btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. december 25. Megosztás Posztolva: 2015. december 25. Ekkor: 2015. 12. 17., Dóri írta: Sziasztok! Rendeltem SIM kártyát Domino Surf díjcsomaggal, 890ft havonta 150mb mobilnternet hozzá stb. Azt szeretném megtudni hogyan aktiváljam a netet rajta hogy így a második hónapban tudjam is használni amit kifizettem???? Az üzletben nem tudtak segíteni, azt mondták hívjam a 1777-et, ahol ugyancsak nem jutottam semmire, mert az égadta világon nincs benne olyan opció ami segítene nekem. Valaki. Segítsen! Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, a 890Ft az egyenlegből vonódik le, automatán. Tartsd az egyenleged 1000 ft felett hónapfordulókor és automatán így jóváírja a 150 Mb netet az adott napon amit 30 napig használhatsz fel. A 150 mb net nem hosszabbítható meg 30 nap után, azaz amit nem használsz fel, elveszik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5740 Posztolva: 2015. december 30. Megosztás Posztolva: 2015. december 30. Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy Szeretném megrendelni a Napinet szolgáltatást,de csak egy napra! Számtalan oldalon olvastam,hogyan kell lemondani,de sajnos a személyes beszélgetésben nem vagyok a legjobb,viszont olvastam egy olyan lehetőséget is hogy a saját Telekom oldalamon,azaz a fiókomból is letudom mondani egy külön mobilinternet opcióból. Lehetséges ez mostanság is? A válaszokat előre is köszönöm! További szép napot és Sikerekben Gazdag Újévet kívánok!:) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. december 30. Megosztás Posztolva: 2015. december 30. (szerkesztve) Szia! Hívószámoddal és a hozzá tartozó jelszóval lépj be az online felületre. Bal oldali panelen kattints az előfizetéseim menüpontra, azon belül a szolgáltatások beállítások menüre kattints és utána mobilinternet, itt kellene látnod a napinetet, mivel ott meg is lehet rendelni ugyan ott ki is lehet kapcsolni gondolom vagy másik opció -NAPINET kódot elküldöd a 1430-ra SMS-ben, ha ez sem válik be akkor telefonos ügyfélszolgálat is kitudja kapcsolni. Szép napot és Boldog Újévet. Szerkesztve ekkor: 2015. december 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5747 Posztolva: 2016. január 1. Megosztás Posztolva: 2016. január 1. Domino feltöltőkártyás vagyok.megrendeltem a 1430-on a Domino NetPlusz L szolgáltatást 1590ft-ért,miért vontak le tőlem ennek ellenére 2590ft et??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. január 1. Megosztás Posztolva: 2016. január 1. Azért mert jelenlegi feltöltő kártyás csomagodban nincs mobilinternet így a drágább ár érvényes rád. De ha van alapból már mobilnet a csomagod mellé és csak egy nagyobb csomagot veszel akkor olcsóbb ár érvényes rád. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5748 Posztolva: 2016. január 1. Megosztás Posztolva: 2016. január 1. (szerkesztve) Sziasztok! Karácsonyra semmi értelmes ajándék ötlet nem jutott eszembe, hogy mit szeretnék ezért végülis testvérem ajánlására mobilinternetet kertünk mind a ketten. Dominó surf 150 MB de hogy biztos elég legyen nyilván kaptunk még hozzá pluszba egy Net Plusz S csomagot. A probléma ott kezdődött, hogy a kártyámon a Mobilnet díjcsomag aktiválásakor nem volt pénz, én elvileg ezért kaptam ezt a csomagot, a testvéremnek L csomag lett aktiválva ( ezt csak azért írtam le hátha segít megérteni a valódi probléma okát). A valódi probléma pedig az, hogy valamiért a pluszba aktívált Net Plusz S valamiért csak 10 napig tartott, a 30 nap helyett...vagyis gyakorlatilag még nem telt le, ezért írok meg most, de azt írja a Telekom hivatalos aplikációja, hogy két nap van hátra , eközben a tesvéremnek még 22 (nyilván egyszerre lett aktiválva a 2 díjcsomag). Nem értem nekem miért tart 20 nappal kevesebb ideig, ráadásul még az alap sem fogyott el, tehát még használni sem volt lehetőségem. Nem azért az 1090 forintért, de kellemetlen, értitek. Ha valakinek bármi ötlete lenne a probléma megoldására azt szívesen fogadom! Előre is köszönöm! Boldog új évet mindenkinek! Szerkesztve ekkor: 2016. január 1. Szerkesztő: Srác a hegyről Elírás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5757 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Sziasztok. kaptam