Ugrás a tartalomhoz
 • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

  image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

anonymus

SUPERUSER
 • Tartalmak

  5469
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Minden, amit anonymus posztolt

 1. Attól függ mire kell és mik az igényeid, alapnak nem rossz. Viszont engem zavar benne hogy, csak egy 2.5hdd megy bele és nincs 2.5gbit lan. Hasonló árban én inkább ezt ajánlanám, igaz ehhez kell ramot és ssd-t venni. De újabb proci van benne, ddr4 ramos, 2.5 gbit lan. Illetve 1m2 ssd és egy 2.5 hdd/ssd is belefér.
 2. A takarólemez alatt van a csatlakozó, amit a jobb alsó sarokban lévő pöcökkel tudsz leszedni. Viszont ezt a fedelet gyárilag egy csavarral kellene rögzíteni. Ezek szerint ez a csavar nálad be van csavarva jelenleg. Ez egy pici csavar, ami a takarólemezt fogja amit fényképeztél is. Elvileg a pöcök fölött van a csavar, azt a fekete bumszlit szed le, az alatt kellene találnod. Ha sikerült leszedni akkor egy zöld csatlakozót találsz alatta, amit a négyzetes részénél megfogva ki tudod húzni. Viszont azt javaslom hogy a csati kihúzása előtt tekerd ki a kábelt modemből és utána húzd ki. Mivel nem jó hogy ha a csati végi érintkezik valamivel, mert bepiszkolja.
 3. Koax hálózat esetén mindegyikre igaz, hogy ha van iptv akkor nincs bridge mód, optika esetén van ugyebár a Pppoe passthrough mód. Ez azért van mert a koax hálózat nem használ ppoe-t
 4. anonymus

  Discord belassulás, nagy válaszidő

  https://www.hwsw.hu/hirek/65357/telekom-cloudflare-peering-ping-packet-loss-deutsche-magyar.html
 5. 20 lakásnál van közös képviselő, ha nincs akkor minden tulajdonos egyesével javaslom töltse ki nyilatkozatot ha ez eddig nem történt volna meg.
 6. anonymus

  sebeség mérés

  Így már én is jártám, volt internet meg látszólag minden rendbe volt. Viszont az internet hol volt hol nem volttat játszott, kiderült hogy a switch-ben a kondenzátorok vannak felfújódva, így kuka lett a vége.
 7. Hát a 2Gbit én csak a alkalmazással tudtam kimérni, böngészős 1000 környékén nálam mindig megakad. Leírás szerint ha villog a internet led, akkor ez a baja "Solid green: The RGW received an IP address on its data interface. No blinking/flickering" Így viszont ez már szerintem Telekom oldali gond.
 8. Szia Dániel, F@st 5670 5db lan portal rendelkezik, 1db 2.5gbit és 4db 1gbit-es portal A 850Mbit-es sebesség szerintem arra utal hogy csak 1gbit-es kapcsolat van a hgw és a pc közt.
 9. anonymus

  Iphone szakadozó mobilnet

  Sziasztok, Családban 2 db iphoneon is ugyan ez a probléma tapasztalható. Jellemzően a délutáni órákban csak.
 10. Lényegen nem változtat, hogy egy taj***** állat vagy...
 11. anonymus

  2gbit internet hgw

  Nem kell kérni, ha nem tudja a nálad lévő ONT a 2gbit-et akkor vagy szerelő hoz másikat vagy GLS.
 12. anonymus

  csatorna sorrend

  jelenleg sehol, jelezve lett a fejlesztők fele ez a igény.
 13. anonymus

  Telekom TV

  Szia, Netflix jelenleg nincs, remélhetőleg lesz a későbiekben lesz. Felvételeket a T tárolja, amikor a meghatározott csatornákrol felvehetsz. Ez egy androidos box, ami tud már 4K-t is meg mindenféle app telepíthető. igen
 14. anonymus

