telefonok részletfizetését nem tartalmazza. Vicc. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. távszámlán is ott vannak a készülék részletfizetései, csak az adott számla Mellékletek fülén találod meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. javasolnék egy szolgáltató váltást, sajnos én nem tudok mert csak ez a amatör thome van nálunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szucsandi Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. Nem tudok váltani, mert a munkahelyemen ez a flottás lehetőség van. Amúgy nincs gondom, meg eddig nem is volt a honlappal sem, minden ment gördülékenyen. Csak ez az újítás tette be a kaput. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. nálam van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Csaba Posztolva: 2015. május 8. Megosztás Posztolva: 2015. május 8. [img]http://i.imgur.com/SreeImW.png[/img] Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
52
36
32
15
Népszerű napok
2015. Május 11.
19
2015. Április 15.
14
2015. Május 8.
13
2015. Május 6.
12
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 52 poszt
Roli82 36 poszt
zoli62 32 poszt
jani44 15 poszt
Népszerű napok
2015. Május 11.
19 poszt
2015. Április 15.
14 poszt
2015. Május 8.
13 poszt
2015. Május 6.
12 poszt
374 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.