Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

anonymus

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5483
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit anonymus posztolt

 1. anonymus

  Kábelmodem Codeword hiba

  Hát valóban érdekes PDF ez inkább ilyen szerelőknek gyorstalpalós oktató anyag, de Magyar nyelven ennyi van bővebben érdekel akkor angol nyelven rengeteg írás van. Hááát ez a csatorna inkább a terhelés eloszlásra lenne, hogy sok 1gbit csomag beférjen.
 2. anonymus

  Kábelmodem Codeword hiba

  Szia, Az a csatorna nálam is ilyen, a többi csatornán 100-200 javítható hiba míg ezen 4912379. De nem tapasztalok igazábol semmi hibát én se. OFDM a becses neve ennek a frekinek a ED3.1-hez tartozik már. ITt tudsz róla magyarul olvasni http://www.titel.hu/uploads/install/DOCSIS_3_1_Installátori_1.2inst.pdf .
 3. anonymus

  Laptop

  https://www.telekom.hu/webshop/keszulekek/laptopok?authCode=e0ebdabe-3a81-497d-a9a2-364e4e3229be&code=e0ebdabe-3a81-497d-a9a2-364e4e3229be&state=1
 4. anonymus

  távirányító

  Hívd fel a 1414-et 72 órán belül kicseréli neked egy szerelő kolléga, elvileg T-pontban is cserélik de abban nem vagyok biztos.
 5. anonymus

  Optikai hálózatra rákötés - Sukoró

  Lakásba beérkezik az optika az csatlakozik a modembe, onnan bármilyen utp kábelen keresztül egy Androidos set top box-ba érkezik az "adás".
 6. https://www.telekom.hu/webshop/uzleti/termek/HP-Pavilion-AIO-27-ca2001nn-8A6Z6EA?skuId=jsku1754650909
 7. anonymus

  iPhone 15 Pro Max bolti készlet

  Hát én se 😃 Vandán átveregedtem magam felvette egy élő ember, elmondtam neki eltünt pár percre és ennyi.
 8. anonymus

  iPhone 15 Pro Max bolti készlet

  Ez most nem Telekom specifikus "gond" Alza, Icenter, Emag, Istyle sehol nincs egy darab se... Elfogyott 10 db-ot kaptunk nem is kaptunk idén még lesz, ilyen válaszokat kaptam. @janosn931 Annyit tudsz "csalni" hogy a 1414 tud segíteni hogy melyik shop-nak van készleten az adott telefonbol. De 15 pro max-ra ma azt mondták hogy nincs egy darab se Budapesten...
 9. A 2.5Gbit kék színű lan csatlakozót nem mutatja sajnos a hgw webes felülete, ezért arról semmilyen infot nem fogsz látni.
 10. Szia, https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3499/mit_kell_tennem__ha_otthoni_elofizetesemen_tartozas_all_fenn_ Amennyiben már kaptál fizetési felszólítást (SMS-ben, e-mailben vagy postai levélben), vagy az előfizetésed már korlátoztuk, javasoljuk, hogy a befizetés igazolást az alábbi elérhetőségeink egyikére küldd el: a 06-1-265-9373 faxszámunkra, vagy a behajtas@telekom.hu e-mail címünkre. A fenti faxszámon és e-mail címen kizárólag a befizetési igazolásokat fogadjuk. Ha az előfizetésed díjtartozás miatti korlátoztuk, az igazolás beérkezése után minél hamarabb, de maximum 72 órán belül megszüntetjük a korlátozást. Ebben az esetben az Általános szerződési feltételeknek megfelelően, bruttó 4.500 Ft-os visszakapcsolási díjat számlázunk ki, ami a következő havi számlában jelenik meg. Amennyiben anyagi problémáid adódtak, és igénybe szeretnéd venni a fizetési könnyítés (haladék, részletfizetés) lehetőségét, szándékodat a leggyorsabban a 1414 telefonszámukon jelezheted. Felhívjuk figyelmedet, hogy a fizetési könnyítés engedélyezésének egyszeri díja - pozitív elbírálás esetén - megállapodásban érintett összeg 1%-a, minimum bruttó 5.000 Ft.
 11. Szia, Találkoztam már ezzel a hibával de csak ennél az egy fajta ont-nél. Rossz hdd volt a gond, kicseréltem és megszünt a jelenség. Egy teszt elejéig próbáld ki hogy másik ssd,hdd pendrive stb-re töltesz le, persze elötte törölj minden letöltést a kliensből. Másik megoldás ont csere egy másik fajtára...
 12. anonymus

