btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5222 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Mobilnet szolgáltatásom van, pont ma kaptam az aktiválásról SMS-t. Másoknak megy itt a net. A beállításokat viszont megtettem. Szolgáltatói oldalról is kell valami? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Ha ezek stimmelnek, akkor csak a 4G-s SIM kártya marad, de ahogyan írtam, alacsonyabb sebességgel ekkor is mennie kellene. még egy, beállítások után ki-bekapcs volt? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Ezen legfőbb alap-adatokat vagy a SIM kártyáról vagy a hálózatból olvassa be a készülék. De ha előzőleg egy másik szolgáltató beállításai vannak meg benne, akkor nyilván nem fog menni (lehet sim cserekor nem frissíti automatikusan). Javaslom próbálkozz gyári alapbeállításra állítani a telefont, vagy hard resetet csinálj rajta (ez persze teljes adatvesztéssel jár) és csak ezután tedd be a sim kártyát... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5222 Posztolva: 2016. július 5. Megosztás Posztolva: 2016. július 5. Beállítások után újraindítás megtörtént, a SIM kártya alig 1 éves benne, cserélve volt. A hozzáférési pont adatainál külön kezelhető a két SIM kártya, illetve az azokhoz beállított hozzáférési pont nevek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6493 Posztolva: 2016. július 6. Megosztás Posztolva: 2016. július 6. Sziasztok.Ha bekapcsolom a mobilnetem akkor sincs internetkapcsolatom a telefonomon.Hívni tudok...Felül 4G H+ semmisem jelenik meg.Segítség!Minimum 150mb netem van még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6523 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Helló! NetPlusz L mobilinternet csomagot használom és sehogy sem tudok 4G-re csatlakozni csak 3G-re. A telefon egy Xperia Z3 Compact. Ha bárki tudna segíteni azt megköszönném. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Milyen az alapdíjcsomagod ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. 27 perce, broland írta: Helló! NetPlusz L mobilinternet csomagot használom és sehogy sem tudok 4G-re csatlakozni csak 3G-re. A telefon egy Xperia Z3 Compact. Ha bárki tudna segíteni azt megköszönném. Korábban sem tudtál 4G-re csatlakozni? 4G képes a SIM kártyád? Másik telefonban próbáltad már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6523 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Az alap díjcsomag EcoSurf. Korábban sem volt 4G, eddig azt hittem hogy nincs benne a csomagban. A beállítások a telefonban rendben vannak ahogy átnéztem őket. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Úgy tudom hogy az Eco Surf nem 4G képes csomag. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6523 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Értem. És a NetPlusz L csak plusz adatforgalmat ad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Szerintem igen, nem említi a weboldal azt, hogy NetPlusz csomagtól 4G képes lesz. Ha mindenféle képen kell a 4G akkor javaslom hogy váltsd át mondjuk Move S csomagra, havi díja ugyan annyi mint az Eco Surf-nek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6523 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Rendben, köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6525 Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. Sziasztok! Van egy problémám, ami lehet, hogy egyszerű, de nekem nem sikerül rájönnöm mi a hiba. Szóval domino surf díjcsomagom van, egyenlegem is fel van töltve, most kb 3000 ft van rajta, mégis a következő történt: sms-t kapok, hogy adatforgalmam 80 százalékát felhasználtam, majd újabb sms, hogy mint a 150-et felhasználtam, tovább netezni napidíjas 195 ft/nap tudok. És ez az amit nem értek. Miért nem megy tovább a domino surf újból 150 megáról? Miért napidíjas és meddig? Ahogy írtam az egyenlegem teljesen rendben van. Mikor lesz újra domino surf? Az egy év sem járt még le, szóval nem értem. Aki tud, segítsen, köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. július 19. Megosztás Posztolva: 2016. július 19. 150 MB adatforgalom 30 naponta most extra 1 GB adatforgalommal az első három hónapban 1 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Brunnentaler Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Szervusztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy a "Korlátlan böngészés és e-mail opció"-ban mi van pontosan benne? Szeretnék korlátlanul böngészni, képet nézni, emailt olvasni, küldeni, Waze-t használni, játszani appokkal. Ebben ez benne van? Köszi előre is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Szia! Böngészés: web oldalak megtekintése, azaz a webszervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése E-mail: elektronikus üzenetek küldése , fogadása és megtekintése e-mail kliens programmal, legyen az webes felület, PC-s program, vagy okostelefonos applikáció. Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak. Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail. A Waze-t korlátlanul a Korlátlan navigáció opcióval lehet! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Brunnentaler Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Just now, Roli82 said: Szia! Böngészés: web oldalak megtekintése, azaz a webszervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése E-mail: elektronikus üzenetek küldése , fogadása és megtekintése e-mail kliens programmal, legyen az webes felület, PC-s program, vagy okostelefonos applikáció. Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak. Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail. A Waze-t korlátlanul a Korlátlan navigáció opcióval lehet! Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6564 Posztolva: 2016. július 29. Megosztás Posztolva: 2016. július 29. (szerkesztve) Kaptam a Telekomtól adatforgalmat csak nem tudom használni ilyenkor mi a teendő ? Szerkesztve ekkor: 2016. július 29. Szerkesztő: Lukács Martin Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 30. Megosztás Posztolva: 2016. július 30. 2016.09.01.-től A legalacsonyabb kínált le-/feltöltési sebességű adat díjcsomagjaink,mobilinternet képes díjcsomagjaink és adatforgalmazással járó szolgáltatásaink kínált le-/feltöltési sebességet megnöveljük 30/10Mbit/sec -ra a díjcsomagban foglalt adatmennyiség eléréséig. Forrás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 12. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 12. (szerkesztve) Elég durva eltérések vannak a cégcsoport más tagjainál Link THE OFFER INCLUDES: 7 days of FLAT mobile internet at 4G speed (up to 75 Mbit/s) SIM card that will fit into all mobile phones or tablets (standard, micro or nano) The price of the package is HRK 85 (11€). The price of the FLAT SURF option which includes 7 days ofFLAT mobile internet at 4G speed is HRK 80 while HRK 5 remain on your prepaid account. SIM card will be activated when you first connect to the internet or place an outgoing call. Once your card has been activated, you can immediately start using the benefits of the FLAT 4G mobile internet. The FLAT SURF option will reactivate after 7 days if there is enough credit on your prepaid account (at least HRK 80). After 6 days you will get a text message (SMS) informing you that there is only 1 day of usage left. You will also get instructions for deactivation of FLAT SURF option if you don't want to continue using it. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 12. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 13. Nem lehet ugyanaz az árazás, mert itt durván megvan adóztatva az egész. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 13. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 13. PH Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6630 Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Sziasztok! Nem tudom aktiválni sms-ben a Korlátlan böngészés és e-mail opció netet. Elküldöm a +BONGESZES szót a 1430-ra és azt írja vissza,hogy a BONGESZES kulcsszó hibás. DominoSurf csomagom van NetPlusz M nettel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 1430-as ingyenesen hívható számon is megrendelheted. Vagy ha belépsz a telekom.hu oldalon a jobb felső sarokba a telefon számoddal és jelszavaddal ott is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.