  Optikai hálózat információ

  Sagemcom 5670 kellet volna kapnod, azon van 1db 2gbit port.
 15. anonymus

  3M TLC csatlakozó

  Igen mivel károkozás történt így kiszálás + munkavégzés annak valóban ennyi az ára. Mondanám hogy postára adok neked egyet, de már csak heggesztős van sajnos.
 16. anonymus

  Beltéri egység

  Lesz lesz meglesz az első 1-2 fecske aztán a többi jön majd. Elég sokat mernék rá fogadni hogy természet csatornák lesznek az elsők.
 17. anonymus

  Beltéri egység

  Személyes véleményem de egyik félnek lépnie kell, ha az egyik nagy szolgáltatónak megvan hozzá az eszköz parkja utána a tv csatornák is könyebben mozdulnak. Mert a mostani állapotban hogy/minek indítson egy tv csatorna 4K sugárzást ha nem tud eljutni az ügyfelekig. Illetve elég sok kényelmi alkalmazás van, youtube, hbo go, plex, netflix stb ezeknél azért jó a 4k
 18. anonymus

  Optikai kábelek térképe

  Szia, Ha a térképi rétegekről átváltasz a elem lekérdezésre fülre és kijelölöd az adott kábelt. Akkor kidobja a kábel tipusát és szerepét. Nem tudom milyen pontos és mennyire van vezetve...
 19. anonymus

  WPA3?

  Már van új ONT https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/Sagemcom_Fast_5670_Gyorstelepitesi_es_Hasznalati_124x124_2020okt.pdf?fbclid=IwAR2o9CrXb8YsCJJ833FR_9Y3uYAnwdPiWQ-fDArGgt8V7_LxPhiuq63LD3g
 20. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/szuperszerviz_aszf.pdf 6. oldal 30 perc helyszíni munkavégzés kiszállással együtt (az ország egész területén) 8 200Ft
 21. anonymus

  MoCA kábelmodemet szeretnék

  Igen ezekbe az a jó hogy ha már ki van kábelezve a lakás akkor ez használható. De két EOC adapter között csak a kábel lehet semmilyen osztás elágazás nem lehet. Illetve van egy sávszél korlátjuk is 10-100mbit általában, gigásat nem láttam. Ennél a kialakításúnál tudsz becsatlakozni a meglévő hálózatba, hogy ne keljen minden adapter pár közé egy önálló kábel. http://www.cable-vision.com.tw/EOC.html Jól hitted, szolgáltatás létesítés elött amikor megrendeled akkor kell jelezni hogy ilyet szeretnél. A szerelőnél pedig dönthetsz hogy egy összegben nála fizetsz vagy kamat metes részletre havonta.
 22. Szia, Koax hálózaton 1000/25 illetve 1000/200-as sebességek vannak, viszont a 200-as feltöltés csak ott elérhető ahol átépítésre került a hálózat. Ha ezeknél is nagyobb sebességre van szükséged akkor csak a bérelt vonali szolgáltatások maradtak. De ez már nem a lakossági ár illetve ügyfél szint. https://www.telekom.hu/rolunk/szolgaltatasok/nagykereskedelem/belfoldi-vezetekes/ip-es-adat/bereltvonali-internet
 23. Elméletileg az egész település le lett fedve, a fő uton az elektromos oszlopon kellene lennie az optikának. Esetleg a ház elött lévő elektromos oszlopról egy képet feltudnál tölteni ?
 24. anonymus

  Körülöttem optika, de nálam csak réz?

  Szia, Igen ez egy létező dolog, egy terület optikai lefedése során azok a társasházak kimaradnak ahol nemleges válasz volt a ház illetve a közösképviselet részéről. Ha azóta változott ez az álláspont akkor lelehet porolni ezt a témakört.
 25. anonymus

  Csomag

  Szia, A 0156/13 optika képes de a 0156/11 már nem.
×
×
 • Új...