btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. 4X adatpromóció meghosszabbítva 2017.03.31.-ig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 27. (szerkesztve) @fgabor87 Jajj most jutott eszembe, hogy ha be van kapcsolva a Maraton, akkor a Telekom alkalmazás bedöglik... Mehet a Domino Surf csomag mellé is a Maraton, de állítólag kell neki a napinet, de egy kis trükkel meg lehet szabadulni a napinet-től, 1430 kérni kell a a napinet kikapcsolását és a "technikai net" bekapcsolását ennek nincs díja. Szerkesztve ekkor: 2017. január 27. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 28. Köszi, megpróbáljuk. Főleg, hogy a NapiNetet így akkor is aktiválja, ha a telefonon le van tiltva a mobilinternet. Ezt jól összekutyulták. Esetleg ez a trükk eljátszható más Domino díjcsomagok, pl Domino5 esetén is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 28. Miért nincs olyan menüpont, ahol ügyintézőhöz lehet kerülni? Ez a T egy rakás..... lett. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 28. (szerkesztve) Ügyfélszolgálaton voltunk bent, nem tudták megoldani, felhívták a központot, ott sem. Úgyhogy most megpróbáljuk lemondani a maratont, visszakérni az árát, mivel sehol nem tájékoztattak, hogy surf mellé nem működik. Utána meg szolgáltatóváltás valószínűleg. Szerkesztve ekkor: 2017. január 28. Szerkesztő: fgabor87 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 28. ÁSZF-et már átbújtam én is. A prohardveren ajánlott dolgot megcsinálták a T-pontban, de annak csak az lett az eredménye, hogy a mai napon másodszor is levonta a 200 ft-os napinet díját. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 30. Úgy néz ki, hogy a napinet ki és bekapcsolása után valóban helyreállt a világ rendje. A visszaaktiválás után küldött napinetes sms-t figyelmen kívül lehet hagyni, nem vonja le az összeget, és utána többet már nem is küld, mert végre a Maraton fogy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2017. január 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 30. Ekkor: 2017. 01. 27. at 7:38, Zsuzska1 írta: Az oldalon találtam a napi netről sok infót es hogy hogyan kell megrendelni de olyat nem,hogyan tudom lemondani. Hello @Zsuzska1, az anonymus által hivatkozott oldalon valóban csak a bekapcsolás mikéntje van meg, de a megadottak a kikapcsolásra is jók (sms-ben annyi a különbség, hogy a +gonapinet helyett a -gonapinet kódot kell elküldeni a 1430-ra) Ekkor: 2017. 01. 27. at 7:38, Zsuzska1 írta: A másik dolog hogy egyszer sem rendeltem meg mégis kapom.Kicsit lehúzós. ez lényegében egy beugró, a mobilinternettel ismerkedő csomag. bizonyos díjcsomagokhoz ez van beállítva, de a Té csak akkor számlázza, ha forgalmazol. más kérdés, hogy az okostelóknál bármikor lehet a háttérben forgalom (hacsak ki nem kapcsolod teljesen a mobilinternetezést rajtuk), akkor is, ha te nem böngészel, nem töltesz le. ha ezt nem szeretnéd, az egyik megoldás az, amit végül telefonon el is intéztél, kikapcsoltatni teljesen a szolgáltatást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 3. Szia! Név Telekom HU NET APN: internet.telekom Jelszó nem szükséges! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 8. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 8. (szerkesztve) Üdv! Itt találsz információt a feltöltőkártyás mobilinternet díjcsomagokról és annak merrendelési lehetőségeiről. Szerkesztve ekkor: 2017. február 8. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Üdv! Én nem tudok minden tekintetben korlátozás mentes mobilinternet díjcdsomagról a Telekom kínálatában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. (szerkesztve) 16 perce, András94 írta: Üdv, Havonta akár többször is lekérem az 1 illetve a 3 GB mobilinternetet. Viszont azt szeretném megtudni, van e korlátlan mobilinternet lehetőség? Ha igen, mennyi költséggel járna havonta? Köszönöm. Üdv, Bandi Üdv! Havidíjas korlátlan net opciók vannak, de teljesen korlátlan mobilnet csomag nincsen. Szerkesztve ekkor: 2017. február 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 9. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Én még egy szolgáltatónál sem hallottam, hogy valamilyen szinten ne lenne korlátozva a mobilnet. Ha nem az adatforgalom, akkor a sebesség, vagy csak fix pontos használat, stb. Talán majd az 5G korszakában már nem lesznek ilyen limitek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Djrush Posztolva: 2017. február 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Szia Régen a DPI vip tarifacsomagban volt korlátlan internet, csak most változott a csomag és most 24 gb van benne. Jelenleg a DPi tarifa csomag én úgy tudom hogy az a *****nál van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 10. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Igen azt tudom, hogy vannak üzleti megoldások és vip díjcsomagok is, bevallom ezeket az üzleti mobilnet tarifákat és hogy mit tartalmaznak az egyes díjcsomagok, nem ismerem, csak a lakossági részt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7729 Posztolva: 2017. február 14. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 14. Üdv! Kérdésem: lehet-e Domino Net 'n' Roll díjcsomag mellé Maraton opciót igényelni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 17. http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/02/16/visszatert_a_korlatlan_mobilnet_korszaka/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 17. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Megkötésekkel? Gondolom sebesség + lesz valami extrém használói megkötés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 17. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 17. (szerkesztve) Szia Roli! Néztem ott is, de érdekes a dolog. A megújuló csomagokat engedné aktiválni, de az egyszeri adatcsomagoknál nincs ott az "aktiválom" gomb. Egyébként ez azért lenne fontos nekem, mert nincs szükségem havidíjas netre. Főleg wifire kapcsolódok, ezért egy Maraton 1G -s net bőven elég lenne arra az időszakra amikor nem vagyok wifi közelben. Csak a biztonság kedvéért. Sajnos egy félreértés miatt a NetPlusz L-t aktiválták nekem, de az ugye egy hónap után lejár, és kész ráfizetés mert alig használtam a netet. 200MB körüli forgalom volt rajta. Szerkesztve ekkor: 2017. február 17. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Próbáld meg USSD kóddal pötyögd be a *111# és utána hívás indító gomb aztán kövesd az utasításokat Díjcsomagok ,szolgáltatások/Szolgáltatás és biztonság / Mobilinternet,tv és zene / Egyszeri adatcsomagok itt fogod megtalálni a Maratont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Helló! Lejárat előtt rendeld meg ellenkező esetben megint le vonja a NetPlusz S árát. A 4x adat mennyiség csak az első 2 hónapban jár ha az elmúlt 92 napban nem volt még NetPlusz M csomagod (ez a feltétel teljesült) , utána vissza áll 500 MB-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Köszi! A végén azt írta ki, hogy a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálja meg később." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Röhej! Nincs benne a Maraton a lehetőségek között, csak a Net Pluszt és a napi netet ajánlgatja! Egyébként ha megrendelem a szolgáltatást akkor annak díját az egyenlegemből vonja le? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7778 Posztolva: 2017. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. 1 órája, Roli82 írta: Szia! Kapcsold ki a NapiNetet és utána már a Maraton adat keretét fogod használni. Szia! Köszönöm a válaszod de sehol sem találom ezt az opciót a beállítások közt.Ha leírnád megköszönném. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. február 20. A NapiNet szolgáltatást díjmentes SMS-sel, a 1430-as számra küldött -NAPINET kóddal mondhatod le. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.