btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. október 8. Megosztás Posztolva: 2015. október 8. A mostani állapotokat nem tudom. Azt tudom hogy olyan hogy 5G/LTE nincs csak 4G/LTE ami 5GB-os. Régen úgy korlátozták a VOIP forgalmat hogy bizonyos "olcsó" mobilinterneteknél szűrték. Nem gondolom hogy ezen változtattak volna hiszen mint tudjuk ez percdíjakban brutálisan megnyesné az előfizetést. (szinte értelmetlenné tenné).Egyébként a mobilinternetnek nagy jövője van, hiszen a jövőben sokkal jobb feltételek mellett lehetne kivitelezni a telefonálást, aminek feltétele a mobilinternet mivel VOIP rendszerről beszélünk Azaz nem árulnának előfizetést, csak internetet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Szia, valószínűleg a router korábbi firmware-val működik, ami még nem volt felokosítva a 4G-s stickek fogadására. A router támogató oldala is jelzi, hogy az eszközt folyamatosan teszik kompatibilisdsé a különböző modemekkel.A firmware verziókról és a kiadási dátumiokról itt olvashatsz: http://www.dlink.com/hu/hu/home-solutions/connect_us/modems-and-gateways/dwr-116-wireless-n300-multi-wan-router a Downloads and support oldalon a Firmware cím alatt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Most találtam az Edigitálon a problémára adott megoldást, bemásolom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szabla Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Most találtam az Edigitálon a problémára adott megoldást, bemásolom5 Kósa Attila (2015/10/09)Ami tetszik: végre műkődikVégre sikerült megoldani a problémát! A D-Link ügyfélszolgálat segítségével! Leküldték a frissítést (e-mailban) 1.04EU helyett 1.05EU... azóta kifogástalanul működik!0 0 Jelentem Válasz4 Kósa Attila (2015/10/04)Ami tetszik: sok mindent tudAmi nem tetszik: nem sikerült a telepítés, eltűnt a magyar nyelvű menüT-mobile huawei E3372 modemmel (bár a T-mobile oldalán együtt forgalmazzák) 2 nap alatt sem sikerült felállítani a kapcsolatot. A T-mobile telefonon keresztül annyira segítőkész volt, hogy felajánlották a szúpérszervizt csöppnyi 9000 forintért.... még próbálkozom vele remélem sikerül összehozni.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5294 Posztolva: 2015. október 10. Megosztás Posztolva: 2015. október 10. Köszönöm szépen a segítséget , örök hálám üldözni fog én is ezt a 1.05 öt találtam. Mert a gyári még csak 1.04 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2396 Posztolva: 2015. október 12. Megosztás Posztolva: 2015. október 12. Szia!A sim kártya csomagolásán belül van egy telefonszám, azt kellene felhívni vagy a 1430/1412 vagy személyesen! Nagyon sok dokumentum nem kell hozzá maximum igazoló okmány, illetve maga a sim kártya nagy kártyája. Remélem tudtam segíteni!Üdv Bence Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5371 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. (szerkesztve) Tegnap megérkezett a rendelt mobilinternetem, egy net&roll S simkártyás ésmellé egy alcatel w800z típusú modem! A problémám az lenne, hogy mikor csatlakoztattam a géphez az fel is telepítette a szoftverét, majd elindítottam a Web Connection-t és ott kér egy felhasználó nevet és jelszót! A modem leírásában megtaláltam ,hogy a jelszó első belépésnél admin lesz, de arra nem tudtam rájönni mi lehet a felhasználónév, sok mindennel próbálkoztam de semmi. ( a sim kártya már aktiválva lett) Szerkesztve ekkor: 2015. október 15. Szerkesztő: medvesajt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Aaron Posztolva: 2015. október 27. Megosztás Posztolva: 2015. október 27. Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy ha én vásárolnék mondjuk egy Mobilinternet előfizetést Net&Roll L (30GB) díjcsomaggal, akkor például ha úgy gondolnám hogy szeretném magammal vinni a netet telefonon hogy ne kelljen a notebookot hordozgatni és beleteszem a Mobilnet kártyát az Dual Simes Androidos telefonomba akkor fogom tudni használni mobilban a mobilnet kártyát netezésre? A választ előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. október 27. Megosztás Posztolva: 2015. október 27. Szia!Igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5421 Posztolva: 2015. október 31. Megosztás Posztolva: 2015. október 31. Sziasztok! azt szeretném kérdezni,hogy hogyan tudok felcsatlakozni a mobilnetre a mobilommal? a kaptopba taktam bel ott jelszot se kér automatikusan ment minden,de a mobilnál hiába irom be a megadott jelszavakat nem sikerül.köszi elöre is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 31. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 31. Milyen jelszó? Ha a laptopba nem kell semmilyen jelszó, akkor a mobilban milyen jelszavat akarsz használni. APN: internet.telekom és kb ennyi ami kell neki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5421 Posztolva: 2015. október 31. Megosztás Posztolva: 2015. október 31. nekem is hasonló a problémám.laptopba berakva automatikusan csatlakozott jelszo nélkül a telefonra nem sikerül Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2015. október 31. Megosztás Posztolva: 2015. október 31. Ha a telefonban van a SIM akkor a telefonba is be kell írni a helyes APN-t (nem biztos hogy alapértelmezetten ez van benne); ha a PC-ben (stick) akkor oda. Usernév üresen hagyandó, jelszó üresen hagyandó..http://kepfeltoltes.hu/151031/APN1_www.kepfeltoltes.hu_.png Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. A Magyar Telekom a 4G lefedettséget több frekvencia sávon biztosítja. Ezek a 800, 1800 és 2600 MHz-es sávok. Mindhárom frekvenciasáv esetében a hálózaton elérhető maximális sebesség 150 Mbit/s. A lefedett területeken eltér, hogy mely sávokon érhető el szolgáltatás. Törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára mindenhol a lehető legjobb minőségű és megfelelő kapacitású hálózatot építsük ki, ezért a településeken a lakosság száma alapján megfelelő számú bázisállomást telepítünk és a műszakilag legcélszerűbb frekvenciákat alkalmazzuk. Általában a sűrűbben lakott, nagyobb lélekszámú településeket az 1800-as és 2600-as sávval szolgáljuk ki. A kisebb települések és a települések közti területek, közutak lefedése a 800-as 4G sávon valósul meg.Fontos tudnivaló a 4G-képes eszközökrőlAz 4G technológia globálisan több frekvenciasávon is elérhető. Régiónként (Európa, Észak-Amerika, Távol- Kelet stb.) eltér, hogy milyen sávokat használnak 4G szolgáltatásra. Egyes, más régiók számára gyártott készülékek nem támogatják az Európában, illetve Magyarországon használt sávokat.Ezért telefon vásárlás előtt érdemes meggyőződni arról, hogy a kiszemelt készülék támogatja-e a Magyar Telekom és általában az európai operátorok által jellemzően használt 800, 1800 és 2600 MHz-es sávokat. A Magyar Telekom kizárólag a hálózatában használt összes frekvenciát támogató készülékeket forgalmaz. Egyéb forrásból vásárolt készülékek esetében célszerű a fenti 4G sávok támogatását ellenőrizni. Több olyan kevésbé ismert márkájú készülék is létezik, amik nem szerepelnek ilyen készülék-adatbázisokban, ezek megvásárlása előtt érdemes ügyfélszolgálatunk segítségét kérni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. @doky67Forrás lemaradt. Link Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800.Legutolsó információm szerint még csak nagyon kis %-ban használják, talán még nem is éles jelleggel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Wikipedián nincs rajta a 2600-as sáv, csak a 800 és az 1800.Forrás lemaradt. Biztos rossz helyen nézted. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Forrás lemaradt. Biztos rossz helyen nézted.Nem néztem rossz helyen, direkt nem raktam be forrást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. (szerkesztve) Esetleg meg lehet nézni 4G mobiltelefonon valahogyan hogy milyen frekin kapcsolódik a hálózathoz??én csak a jelszintet látom, de konkrét frekit (pl 800MHz) nem mondja meg. Szerkesztve ekkor: 2015. november 11. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Nézd meg valamelyik másik appal, talán van rá lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Nézd meg valamelyik másik appal, talán van rá lehetőség.Melyikben ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. november 14. Megosztás Posztolva: 2015. november 14. Tapasztalat: A 2013 áprilisban a Telekomtól vásárolt IPhone5 olyan chip-pel rendelkezett, ami "nem fogta" meg a "falusi" 800-as frekit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2015. november 14. Megosztás Posztolva: 2015. november 14. Az iPhone 5 eggyike sem tudja a 800-at, csak más modellek.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. november 14. Megosztás Posztolva: 2015. november 14. A Telekom "műszaki háttér csoport" -tól származik az infóm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.