btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag6216 Posztolva: 2017. február 9. Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Köszönöm a gyors válaszokat. Kár hogy nincs ilyenre lehetőség. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 9. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Én még egy szolgáltatónál sem hallottam, hogy valamilyen szinten ne lenne korlátozva a mobilnet. Ha nem az adatforgalom, akkor a sebesség, vagy csak fix pontos használat, stb. Talán majd az 5G korszakában már nem lesznek ilyen limitek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Djrush Posztolva: 2017. február 9. Megosztás Posztolva: 2017. február 9. Szia Régen a DPI vip tarifacsomagban volt korlátlan internet, csak most változott a csomag és most 24 gb van benne. Jelenleg a DPi tarifa csomag én úgy tudom hogy az a *****nál van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. február 9. Megosztás Posztolva: 2017. február 9. 2 órája, btz írta: Én még egy szolgáltatónál sem hallottam, hogy valamilyen szinten ne lenne korlátozva a mobilnet. Ha nem az adatforgalom, akkor a sebesség, vagy csak fix pontos használat, stb. Talán majd az 5G korszakában már nem lesznek ilyen limitek. Megsúgom létezik ilyen, de nem lakossági efiknek, mind a mellet hogy nagyon fan dolog van ára Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 10. Igen azt tudom, hogy vannak üzleti megoldások és vip díjcsomagok is, bevallom ezeket az üzleti mobilnet tarifákat és hogy mit tartalmaznak az egyes díjcsomagok, nem ismerem, csak a lakossági részt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7729 Posztolva: 2017. február 14. Megosztás Posztolva: 2017. február 14. Üdv! Kérdésem: lehet-e Domino Net 'n' Roll díjcsomag mellé Maraton opciót igényelni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/02/16/visszatert_a_korlatlan_mobilnet_korszaka/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Jön a korlátlan monilnet megkötésekke mint az Usa-ban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. február 17. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Megkötésekkel? Gondolom sebesség + lesz valami extrém használói megkötés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Sziasztok! Szeretném megrendelni a Maraton 1GB -os netet, de amikor rákattintok a "megrendelem" ikonra, akkor visszadob a profilom fő oldalára és nem történik semmi. Mi lehet a baj? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Szia! Telekom alkalmazásban nem próbáltad még? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7763 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. Helló, kb van nekem 3 éve használt NetPlusS szolgáltatásom feltöltő kártyás telomon , ami minden hónapba le vette a pénzt, most szeretnék váltani Netplusz M szolgáltatásra , és érdekelne hogy az S szolgáltatás lejárata előtt rendeljem meg az M et , vagy utána, és minden esetben kettő hónapig 2 G lesz a netem ? most fog lejárni 19. én Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 17. Megosztás Posztolva: 2017. február 17. (szerkesztve) Szia Roli! Néztem ott is, de érdekes a dolog. A megújuló csomagokat engedné aktiválni, de az egyszeri adatcsomagoknál nincs ott az "aktiválom" gomb. Egyébként ez azért lenne fontos nekem, mert nincs szükségem havidíjas netre. Főleg wifire kapcsolódok, ezért egy Maraton 1G -s net bőven elég lenne arra az időszakra amikor nem vagyok wifi közelben. Csak a biztonság kedvéért. Sajnos egy félreértés miatt a NetPlusz L-t aktiválták nekem, de az ugye egy hónap után lejár, és kész ráfizetés mert alig használtam a netet. 200MB körüli forgalom volt rajta. Szerkesztve ekkor: 2017. február 17. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Próbáld meg USSD kóddal pötyögd be a *111# és utána hívás indító gomb aztán kövesd az utasításokat Díjcsomagok ,szolgáltatások/Szolgáltatás és biztonság / Mobilinternet,tv és zene / Egyszeri adatcsomagok itt fogod megtalálni a Maratont. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Helló! Lejárat előtt rendeld meg ellenkező esetben megint le vonja a NetPlusz S árát. A 4x adat mennyiség csak az első 2 hónapban jár ha az elmúlt 92 napban nem volt még NetPlusz M csomagod (ez a feltétel teljesült) , utána vissza áll 500 MB-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Köszi! A végén azt írta ki, hogy a "szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető, próbálja meg később." Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Őrület ! Akkor 1777 hívd fel és a 2.3.4.3 menüpontban próbáld, ha ott se sikerül bekapcsolni akkor 1430 csípj el egy ügyintézőt! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. Röhej! Nincs benne a Maraton a lehetőségek között, csak a Net Pluszt és a napi netet ajánlgatja! Egyébként ha megrendelem a szolgáltatást akkor annak díját az egyenlegemből vonja le? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. (szerkesztve) 1777 ott van a Maraton anyám dominos telojáról hívtam fel és szépen sorolja felfele a Maraton csomagokat a megadott menüpontban. Persze hogy onnan vonja le, hát honnan vonná? ui: Jelenleg is aktív még az a NetPlusz L csomag? Mert Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg. Szerkesztve ekkor: 2017. február 18. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. (szerkesztve) Akkor itt lesz a bibi. Inaktiváltam a Net Pluszt. A díjfizetést pedig gondoltam átutalással rendezném. Eddig nem voltam nagy telefon guru azért is akasztott meg a dolog, de még szerencse, hogy ennyire segítőkész vagy. Szerkesztve ekkor: 2017. február 18. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. (szerkesztve) Átutalás? De akkor te előfizetéses vagy, vagy feltöltő kártyás (Domino) bocsi csak az átutalás most megkavart!? Maraton csak féltöltősök vehetik igénybe. Ha még is Dominos vagy akkor NapiNet bekapcs ( erre csak azért van szükség, hogy legyen valamilyen net a csomagban mert hát feltétele a Maraton-nak) , utána Maratont is betudod kapcsolni, aztán kapcsold ki a NapiNet-et. Szerkesztve ekkor: 2017. február 18. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 18. Megosztás Posztolva: 2017. február 18. (szerkesztve) Dominós vagyok. Aktiváltam a napi netet, de majd töltenem kell a kártyára pénzt, hogy elég legyen a maraton-ra. Egyébként most már engedi a vásárlást. Nagyon köszönöm a segítséget. Szerkesztve ekkor: 2017. február 18. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Roli82 Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Oké. El ne felejtsd Maraton aktiválása után a NapiNetet kikapcsolni mert az egy pénz szívó. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7778 Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. Sziasztok! Sikeresen megrendeltem a Maraton csomagot a Surf mellé.Miután felhasználtam a 150Mb-ot nem aktíválódott helyette a Napi net kapcsolt be és levont 180Ft-ot.Mit tegyek? Válaszokat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7758 Posztolva: 2017. február 19. Megosztás Posztolva: 2017. február 19. (szerkesztve) Rendben, nem felejtem. Kíváncsi leszek hogy fog működni. Szerkesztve ekkor: 2017. február 19. Szerkesztő: OdyM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.