okostojás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 1. Megosztás Posztolva ekkor: 2016. szeptember 1. Heló! Na van-e már valami hír az IPV6-ról? Eddig csak a "nem tudjuk mikor" szöveget hallom mindig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8420 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 6 perce, Roli82 írta: @sltsznt Csak sima. Akkor passzolom. Oké, azért köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8420 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 3 perce, btz írta: @sltsznt Ja, hogy az a hiba is nálad van. Milyen tipusú eszköz is ez? Képet tudnál felrakni arról a javascript hibáról? Én is most figyeltem csak fel rá, hogy mi már 'találkoztunk'. Így néz ki. A A English Technical support Logout Overview Internet Home network Settings Speedport login Status information Login to the Speedport configuration program Enter the device password of your Speedport . Then click Login to start the configuration program. Where do I find the device password? Forget your device password? Please activate Javascript in your browser! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8420 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 8 órája, btz írta: @sltsznt A géped mindenesetre nem kap ipv6 címet. Hogy a HGW kap e azt megnézheted a webes adminisztrációs felületén. A szolgáltató azt mondta, hogy kap, az az infó, csak infó, néha ipv4-es, máskor ipv6-os cím fog megjelenni. Egyébként az angol nyelvű tesztet is lefutattattam kíváncsiságból, az kicsit másképp 'néz' ki, de az is arról informált, hogy az ipv6 kapcsolat nem támogatott. Úgy hogy én most már egyáltalán nem értem, mi a helyzet pontosan, de már máskor is észrevettem, hogy én sokszor egy egészen más logikai síkon mozgom, mint más emberek... A routeres konfigot nem sikerült neki sem megoldani, állítólag kicserélik. Hátha azzal minden megoldódik. Majd kiderül. Köszi mindenkinek a segítséget. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. @sltsznt Van olyan, is hogy a szolgáltató téved. De ha nem is téved és a HGW megkapja az IPv6 címét, a géped biztosan nem, így nem jöhet létre ipv6 kommunikáció. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag8420 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. 1 órája, btz írta: @sltsznt Van olyan, is hogy a szolgáltató téved. De ha nem is téved és a HGW megkapja az IPv6 címét, a géped biztosan nem, így nem jöhet létre ipv6 kommunikáció. Én nem értek az ip-címekhez, de a józan *****i eszem nekem is azt diktálta, hogy ha a teszt azt írja, hogy az ipv6 nem támogatott, az azt jelenti, hogy nincs ipv6 kommunikáció. De mivel ezen az érvelésen kívül más érvem nekem nincs, így aztán nem álltam le vitatkozni a szakemberrel. Talán hamarosan kapok egy új routert, amibe legalább 'bele tudok nézni', aztán majd meglátom, hogy hisztizzek-e tovább. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Rendben, várjuk akkor majd a képernyőképeket, ha kapsz új eszközt, amihez hozzáférsz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. (szerkesztve) Lehet kérni telefonos ügyfélszolgálaton hogy ADSL-re kapcsolják be nálam az IPv6-ot..? ..attól függetlenül hogy nem olyan eszközzel rendelkezek ami szerintük alkalmas rá..? Konkrét tapasztalata van-e valakinek ? Szerkesztve ekkor: 2017. május 29. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. @Tamas586 Szerintem nem kérem/kapom alapon működik. Addig is ajánlom a tunnelbrokerezést, én épp ma állítm át a rendszeremet, mert találtam egy magyar szervert a német helyett. Szerintem jobb mint a Telekomos. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. Ha olyan modemed / hgw-d van ami nem ipv6 képes egy másik fajtára kérhetsz cserét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. @anonymus Nekem Speedport Entry 2 van, a lista szerint képes rá, de valójában nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. Ezek a szép kalandok Sagemcom is képes volt rá de ki került a támogatott eszközök listából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. Mondjuk nem mintha szükségem lenne minden újraindítás, újraszinkronizálás után változó LAN-nak delegálható (dinamikus) prefixre, dinamikus wan oldali ipv6 címre, mert a T-nél dinamikus, míg a tunnelben fix Ipv6 címeim vannak, ha egy új tunnelt generálok, akkor azzal meg tudom változtani, ha monduk már nem kell, vagy valahol vslamilyen oldalon bant kaptam a címekre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. Ez a ppoe szépsége már inkább koaxon fogjuk rá statikus az egész. Ok dhcp de ugyan az kerül vissza osztásra ha nincs elég ideig ki kapcsolva a Hgw. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. @anonymus Ipv6 esetén is? Azt tudtam, hogy a koax ipv4 esetén így működik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. (szerkesztve) Amit a kliensek kapnak az max változik de azt nem figyelem de ezek itt a modem admin fülén elég fixen vannak itt. Kb a külső publikus v4 címmel együtt cserélődnek max. Szerkesztve ekkor: 2017. május 29. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. @anonymus Az remek, akkor koaxon nagyjából ugyan a helyzet, mit a 4 esetén. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. május 29. Megosztás Posztolva: 2017. május 29. 5 hours ago, btz said: @Tamas586 Szerintem nem kérem/kapom alapon működik. Pedig pont azt mondtátok pár hete hogy ez pofára (usernévre) megy. Ha azonos adsl jön hozzám és a szomszédomhoz is de mivel ő iptv-re is előfizet ezért hgw- t kap ami szerepel a listájukban, én meg ragaszkodok a 'naked' adsl-hez modemmel és _saját_ routerrel. Fél éve a topik első oldalain tisztáztuk hogy a ddwrt routerem alkalmas ipv6-ra, más szolgáltatóval teszteltétek is. De még mindig nincs T től ipv6-om.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. május 30. Megosztás Posztolva: 2017. május 30. Területileg tömeges jelleggel kapcsolják be az ipv6-t. Annak hogy modem vagy hgw semmi köze nincs a v6 -hoz. Annak van köze a v6 meglétéhez hogy milyen modem vagy milyen hgw. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. (szerkesztve) Üdv! @mindenki Tudnátok tesztelni mobilon (mobilnettel, lte vagy akár 3G), hogyha kikapcsoljátok a készüléketeken a mobil adatforgalmat úgy, hogy kikapcsolás előtt van ipv6 címetek, majd vissza kapcsoljátok az adatforgalmat, akkor visszakapjátok az ipv6 címet, van e ipv6 címetek? Ezt ellenőrizzétek többszöri ki/be kapcsolással. Ezután ugyan ezt kéne tesztelni repülőgép üzemmód ki/be kapcsolással úgy, hogy ezalatt a mobiladatfogalom kapcsoló bekapcsolt állapotban van. A válaszban mellékeljétek a készülék tipusát és oprendszerét, amivel teszteltetek. Előre is köszi! Szerkesztve ekkor: 2017. június 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag2493 Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. Én még IPV6 címet se kaptam, igaz ma nem néztem, pedig jól van beéllítva: APN IPV4+IPV6. Megy már a töltögetősöknek is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. @mukkelek Nem tudom, hogy megy -e feltöltősöknek, de utána kérdezek, talán jövö7-re meg is lesz a válasz! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. 43 perce, btz írta: Üdv! @mindenki Tudnátok tesztelni mobilon (mobilnettel, lte vagy akár 3G), hogyha kikapcsoljátok a készüléketeken a mobil adatforgalmat úgy, hogy kikapcsolás előtt van ipv6 címetek, majd vissza kapcsoljátok az adatforgalmat, akkor visszakapjátok az ipv6 címet, van e ipv6 címetek? Ezt ellenőrizzétek többszöri ki/be kapcsolással. Ezután ugyan ezt kéne tesztelni repülőgép üzemmód ki/be kapcsolással úgy, hogy ezalatt a mobiladatfogalom kapcsoló bekapcsolt állapotban van. A válaszban mellékeljétek a készülék tipusát és oprendszerét, amivel teszteltetek. Előre is köszi! Ha kikapcsolom a mobil adat - majd vissza forgalmat akkor nem ad IPv6 címet, utána ha repülőgép módba kapcsolom aztán meg ki, akkor ad IPv6-ot. Samsung Galaxy S7 EDGE 7.0 droid. Miért a kérdés? Csak mert régóta így működik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. (szerkesztve) @Roli82 Köszi a választ! Nálam is pont ez a működés, szintén régóta, csak vártam, hogy majd valamikor megoldódik. Arra voltam kiváncsi, hogy ez egyedi probléma e (mivel nálad is ez a szituáció, így ez már kizárható). Viszont te is Androidos vagy így még lehet Android hiba is, ha iOS és Win alatt is ugyan ez van, akkor szolgáltató oldalán nem stimmel valami. Mert szerintem ez rendellenes működés, adat ki/be kapcs után is kellene kapni ipv6-ot. Szerkesztve ekkor: 2017. június 10. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. @btz Én azt vettem észre hogy egy idő után ad a rendszer IPv6-ot valószínűleg a 24 órás bontáskor csinálja meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. @Roli82 24 óra uptime után bont vagy minden nap egyszer egy adott időpontban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
okostojás
Heló!
Na van-e már valami hír az IPV6-ról? Eddig csak a "nem tudjuk mikor" szöveget hallom mindig.
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
73
68
51
45
Népszerű napok
2016. November 16.
25
2016. Október 5.
24
2016. November 17.
22
2017. Április 3.
21
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
btz 73 poszt
anonymus 68 poszt
fgabor87 51 poszt
Roli82 45 poszt
Népszerű napok
2016. November 16.
25 poszt
2016. Október 5.
24 poszt
2016. November 17.
22 poszt
2017. Április 3.
21 poszt
Posztolt képek
372 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.