micimacho Posztolva ekkor: 2019. január 8. Megosztás Posztolva ekkor: 2019. január 8. Üdv mindenkinek! Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
6 btz Posztolva: 2019. január 8. Megosztás Posztolva: 2019. január 8. @micimacho Kikerült a kínálatból, mivel a Telekom így döntött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 teherwagon Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. Ha van másik szolgáltató, akkor nincs monopol helyzet, és tévénél a sat miatt ez különösen igaz viszont megnéztem (nekem is fáj, hogy eltűnt), a DS oldala alapján már csak két szolgáltatónál van DS, azok csatornalistája alapján viszont már csak egynél Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Adama Posztolva: 2019. január 9. Megosztás Posztolva: 2019. január 9. https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/csatorlakiosztas_valtozas.pdf De erről már a novemberben kézhez kapott számlán tájékoztattak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 teherwagon Posztolva: 2019. január 21. Megosztás Posztolva: 2019. január 21. Nézettség és ár. mindig ez a kettő a döntés alapja (a nézettségi adatok alapján kevesen néztük, így nem érte meg még egy évre megvenni) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) Ekkor: 2019. 01. 21. at 19:00, Gica írta: Tényleg az izaura tv-t, a kiwi tv-t - és még sorolhatnám - többen nézik, mint a Discovery science-t? Azokat jobban megéri? Hello @Gica, én is megdöbbentem, de sajnos igen. érdemes rákeresned a Google-ben a nézettségi adatokra, a kereskedelmi tévék showműsorai és az egyszerűbben emészthető sorozatok (amik pont az általad citált Izaurán is futnak) mindent visznek. az ismeretterjesztő- és sportcsatornák rendre a futottak még kategóriában vannak, százalékosan nem mérhetőek (olyannyira, hogy a rendszeres mérésekben nem is látszanak, csak néha-néha lehet elcsípni egy-egy részletesebb statisztikát, amiben pár tizedszázalékkal megjelennek). így mivel csak a hozzánk hasonló őrültek nézik azokat (bocs, érted, mit akarok mondani, nem minősítem sem egyik, sem másik oldalt, egyszerűen itt a kisebbség vagyunk, ez van ), hol innét, hol onnét kerülnek ki a múltkor megnéztem egyébként, a DS most csak egy nagyobb szolgáltatónál elérhető, de ott is ki tudja, meddig Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: teherwagon Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) @Gica Szinte kizárólag ismeretterjesztő műsorokat nézek. A Spektrum és a BBC Earth ad olyanokat napi rendszerességgel amik érdekelnek. A többin elvétve akad egy-egy hetente. (A feliratos ismeretterjesztőket az M5-ön kihagyom.) Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. Kábé én is (meg filmeket persze). viszont az én ízlésemnek megfelel még egy pár (Da Vincin vannak olyan könnyen emészthetőek, amiket a gyerekkel együtt bámulunk, felújítósak az asszonnyal nézve a Spektrum Home-on, NatGeo, a DoQ nem történelmi részei és a kajás műsoraik miatt a Travel), így nem dőlök a kardomba a DS nélkül. mindegy, ha feltétlenül a tévével akarod nevelni az gyerkőcöket Gica, azért van választási lehetőség bőven (értsd jól, a kérdéseid alapján szerintem mindketten könyvtáron nőttünk fel, így kábé azonosan látjuk) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) @teherwagon Da Vinci: Pl. a varázslókat 0-24-ben is nézném, ha legalább ilyen lenne a kép: Sajnos ezt kapjuk: Így soha nem lesz a gyerekek (és a felnőttek) kedvence. Képjavítókkal együtt is nehezemre esik így Da Vinci csatornát nézni. Ezt kellene HD-ben adni a lomis ismeretterjesztőnek mondott adók helyett. Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Kalimera Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) Az előző három képet látni kellene a Telekom és a Da Vinci vezetőinek. 2019-ben a Telekom IPTV-n ennyi jut (jár) a nézőknek akik főleg gyerekek. Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 micimacho Posztolva: 2019. január 20. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 20. Azért írtam, hogy szinte.....:-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Gica Posztolva: 2019. január 21. Megosztás Posztolva: 2019. január 21. Tényleg az izaura tv-t, a kiwi tv-t - és még sorolhatnám - többen nézik, mint a Discovery science-t? Azokat jobban megéri? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 szaboadam Posztolva: 2019. január 29. Megosztás Posztolva: 2019. január 29. (szerkesztve) Volt arra törekvés, hogy a Da Vinci csatornát HD-ben továbbítsák, de -ha jól emlékszem-, arra hivatkozva, hogy nincs rá kellően nagy igény a HD változat végül nem jelent meg. Abban teljesen igazad van, @Kalimera, hogy a fenti képek alapján az SD felbontás minősége finoman szólva valóban hagy némi kívánni valót maga után, de sajnos az, hogy az SD streamek bitrátája ennyire alacsony elsősorban a hálózati feltételekből fakad. A helyzet az, hogy még mindig rengeteg olyan hely van, ahol a max elérhető technológia az ADSL. Ez pedig egy igen komoly korlát, ami a további fejlesztéseket illeti. A jelenlegi boxok is elérték már teljesítményük maximumát - nemrég volt ugyan egy szoftverfrissítés, de ebben jelentéktelen változtatások történtek a tapasztalataim szerint, ez is azért van mert jobb hálózat nélkül már nem nagyon lehet hova továbbfejleszteni. (Azt már nem is említem, hogy a jobb hálózat előnyeit kihasználó végponti eszközök cseréje, azaz az előfizetőknél jelenleg lévő HGW-k és boxok leváltása sem kis idő és pénz.) Az IPTV 2.0-ra pedig, -ami egyébként az igazán nagy áttörést jelenthetné- amelyre itt a fórumon is sokszor utaltunk már- sajnos úgy tűnik, így még egy jó darabig várni kell. Egyébként én is nagyon hiányolom a DS-t, kár érte! Szerkesztve ekkor: 2019. január 29. Szerkesztő: szaboadam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hcs76 Posztolva: 2019. január 13. Megosztás Posztolva: 2019. január 13. (szerkesztve) A bírkák meg tűrik szó nélkül! A hulladék csatornák meg maradnak és gyarapodnak! Na megy a f..ba a telekom! Repül az összes fo$talicska szolgáltatásával együtt! ? Szerkesztve ekkor: 2019. január 13. Szerkesztő: hcs76 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 micimacho Posztolva: 2019. január 13. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. január 13. Sajnos az a gond, hogy nincs más választás......A T szinte monopol helyzetben van..... A másik szolgáltató (In...el) a net szempontjából rosszabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laci1970 Posztolva: 2019. január 21. Megosztás Posztolva: 2019. január 21. És vajon miért döntötek ugy hogy ez nem kell???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ... Posztolva: 2019. január 26. Megosztás Posztolva: 2019. január 26. A Discovery Science miatt választottam a telekomot.jöjjön hüség bontás!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gica Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. Igen, most annál a szolgáltatónál vagyunk, ahol még van DS, és az összes gyerekem nem a rajzfilmcsatornákat, - amiből van dögivel, de igazából azok sem érnek semmit - hanem a DS-t és a Natgeo-t nézik. Hogyan irányítsam így az érdeklődésüket, hogyan legyenek fogékonyak az élet dolgaira, ha csak szemetet látnak a tv-ben? Magyar csatornákat egyáltalán nem nézünk, nincs mit. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Gica Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. Azért hihetetlen amit írsz, mert fantasztikus, érdekes műsorok vannak ezeken a csatornákon. A Hogyan készült sorozatok itthon mindenki kedvencei. Tényleg "abba" az irányba halad az ország tudásigénye? Következő generációk ezen (amik most mennek a tv-ben) fognak felnőni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2019. január 28. Megosztás Posztolva: 2019. január 28. (szerkesztve) Szerintem nézettségi adatokat egzaktul nehéz mérni, így erre hivatkozni nem nagyon lehet. Megy egy adott csatorna műsora a boxon, de sokan csak a háttérben hallgatják. Ez nyilván nem növeli a nézettségi adatokat. Az egész inkább csak pénzkérdés. Például a Spíler 2 TV sem a nézettsége miatt került be, hanem Messi miatt. Most is érvényes a régi mondás, van az a pénz, amit megadnak valamiért. DS esetén nem volt olyan közfelháborodás mint annak idején a NG kivételénél volt, nem érte el az ingerküszöböt. (Sajtó, szociálmédia) Sajnos ez a realitás. Szerkesztve ekkor: 2019. január 28. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
micimacho
Üdv mindenkinek!
Tudja valaki, hogy a fent emlitett csatorna hova és miért tűnt el a kinálatból?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
19 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.