Posztolva ekkor: November 20, 2014 Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 15, 2016 Tiszatelek vonzáskörzetében már 2. Napja nincs stabil mobilinternet kapcsolatom. A telefon jelzi az internet működeset viszont bejövő adat nincs. Mobilinternetem van. Néha hejrejön de csak pár percre. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 19, 2016 Sziasztok! Elvileg kapnom kellett volna új adatforgalmat 18.-án mert akkor lett aktiválva a dominó surf csomagom, de meg mindig nem érkezett meg az újabb (alap) 150 Mb...tippek, hogy miért, vagy máskor van hónap forduló? Mit tegyek? Előre is köszi ! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 20, 2016 T. Cím! Az lenne a kérdésem, hogy kártyás t mobilos internet előfizetést át lehet-e állíttatni t mobilos kártyás telefon előfizetésre? Tisztelettel várom a válaszuk. Koródi Judit Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 21, 2016 Szia @Koródi Judit, át lehet váltan, itt és itt találsz információkat Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 25, 2016 Sziasztok, hogy a fészkes francba tudnám - a használhatatlan telefonos ügyfélszolgálat kihagyásával - lemondani a NETPLUSZ XXL csomagomat, és visszatérni a bővítés előtti alapcsomaghoz? Semmi infó az oldalon nincs a lemondásról, csak a bővítésről.... ja. Megköszönném a választ, az ügyfélszolgálati 40 perces várakozásoktól már elhullott a hajam :D Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 25, 2016 Szia. Küldd díjmentes SMS-ben a -NETPLUSZXXL kódot a 1430-ra. Vagy belépsz a hívó számoddal és a hozzá tartozó 5 számjegyből álló jelszóval az online felületre és a baloldali oszlopból Előfizetéseim - Szolgáltatás beállítások - Mobilinternet menüpontot kiválasztva kikapcsolhatod, fontos, hogy amennyiben korábban volt valamilyen alap net a csomagodban az nem kerül automatikusan vissza kapcsolásra, tehát nem lesz net a mobilon, az alap netet így tudod vissza kapcsolni: " A mobiltelefonon bepötyögöd *111# USSD kódot -> (1) Továbblépés -> (2) Szolgáltatások és biztonság -> (2) Mobilinternet, Mobil TV és Zene -> (1) Mobilinternet -> (1) Csomagok napi használatra -> (6) (LTE) Alap Net szolgáltatás Bizonyos esetekben lehetnek eltérések az elérési útban, de az a lényeg, hogy az "(LTE) Alap Net szolgáltatás" pontot kell keresni és aktiválni! " Remélem segítségedre lehettem. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 25, 2016 Sziasztok! 21-én rendeltem meg a Net & Roll M mobil netet, 25-én aktiválták, most nézem, hogy az adott 20 gb-bol meg maradt 20 Gb, de alatta apro betűvel odavan biggyesztve, hogy felhasználható meg 2 napig... Szoval, akkor valaki magyarázza mar el, hogy, mikortól számoljak az adat keretet. Aktiválastol számítva egy hónap alatt lehet el használni a 20 Gb-nyi adatot? elore is köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 25, 2016 Minden hónap 28-án van a fordulónap. Ha addig nem használtad el a kereted, az már nem vihető át a következő hónapra. Első alkalommal én is így jártam, aztán figyeltem. Alapvető probléma a tájékoztatás hiánya, úgy a honlapon, mint telefonon - ha egyáltalán eléred a 1430-at és van türelmed várni 20-30-40 percet. Ultragáz ez a cég. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 25, 2016 Köszi, Roli! 4 előfizetésem van, online fiókom, az oldalon NEM LEHET lemondani a szolgáltatást, egyszerűen nincs ilyen opció! A mobilinternet szolgáltatásnál próbáltam, persze. Most a mínuszos kóddal lemondtam, elfogadta. Írod, hogy miket kell bepötyögni az alap internet visszaállításához. Passz. Magas. Mely opcióból indulva kell bepötyögni? Nem értem! HELP! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 26, 2016 Mit jelent a fordulónapos adatforgalom? Egyedi fordulónap szerinti havi adatforgalom mérés Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 26, 2016 Ezt be pötyögöd *111# megnyomod a hívásindító gombot elő jön egy kis ablak a telefon kijelzőjén és ott követed az utasításokat amit fentebb le írtam. