btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. szeptember 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Régen dominós koromban (2013) aktív használója voltam a játéknak, azóta csak "hobby" szinten belele bele nézek. 2013-ban nem volt vele semmi gondom. Most van ***** és Telekom előfizetrésem is pár hete, ki is próbáltam vele a játékot, akkor még nem tapasztaltam semmilyen hibát. Esetleg kipróbálhatod egy másik mobilcellában. Az Ingress amúgy is egy olyan játék, hogy mászkálni kell. De ezen logika mentén már lehet, hogy ezt is kipróbáltad (?) Esetleg ha két készülék között cserélhető a sim, akkor azt is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. btz, már kipróbáltam, sőt már az ország másik végén is kipróbáltam :) nem hozott megoldást, sőt mivel két slot van a SIM-nek a másik SLOT is ki lett próbálva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. btz, az lehet hogy bluemobil fixen 3g-n megy, a tmobile pedig lte-n nyomná de az valamiért nyomokban van csak jelen? Budapesten vagyok. Ha igen, hogyan lehetne az 4G/LTE-t kiiktatni hogy csak a 3G menjen? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. szeptember 26. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. (szerkesztve) Telefonokban beállítható 3G only üzemmód, android alatt legalább is biztos (tipus függően, de a Beállítások menüben szokott lenni ez mindenféleképp), de applikáció is van ilyesmire a Playen, ami többet tud, és akkor widgettel is lehet kapcaolgatni. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 26. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. btz, Sajnos a wcdma only ( www.droidiser.com/2014/05/force-enable-3g-android-phone.html ) sem oldotta meg, egyszerűen nem tölti be a térképen lévő dolgokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. szeptember 27. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. (szerkesztve) Azt írtad már hogy két simes telóban megcserélted a simet slotokban, de az még mindíg egy készülék, érdemes lenne egy másik eszközt ia bevetni. Ma kipróbáltam a játékot T mobilnettel, igaz nem mélyedtem bele, de nem éreztem semmi problémát a játék folyamán (mobilnet nem volt lassítva, de egy elég "lassú" cellában próbáltam, 3-4 mbps sávszél) Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 27. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. btz Kicserélni csak hétvégén fogom tudni mert a másik kütyü a páromé és akkor fogunk úgy ketten ráérni hogy ki is tudunk menni és nélkülözni is tudja a telefont, SIM-et, addig meg marad a többi opció kipróbálása Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. Hello @BVv&xgKL (tetszik a neved, jelent valamit, vagy rátenyereltél a billentyűzetre? ), az általad írtak alapján x-aktásnak tűnik. először arra gyanakodtam, hogy valamelyik nemzetközi internet disztribútor szívatja a Tét, valami szűk kapacitású útvonalat rakott a Té és az ingress közé (pár oldallal, játékkal már volt korábban ilyen). azonban mivel az azonos hálózaton üzemelő bluemobillal nem tapasztalod, tuti más lesz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 BVv&xgKL Posztolva: 2016. szeptember 29. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 29. teherwagon Igazából egy WPN-generátor dobta a nevet, bevett szokásom ilyeneket használni mindenfele Igen, próbáltam már konkurens szolgáltatókkal is, azokkal is ment, csak a T-nek van baja, de tényleg majd kiderült hétvégén ha a két kütyüben megcserélem a SIM-eket és meglátjuk mit dob ki, mindenképp jelezni fogom, a csúnya az lesz ha a T korlátoz valamiért az adott számon...de akkor is túlzás lenne mert lekorlátozott blue is viszi akkor a mobilnetcsomag miért nem birja el... na mindegy, hétvégén okosabbak leszünk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. (szerkesztve) Október 1.-től 1. A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növeljük a feltöltési sebesség változatlanul hagyása mellett. Érintett csomagok Net&Roll M,Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL. Lezárt Mozaik L, XL és XXL,ikon 200 LTE, ikon 400 LTE,ikon 600 LTE, Next L. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam - de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség! 2. Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők részére a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick díjcsomagok . Forrás Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. (szerkesztve) Domino esetében nekem továbbra is furcsa, hogy mi értelme van annak, hogy a netplusz s-t havi 1090-ért adják 200 megával, miközben a net&roll 1000 forintért ad 500 megát. Persze a net&roll az újabb 500 mega megkezdésekor megint levon 1000-et, de aki eddig 200 megával kijött egy hónapban, az valószínűleg oda tud figyelni, hogy a 2 és félszer annyi 500 megát ne lépje túl. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 30. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. 3 órája, Roli82 írta: Október 1.-től 1. A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növeljük a feltöltési sebesség változatlanul hagyása mellett. Érintett csomagok Net&Roll M,Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL. Lezárt Mozaik L, XL és XXL,ikon 200 LTE, ikon 400 LTE,ikon 600 LTE, Next L. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam - de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség! 2. Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők részére a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick díjcsomagok . Forrás Várjuk várjuk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. 13 órája, Roli82 írta: Október 1.-től 1. A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növeljük a feltöltési sebesség változatlanul hagyása mellett. Érintett csomagok Net&Roll M,Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL. Lezárt Mozaik L, XL és XXL,ikon 200 LTE, ikon 400 LTE,ikon 600 LTE, Next L. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam - de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség! 2. Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők részére a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick díjcsomagok . Forrás Nem Dominos Net-Pluszra nem vonatkozik a sávszélességemelés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. @zoli62 Nem említi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Egyelőre weboldalon nem látom az új Net&Roll díjcsomagokat... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Mert hétvége van... De ÁSZF-ben ott figyel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Ekkor: 2016. 09. 30. at 20:51, Roli82 írta: @zoli62 Nem említi! Szomorú. hátrányos megkülönböztetés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. Szerintem csak sima elírás. Olyan csomagokat is említ amik már ki lettek vezetve pl ikon! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. 1 órája, Roli82 írta: Szerintem csak sima elírás. Olyan csomagokat is említ amik már ki lettek vezetve pl ikon! Akkor csak a szokásos hanyagság miatti megtévesztés, amit már megszoktunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. @Roli82 Köszi! Mondjuk nem látom, hogy mi a különbség az eddigi Net&Roll-hoz képest. Vagy ez csak egy átnevezés volt igazából? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. @fgabor87 Még nincs infóm róla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. S lesz ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. (szerkesztve) On 9/5/2016 at 7:05 AM, Roli82 said: Kérhető a Surf-höz is, és ha jól tudom akkor előbb a Surf fogyasztja utána meg a Level up-t, az igénybe vevő díjcsomagok köre a turbó ajánlatokéval megegyező, az adat opciót december 31.-ig lehet felhasználni és egy telefonszámra csak egyszeri alkalommal rendelhető meg! Nos, elfogyott a havi Surf keret, és van nekem ugye még 1 GB Level up, amit megvettem akciósan. Erre jön az SMS, hogy mivel a Surf elfogyott, ezért bekapcsolt a napinet 195 Ft-ért. Az 1GB megvett Level up meg ott áll kihasználatlanul, nem azt fogyasztja. Nem örülök. Szerkesztve ekkor: 2016. október 2. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. október 3. Megosztás Posztolva: 2016. október 3. Passzolom. Adj fel rá egy reklamációt, e-mailben vagy telefonon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 tks Posztolva: 2016. október 3. Megosztás Posztolva: 2016. október 3. 7 hours ago, Roli82 said: Passzolom. Adj fel rá egy reklamációt, e-mailben vagy telefonon. Rákérdeztem, azt mondták, hogy tévesen küldi az SMS-t a napinetről, ez egy hiba, de nem von le összeget. A mai adatok szerint valóban elkezdte enni az 1GB-os keretet. Azt nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg nem vont le tegnap a napinetért 195 Ft-ot, mert ilyen részletességgel nem tartom fejben az egyenleget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.