btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Szia! Kapcsold ki a NapiNetet és utána már a Maraton adat keretét fogod használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7778 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. 1 órája, Roli82 írta: Szia! Kapcsold ki a NapiNetet és utána már a Maraton adat keretét fogod használni. Szia! Köszönöm a válaszod de sehol sem találom ezt az opciót a beállítások közt.Ha leírnád megköszönném. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. A NapiNet szolgáltatást díjmentes SMS-sel, a 1430-as számra küldött -NAPINET kóddal mondhatod le. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7778 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. 2 perce, Roli82 írta: A NapiNet szolgáltatást díjmentes SMS-sel, a 1430-as számra küldött -NAPINET kóddal mondhatod le. Nagyon szépen köszönöm a választ sikerült megoldani!További szép napot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Rendben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv, nekem is az említett probléma áll fenn, pedig én megrendeltem a *111# keresztül a Marathont aztán utána kikapcsoltam a NapiNet-et, de most mégsem tudom felhasználni a mobilnetemet hiába kapcsolom be, nem történik semmi, pedig a Telekom appon is kijelzi, hogy van 500mega mobilnetem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv, Az a probléma áll fenn, hogy megrendeltem a *111# keresztül a Marathont aztán utána kikapcsoltam a NapiNet-et, de most mégsem tudom felhasználni a mobilnetemet hiába kapcsolom be, nem történik semmi, pedig a Telekom appon is kijelzi, hogy van 500mega mobilnetem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. február 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Üdv! A Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg. Rendelkezel ilyennel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. (szerkesztve) Szia. A "hiába kapcsolom be" alatt mit értesz? Szerkesztve ekkor: 2017. február 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. NapiNet-em van csak, de azzal is megtudtam rendelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Telefonon bekapcsolom az adatkapcsolatot, de mégsincs internet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. És utána, hogy kikapcsoltad a NapiNet-et nem megy a Maraton? Hmm érdekes, pedig mennie kellene. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Napinet mellé nem használható. Az szomorú, hogy engedik bekapcsolni, és a honlapon sincs normális, tételes tájékoztatás (vagy csak el van dugva), hogy mik mellé használható. Kell hozzá vagy Surf, vagy Domino NetPlusz. Abból is a drágábbik, mert az olcsóbbat szintén csak Surf mellé lehet, de ezt legalább már ki is írják. Sajnos Telekom mobilnet palettája rettentő kusza a többi szolgáltatóéhoz képest. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. (szerkesztve) Ez érdekes mert másnak meg megy NapiNet bekapcsolása / kikapcsolás után is. Szerkesztve ekkor: 2017. február 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. @T.Dávid Kapcsold vissza a napinetet elvileg nem fog pénzt levenni mert a maraton csomagot már megrendelted és annak az adatkeretét fogja használni! @OdyM Ha már aktiváltad a Maratont ne kapcsold ki a napinetet mert akkor az lesz mint T.Dávid-nál, hogy nem lesz net a telon. Sorry félre informáltak engem is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7786 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Hát nekem ugy néz ki sehogy sem megy, szóval ezt jól megszívtam, igazán adhatnának normális tájékoztatást Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Megvettem a maratont. Nem kapcsolom ki a napi netet de akkor azt fogja használni mindig? A maraton meg ott lesz dísznek? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. (szerkesztve) Ellenkezőleg, a Maratont fogja használni amíg el nem fogy az 1GB, csak azért kell a napinet mert a Maraton feltétel hogy aktív net adatcsomag legyen alatta. Szerkesztve ekkor: 2017. február 20. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Viszont így már ok a dolog, lényegében ez volt a cél. Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. Ha van mellette valamilyen adatopció. Napinet mellett úgy működik, hogy minden nap ráaktiválja a napinetet, és akkor lesz 10 megád + ami a maratonból van. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim. Úgy nem megy, hogy egyszer beaktiválod a napinetet, és a továbbiakban már csak a maratont használod. Nem önálló díjcsomag, csak egy kiegészítés a normál net előfizetés mellé. Ahogy a neve is mutatja: adatopció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 20. Megosztás Posztolva: 2017. február 20. 5 órája, fgabor87 írta: Ha van mellette valamilyen adatopció. Napinet mellett úgy működik, hogy minden nap ráaktiválja a napinetet, és akkor lesz 10 megád + ami a maratonból van. Legalábbis nekem ezek a tapasztalataim. Úgy nem megy, hogy egyszer beaktiválod a napinetet, és a továbbiakban már csak a maratont használod. Nem önálló díjcsomag, csak egy kiegészítés a normál net előfizetés mellé. Ahogy a neve is mutatja: adatopció. Roli épp az ellenkezőjét mondja a másik topikban: elvileg a Marathont fogja használni, a napi net csak azért kell, mert feltétel, hogy aktív net adatcsomag legyen alatta. Más esetben teljesen értelmetlen a napi net mellé Marathon. Egy hónapban nagyon sokra jön ki a napi net díja, ráadásul épp azt az opciót öli meg, amiért az ember marathont vesz. Ergo, hogy ne kelljen minden hónapban (pláne ne minden nap) fizetni a netért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. Ennek utána kéne keresni pontosabban akkor. Mert így a Surf nem éri meg. 800-at fizetsz 150 megáér, Maratonnal meg meg ki lehet hozni ~270 ft-ból ugyan ezt az adatmennyiséget. Ráadásul a Surf semmi extrát nem biztosít a sima csomagokhoz képest az adaton kívül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. ÁSZF szerint: A Maraton eseti adatopciók bennefoglalt adatot tartalmazó hang díjcsomagokhoz, és hang szolgáltatás mellé igénybe vett adatdíjcsomagokhoz (lezárt csomagokhoz is) használhatók. A Maraton eseti adatopciók bármilyen típusú adatforgalomra felhasználhatóak. A NapiNet szerintem nem díjcsomagban foglalt adat... Ennél konkrétabban az ÁSZF sem fogalmaz, mindeössze ennyit ír. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. (szerkesztve) De pl Domino 5 csomagban automatikusan aktiválódik a NapiNet tehát benne foglalt adatot tartalmaz. " A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennfoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel, A Maraton eseti adatopciók használatának további feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen, akár hang díjcsomagban foglalt adat, akár hangszolgáltatás mellé igénybevett adatdíjcsomag formájában. Amennyiben a netszolgáltatás deaktiválódik, a Maraton opció egyenlege nem vész el, azonban csak a netszolgáltatás újraaktiválása után használható tovább. " Szerkesztve ekkor: 2017. február 21. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2017. február 21. Megosztás Posztolva: 2017. február 21. De a napi net csak 1 napig aktív/érvényes szerintem. Utána lejár, és újabb adatforgalmazás hatására aktiválódik újra. Amúgy nem fogalmaz egyértelműen az ÁSZF, de ezzel senki nem fog bíróságra járkálni. Én lennék az egyik legboldogabb, ha működne a Domino5 + napinet + maraton, de szerintem nem lehet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.