  kérdés

  Szia Péter, Persze! Tedd fel a kérdést és aki tudja rá a válszt az válaszolni fog neked rá. Üdv
 13. anonymus

  KAON CG3002 port forwarding kérdés

  Szia, A külső és belső port részbe ugyan azt a port számot kell írni. Ha kell mind két port akkor kétszer külön sorba kell felvenni őket. Legalábbis nekem csak így megy a port nyitás, mint a Koac mind a Sagem hqw esetén.
 14. anonymus

  Elhunyt előfizető

  Szia, Először is részvétem. Ilyen esetben be kell menni egy T-pontba a halotti anyakönyvi kivonatal. Ezzel felmondható a szolgáltatás viszont, ezt csak személyesen lehet intézni.
 15. Attól függ mire kell és mik az igényeid, alapnak nem rossz. Viszont engem zavar benne hogy, csak egy 2.5hdd megy bele és nincs 2.5gbit lan. Hasonló árban én inkább ezt ajánlanám, igaz ehhez kell ramot és ssd-t venni. De újabb proci van benne, ddr4 ramos, 2.5 gbit lan. Illetve 1m2 ssd és egy 2.5 hdd/ssd is belefér.
 16. A takarólemez alatt van a csatlakozó, amit a jobb alsó sarokban lévő pöcökkel tudsz leszedni. Viszont ezt a fedelet gyárilag egy csavarral kellene rögzíteni. Ezek szerint ez a csavar nálad be van csavarva jelenleg. Ez egy pici csavar, ami a takarólemezt fogja amit fényképeztél is. Elvileg a pöcök fölött van a csavar, azt a fekete bumszlit szed le, az alatt kellene találnod. Ha sikerült leszedni akkor egy zöld csatlakozót találsz alatta, amit a négyzetes részénél megfogva ki tudod húzni. Viszont azt javaslom hogy a csati kihúzása előtt tekerd ki a kábelt modemből és utána húzd ki. Mivel nem jó hogy ha a csati végi érintkezik valamivel, mert bepiszkolja.
 17. Koax hálózat esetén mindegyikre igaz, hogy ha van iptv akkor nincs bridge mód, optika esetén van ugyebár a Pppoe passthrough mód. Ez azért van mert a koax hálózat nem használ ppoe-t
 18. anonymus

  Discord belassulás, nagy válaszidő

  https://www.hwsw.hu/hirek/65357/telekom-cloudflare-peering-ping-packet-loss-deutsche-magyar.html
 19. 20 lakásnál van közös képviselő, ha nincs akkor minden tulajdonos egyesével javaslom töltse ki nyilatkozatot ha ez eddig nem történt volna meg.
 20. anonymus

  sebeség mérés

  Így már én is jártám, volt internet meg látszólag minden rendbe volt. Viszont az internet hol volt hol nem volttat játszott, kiderült hogy a switch-ben a kondenzátorok vannak felfújódva, így kuka lett a vége.
 21. Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond.
 22. Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt.
 23. anonymus

  Iphone szakadozó mobilnet

  Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak.
 24. Lényegen nem változtat, hogy egy taj***** állat vagy...
 25. anonymus

  2gbit internet hgw

  Nem kell kérni, ha nem tudja a nálad lévő ONT a 2gbit-et akkor vagy szerelő hoz másikat vagy GLS.
×
×
 • Új...