feltöltési bónuszt de valamiert nem tudom a mobilinternetet felhasználni. Hiába kapcsolom be a mobilinternetet a telefonon es a WiFi-t ki, nem tölti be az oldalakat. Sajnos felénk meg nincs 3G de szerintem edge-n is tudnek internetezni. Arra is gondoltam hogy lehet egy alkalmi csomagot kell beállítanom ahhoz hogy tudjam használni. Az igaz hogy ki van kapcsolva ez is meg a többi, napi használat meg a rendszeres is. Lehet hogy hulyeseget írtam. De ha mar kaptam bónuszt akkor tudjam is használni. Elore is köszönöm a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. (szerkesztve) Nem tudom, hogy miket kapcsoltál ki a telon, de a mobil kapcsolatnak aktívnak kell lennie. Nekem személy szerint még edge kapcsolat esetében nem sikerült neteznem. Mondjuk ilyen helyen nem is sűrűn találkoztam. A 1430-as számon segítenek ha gondod van. A feltöltési bónuszt Domino hang díjcsomaggal rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe. A kedvezmény Mix, EcoMix, EcoSurf, Fun, Fun Dupla és Fun Aranytárskártya díjcsomagokhoz nem érhető el. Az adatbónusz igénybevételéhez aktív mobilinternet szolgáltatás (pl. Domino Surf díjcsomag, NapiNet, Domino NetPlusz szolgáltatás) és internetképes készülék megléte is szükséges. Külön SIM-kártyával igénybe vehető feltöltőkártyás mobilinternet-csomagokhoz (pl.: Domino Net, Domino Web) a feltöltési bónusz nem érhető el. A bónuszok a feltöltés időpontjától számított 14-szer 24 óra időtartam alatt használhatók fel. Szerkesztve ekkor: 2016. január 3. Szerkesztő: Attila70 elírás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5759 Posztolva: 2016. január 3. Megosztás Posztolva: 2016. január 3. Sziasztok! Azt szeretném megtudni,hogy miért nincs mobilnet a telefonomon.Ma váltottam domino surf díjcsomagra ami elvileg tartalmaz 150mb internetet.A pénzt levonták a kártyámról és ha lekérem az aktuális egyenlegem akkor is azt írja,hogy már surf díjcsomagban vagyok.Ilyenkor mi a teendő? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5766 Posztolva: 2016. január 4. Megosztás Posztolva: 2016. január 4. Érdeklődni szeretnék, van-e lehetőség arra, ha notebook-hoz veszek mobilinternetet, az megosztható-e, hogy a telefonon is legyen net. Válaszokat előre is köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2016. január 5. Megosztás Posztolva: 2016. január 5. http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/duonet Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 vngvng Posztolva: 2016. január 6. Megosztás Posztolva: 2016. január 6. miért nincs mobilnetem? 3db internet előfizetésem van Domino surf 150MB net plus L 1G net plus S 200MB összesen 1.34GB netem van a telefonon van 2700Ft felhasználható egyenleg is de még sincs 1 csepp mobil internetem sem nem is volt eddig egyszer sem!!! az internet beálításaim szerintem megfelelőek internetem megnéztem hogy hogy kell lennie a hozzáférési pontoknak beírtam én ott mindent amit írt ahogy a telekom netnél lennie kell úgy hogy a beállításaim biztos hogy jók a telefonon nincs letiltva a Mobil net mielött azzal jönne valaki!,,, már hívtam sokszor az 1777 számot ott szinte mindenféle lehetőséget meg halgadtam de sok mindenre nem volt sajnos használható,,:( amikor még csak 1 db internet előfizetésem volt a Domino Surf 150MB akkor is már megcsináltam mindenféle variációt, beállításokat de akkor sem volt semmi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2016. január 6. Megosztás Posztolva: 2016. január 6. Gondolom ha beviszed egy személyes ügyfélszolgálatra ott gyorsan beállítják neked.. (ha már telefonon sok tippet kaptál, most újabb tippeket kapnál itt írásban) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. január 7. Megosztás Posztolva: 2016. január 7. (szerkesztve) Hello vngvng, a mobilinternethez alkalmas, jól beállított teló, a kártyán mobilinternet szolgáltatás és hálózat kell. az általad írtak alapján a beállítások és a szolgáltatások rendben vannak, így a teló és a hálózat a kérdéses. szóval milyen telót használsz, abban használható-e mobilinternetre másik Tés kártya (ha valami kínai csoda, lehet, hogy 3/4G-t nem tud itthon)? illetve ahol próbálod, ott más Tés tud-e mobilinternetezni (lehet, hogy egy 3/4G vakfoltban próbálod)? ha ezek is stimmelnek, akkor mégis beállítási vagy hardverhiba (teló vagy kártya) lesz... Szerkesztve ekkor: 2016. január 7. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5787 Posztolva: 2016. január 7. Megosztás Posztolva: 2016. január 7. Olyan problemam van zsir uj iphone 6s uj nano kapott kartya nem veszi le a 4g/lte szolgaltatast vagy vissza ugrik 3gre vagy nincs szolgaltatast ir ki... Lefedettseg van ...szekszard... 3g viszont tokeletesen mukodik ... Milehet a gond?? 4g kepes telefon 4 g kepes csomag lte kipipalva ...Valaszotokat elore is koszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5805 Posztolva: 2016. január 12. Megosztás Posztolva: 2016. január 12. Sziasztk! Lehet valami módon ameglévö feltöltökártyás LTE 4G USB modémemet amit a laptophoz használok az Ipod Air 2 táblagéphez is használni? Ha igen mi az eljárás? Az Ipodomon nics LTE. Elöre is köszönöm a válaszotokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5813 Posztolva: 2016. január 13. Megosztás Posztolva: 2016. január 13. Sziasztok, jelenleg Netplusz S mobilnetem van, gondolkozok a bővítésen, ha mondjuk a Netplusz L csomagot választom akkor a havidíjam 1590ft lesz vagy az eddigi 1090ft-hoz hozzá adódik ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. január 14. Megosztás Posztolva: 2016. január 14. Szia. 1590 Ft lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5813 Posztolva: 2016. január 14. Megosztás Posztolva: 2016. január 14. Köszönöm a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5823 Posztolva: 2016. január 15. Megosztás Posztolva: 2016. január 15. Tiszatelek vonzáskörzetében már 2. Napja nincs stabil mobilinternet kapcsolatom. A telefon jelzi az internet működeset viszont bejövő adat nincs. Mobilinternetem van. Néha hejrejön de csak pár percre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5748 Posztolva: 2016. január 19. Megosztás Posztolva: 2016. január 19. Sziasztok! Elvileg kapnom kellett volna új adatforgalmat 18.-án mert akkor lett aktiválva a dominó surf csomagom, de meg mindig nem érkezett meg az újabb (alap) 150 Mb...tippek, hogy miért, vagy máskor van hónap forduló? Mit tegyek? Előre is köszi ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5850 Posztolva: 2016. január 20. Megosztás Posztolva: 2016. január 20. T. Cím! Az lenne a kérdésem, hogy kártyás t mobilos internet előfizetést át lehet-e állíttatni t mobilos kártyás telefon előfizetésre? Tisztelettel várom a válaszuk. Koródi Judit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2016. január 21. Megosztás Posztolva: 2016. január 21. Szia @Koródi Judit, át lehet váltan, itt és itt találsz információkat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5874 Posztolva: 2016. január 25. Megosztás Posztolva: 2016. január 25. Sziasztok, hogy a fészkes francba tudnám - a használhatatlan telefonos ügyfélszolgálat kihagyásával - lemondani a NETPLUSZ XXL csomagomat, és visszatérni a bővítés előtti alapcsomaghoz? Semmi infó az oldalon nincs a lemondásról, csak a bővítésről.... ja. Megköszönném a választ, az ügyfélszolgálati 40 perces várakozásoktól már elhullott a hajam :D Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. január 25. Megosztás Posztolva: 2016. január 25. Szia. Küldd díjmentes SMS-ben a -NETPLUSZXXL kódot a 1430-ra. Vagy belépsz a hívó számoddal és a hozzá tartozó 5 számjegyből álló jelszóval az online felületre és a baloldali oszlopból Előfizetéseim - Szolgáltatás beállítások - Mobilinternet menüpontot kiválasztva kikapcsolhatod, fontos, hogy amennyiben korábban volt valamilyen alap net a csomagodban az nem kerül automatikusan vissza kapcsolásra, tehát nem lesz net a mobilon, az alap netet így tudod vissza kapcsolni: " A mobiltelefonon bepötyögöd *111# USSD kódot -> (1) Továbblépés -> (2) Szolgáltatások és biztonság -> (2) Mobilinternet, Mobil TV és Zene -> (1) Mobilinternet -> (1) Csomagok napi használatra -> (6) (LTE) Alap Net szolgáltatás Bizonyos esetekben lehetnek eltérések az elérési útban, de az a lényeg, hogy az "(LTE) Alap Net szolgáltatás" pontot kell keresni és aktiválni! " Remélem segítségedre lehettem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.