ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. A szomszéd IPTV-jéről kaptad az analóg adást? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5360 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Igazából nem tudom pontosan mert bonyolult a helyzet. Elvileg igen. Nekem is ugyan azok az adók vannak mint neki vagyis voltak az átállásig. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5361 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Üdv. Olyan problémám van,hogy a mai naptól(okt .13.) a sima analóg csatornák eltűntek a tv ről. Mi a tenni valóm ezzel kapcsolatban?Egyébként IPTV szolgáltatásunk van 1 tv-n,de azon kívül még van 3 tv amit szoktunk használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. DVB-C tuner boxok vagy DVB-C tunert belsőleg tartalmazó TV vétele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5361 Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Köszi,és hol tudok ilyen boxot beszerezni? mennyibe kerül? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Bárhol szerintem, online áruházakban kapod meg a legolcsóbban vagy vatera, jófogás stb használtan még olcaóbb, de gondolom a környékeden is vannak műszaki boltok. De a Telekom oldalán is van ez a HUMAX vagy mi a neve box, az is jó, csak sok a panasz rá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 13. Megosztás Posztolva: 2015. október 13. Minek vettél külön boxot egy digitális tuneres tv-hez? Hogyhogy nem talált adást digitális kereséssel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. október 14. Megosztás Posztolva: 2015. október 14. @sosomgyiha nem kapsz TV számlát a T-től, akkor biztosan a szomszédtól kaptad... nem lenne célszerűbb saját előfizetést rendelned? legalábbis én nagyon rosszul viselném, hogy mástól kell függenem... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5360 Posztolva: 2015. október 14. Megosztás Posztolva: 2015. október 14. A címünk ugyan az, mert egy nagy lakás van ketté osztva, úgy kell felfogni mintha 2 szoba lenne és 2 tv-n akarnánk adást nézni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 prisz Posztolva: 2015. október 14. Megosztás Posztolva: 2015. október 14. Az, hogy a szomszéddal "okosban" nyomjátok az előfizetést nem teljesen korrekt, de technikailag nem érdekel. Helyileg milyen körzetben vagytok? Csak, hogy lássuk milyen kódoltalan Digitális Kábeltv elérhető. Mert régionként változhat... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5265 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. A délelőtti IPTV problémára mondta a Telekomos, hogy frissítési gond, azalatt az internet és a VoIP telefon normálisan működött. A délutáni viszont valóban (központi) net probléma lehetett, mert végül is tőlem függetlenül rendbe jött. Remélem nem tér vissza, ha mégis akkor bejelentem.Egyébként ma a Telekom Ügyfélszolgálat - kérésemre - átállított 2 HD és 1 SD állapotra. Ez valószínűleg az új számlázási rendszerbe migrálás következménye, nem biztos hogy köze van az IPTV frissítéshez.Hát a 2HD már rég adják... csak nem egyből, és nem maguktól... Vagy kéred, vagy ha ügyintéző figyelmes akkor csomagváltás után beállítja neked... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5265 Posztolva: 2015. október 15. Megosztás Posztolva: 2015. október 15. Én arra lennék kíváncsi mikor várható a 2. HD stream.Elég sok HD csatorna van, jövőre meg még több lesz,így nem igazán lehet kihasználni a pvr-es stb-t. :smileysad:Van már most is csak optikán és kneten 2hd 1sd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. október 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. október 16. Van már most is csak optikán és kneten 2hd 1sd Viszont ami engem érdekel, az a VDSL ott viszont a mai napig nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. október 16. Megosztás Posztolva: 2015. október 16. Hát a 2HD már rég adják... csak nem egyből, és nem maguktól... Vagy kéred, vagy ha ügyintéző figyelmes akkor csomagváltás után beállítja neked...Igen van 2HD stream (koax, optika) lassan már egy éve de csak annak aki már át van migrálva, akinek nincs annak nem állítják be. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5378 Posztolva: 2015. október 17. Megosztás Posztolva: 2015. október 17. IPTV előfizetésünk van, de közben meghagyták az analóg jelet is egy másik TV-re. Ekkor nem jár ingyenesen 1 médiakonverter? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. október 17. Megosztás Posztolva: 2015. október 17. De nem ám. Csak abban az esetben jár ingyen egy médi konverter ha analóg előfizetésed van és azt a csomagot vették ki analógból amire fizettél. Pl nagyimnak analóg alap csomagja van, de nálunk a analóg családit vették ki, így ő se kapott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2015. október 22. Megosztás Posztolva: 2015. október 22. Igen van 2HD stream (koax, optika) lassan már egy éve de csak annak aki már át van migrálva, akinek nincs annak nem állítják be. Nekem is optika és még sem megy csak egy HD stream,azt mondják itt még nem elérhető.Más én azt akarnám kérdezni,hogy hogyan lehetne működésre bírni a képek és zene funkciót.A számítógépen levő videót és képeket szerettem volna nézni a tv-n az iptv boxxon keresztül.Rövid keresés után azt irja ki hogy nem talált semmit.Ötleteket tippeket előre is köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5393 Posztolva: 2015. október 22. Megosztás Posztolva: 2015. október 22. Üdv!Az lenne a kérdésem, hogy ha eddig műholdas úton vettük a tv adásokat és most át váltok IPTV-re, akkor az már kábelen fog jönni?Egyébként ezen a héten kedden adtam le a rendelésemet, csütörtök este 8 fele megszüntették a műholdas tv hozzáférésemet, az IPTV bekötéséhez pedig szerelők fognak jönni át állítani a tv-met? Ami azt jelenti, hogy a hosszú hétvégén nem lesz tv-je a családnak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5393 Posztolva: 2015. október 22. Megosztás Posztolva: 2015. október 22. A közszolgálati csatornákat hogy tudnám nézni? Jelenleg mindenre azt írja, hogy nincs jogosultságom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tibor Kiss Posztolva: 2015. október 23. Megosztás Posztolva: 2015. október 23. Itt leírják, hogy mi kell hozzá:http://www.telekom.hu/static-th/sw/file/kepek_es_zene_beallitasok.pdfSajnos pont videót nem lehet vele nézni, csak képeket és zenét.Nagyon köszönöm a linket,de a leírás szerint optikán nem működik.Ez az alkalmazás sem ér így semmit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 23. Megosztás Posztolva: 2015. október 23. Inkább vegyél egy dlna képes TV-t oszt jónapot! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. október 23. Megosztás Posztolva: 2015. október 23. Nagyon köszönöm a linket,de a leírás szerint optikán nem működik.Ez az alkalmazás sem ér így semmitEzt a részt nem néztem, mert nekem koaxon jön az IPTV. Igazából nem azt írja hogy egyáltalán nem működik, csak egyidejűleg a számítógépen nem lesz internet kapcsolat. Ez azonban már eléggé húzós lehet.Valóban a btz által javasolt mód a jó - mármint ha megoldható - mert sokkal több lehetőséget nyújt. Csak a hab a tortán, hogy számomra Windows megosztó szoftvere agyrém, a maga összevisszaságával. Annál bármelyik DLNA szoftver nagyságrendekkel egyszerűbben kezelhető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5401 Posztolva: 2015. október 23. Megosztás Posztolva: 2015. október 23. (szerkesztve) Amióta van ez az izè amit tisztelt tèsek iptvnek csúfolnak.... Akadozik ès megàll a kèp. Majd mikor elindul újra eltelhet 10perc is ... Gondoltam majd visszatekerem de persze azt sem lehet... Kiveszel egy filmet ès a legizgalmasabb rèsznèl szintèn ezt produkàlja. Majd újraindítom rutinból mert màr kurvàra megy! Azt követõen nem tudcsatlakozni.... ezt írja az okos doboz. Telefon ...... vàrsz olykor 20 percet. Felveszi a vonal màsik vègèn egy valami zombi.- mi a panasza hallgatom. Elmondom neki /ennek kètszàzadjàra/ elkezdi mondani amit màr ha àlmomból keltenek is tudok. Lehet jobban mint ö! De vègig csinàlom közben azèrt mondom neki, hogy ezt màr tôbbször.... De õ csak kèrdi mi van a kèpernyön.? MONDOM HOGY SEMMI màr emelkedett hangon. Jó tovàbbítom a hibàt adjam meg a szàmom majd èrtesítenek.... Sms-ben.. Ahogy említettem ez màr sokszor megtörtènt. A szàmla mindíg pontosan jön az nem akadozik! amit mindíg idöben be is fizetek. Akkor itt most megkèrdezem ki MIATT KÍNLÓDUNK EZZEL,! Mert EZ NEM SZOLGÀLTATÀS! Ha szolgàltatàs akkor szolgàltassàk amit kifizetek! Kèrem, hogy vàlaszoljanak mert *****ul unom, hogy egy ***** filmet nem tudok megnèzni anèlkül, hogy megàlljon! Köszönöm! Szerkesztve ekkor: 2015. október 26. Szerkesztő: ahammer trágár, alpári tartalom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. október 24. Megosztás Posztolva: 2015. október 24. Milyen technológia? Dsl? Mit mutat a HGW? Netszolgáltatás is van? Az milyen sebességű? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. október 24. Megosztás Posztolva: 2015. október 24. 16 ker úgy tudom optikás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.