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 26, 2016 Köszönöm a válaszokat! Akkor most erre a 2-3 napra ki kell fizetnem a szolgáltatás teljes összegét? Mert elég durva 2 napra majd 7000 Ft-öt költeni... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 26, 2016 A számlázás időarányosan történik, tehát a következő Februárban elkészülő számládon nem a teljes havi díj lesz kiszámlázva hanem csak a Net & Roll M aktiválásától igénybe vett napok. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 26, 2016 Köszi Roli! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 Sziasztok Más szolgáltatónal a korlátozott mobil internet sebesség nagyobb mint az ÁSZFben megadott. A telekomnál mi a helyzet? A 32kbit-et pontosan betartja vagy enged többet? Mász szolgáltatónál 200mbitps -et vés többet is mértem ami zenehallgatásra és lassú nöngészésre elég. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 200 Mbps...? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 Ja nem, majd jövőre :-) 200kbps a helyes érték Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 (szerkesztve) 12 perce, Tamas586 írta: 200 Mbps...? O kicsi "m"-mel irta az meg felenk milit jelent. Szerkesztve ekkor: January 31, 2016 Szerkesztő: Attila70 . Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 vices fijugg lehet belekötni ebbe is. Értelmes válasza van valakinek? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 (szerkesztve) Régen nekem 33kbps sebességű betárcsázós telefonmodemem volt, évekig megelégedéssel használtam (később a csúcs az 56kbps modem volt dl irányban); úgyhogy most lekorlátozottan ugyanannyit kapsz mint akkoriban maximum kaphattál.. Szerkesztve ekkor: January 31, 2016 Szerkesztő: Tamas586 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: January 31, 2016 Nemis 12x12 pixelben megjelenitett 120MByte-os képek voltak az oldalakon. s ami fontos nem volt zene szolgáltatás, arra kellene a 80- 120kbps. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 1, 2016 13 órája, acel írta: Sziasztok Más szolgáltatónál a korlátozott mobil internet sebesség nagyobb mint az ÁSZF-ben megadott. A Telekomnál mi a helyzet? A 32kbit-et pontosan betartja vagy enged többet? Más szolgáltatónál 200mbitps -et vés többet is mértem ami zenehallgatásra és lassú böngészésre elég. Szia. Net & Roll mobilinternet csomagoknál 128 kbit/s-re lassítják a letöltési/feltöltési sebességet. ÁSZF 2.3.1.1 pont. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 5, 2016 Ekkor: 2016. 02. 01., Roli82 írta: Szia. Net & Roll mobilinternet csomagoknál 128 kbit/s-re lassítják a letöltési/feltöltési sebességet. ÁSZF 2.3.1.1 pont. Jő ötlet, csak dual simes készülék kell hozzá. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 13, 2016 Nekem a feltöltési bónusszal kapcsolatban lenne kérdésem. 3500 Ft feltöltés esetén van 100 MB belföldi adatforgalom, amely a leírás alapján csak meglévő mobilnet előfizetéshez használható, és 14 napon keresztül. A mobilnet előfizetések, amelyekhez felhasználható a bónusz, fel vannak sorolva, és közte van a Napi Net is, ami viszont 1 napig érvényes. hacsak nem újítom meg naponta. A kérdésem, hogy ha nekem ilyen mobilnetem van, és kapok 100 MB bónuszt, akkor nekem 1 napig jár csak? Illetve 14 napig, de akkor minden nap újra kell aktiválni a NapiNet-et? Vagy aktiválom a feltöltés napján, az első nap van 110MB, a következő 13-on meg 100-amennyit elhasználtam az első napon? Remélem érthető. :) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: February 14, 2016 Ekkor: 2016. 02. 01., Roli82 írta: Szia. Net & Roll mobilinternet csomagoknál 128 kbit/s-re lassítják a letöltési/feltöltési sebességet. ÁSZF 2.3.1.1 pont. Egyébként a net&roll-on van ingyenes tvgo forgalom? A weboldal eléggé hiányos, az ászf meg hosszú Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon