Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. 5 perce, anonymus írta: Szerintem hosszabbítható viszont speciális kedvezményeket nem vehetsz igénybe. Köszi, az anyósnál van, ott nincs speciális csomagom. De T-től hívták a feleségem hogy lejárt a hűség az ő nevén az anyós tvje van., de az a cím ami lejárt az én nevemen van. Igy most nekem kell dönteni a Speciális T/flip T/ **** között. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 altermanus Posztolva: 2017. október 3. Megosztás Posztolva: 2017. október 3. Ekkor: 2017. 09. 19. at 10:55, teherwagon írta: Hello @altermanus, újraindítás, ha nem segít, akkor pedig gyári beállítások vissza. ha ez sem hozza vissza, akkor a Té chatje segít (böngészd a telókat a Té honlapján, és hamarosan megjelenik) köszönöm, de fél óra múlva lett... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 altermanus Posztolva: 2017. október 14. Megosztás Posztolva: 2017. október 14. Az Euronewsnak miért csak az angol adása van? a neten vagy magyar, miért nem azt adja? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 altermanus Posztolva: 2017. október 15. Megosztás Posztolva: 2017. október 15. 3 órája, Roli82 írta: Ha jól rémlik a Telekom döntött így, hogy nem adja a Magyar hangsávot. magyar adás van annak vége, hogy van egy euronews x hangsávval. minden nyelvű adásnak, más hírei vannak, áprilistól. Asszem nem hiába tettem fel egy parabolát Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ajajj Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Sziasztok. Sat tv-nél, ha valamilyen külső eszközzel próbálok műsort felvenni azt írja, hogy "felvételkorlátozó jel érzékelve" és nem csinál semmit. Minden csatornán ez van, minden műsorra. Szolgáltató oldalról lenne blokkolva? Köszi. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. @ajajj Az adatok forrása, amiről rögzítünk. Nem tudom mióta van ez, már más is panaszkodott ilyesmire. Próbáld meg a SCART kimenetet, ha az jó a rögzítődhöz, illetve ha a boxodon is található ilyen kimenet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. @ajajj Nekem van egy ilyen usb-s dugitalizáló cuccom. Holnap, ha lesz időm, kipróbálom, hogy tudok e vele műsort digitalizálni Scart forrásból. (Pontosabban S-Video-ra alakított Scartból, de ez mellékes) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 altermanus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. december 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 28 perce, altermanus írta: Kérdés! hol tudom a neten bejelenteni, hogy elmozdult az LBN fej az sat tv-s szolgáltatásnál? Üdv. Telekom alkalmazásban is betudod jelenteni a hibát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 altermanus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 1 órája, btz írta: @altermanus 1414? fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. @altermanus Még a böngészőben elérhető online felületen is megteheted, természetesen azonosító adataid megadása után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. december 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 13 perce, btz írta: @altermanus Még a böngészőben elérhető online felületen is megteheted, természetesen azonosító adataid megadása után. Ott nem tudja. Csak a korábbi lezárt jegyeit tudja megnézni, illetve ha van nyitott jegy azt látja illetve újra is nyithatja ha nem lesz jó a hiba elhárítás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. @Roli82 Akkor ebben visszafejlődés van, mert közel egy éve még lehetett. Most felmenve már tényleg nem lehet leadni a hibát. A felületet teljesen átalakították, szerintem előnyére, csak minusz egy funkció tűnt el belőle, ami a legfontosabb lenne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. Remélem azt valamennyire megérted hogy 27-ig csökkentet mennyiségben dolgoznak a T-nél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 6 perce, acel írta: Teljesen érthető, a visszahívást kérek menüpont hiánya nem nagyon. Egyébként az ünnepnap nem mentesít a törvényi kötelesség alól egy céget sem. Törvényi? Pontosan melyik is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 4 perce, btz írta: Törvényi? Pontosan melyik is? Gondolom a fel kell venni a telefont x perc alatt ? Ha igen akkor azt a törvényt újra kéne olvasni mert kb sehol nem foglalkoznak vele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 14 perce, anonymus írta: Gondolom a fel kell venni a telefont x perc alatt ? Ha igen akkor azt a törvényt újra kéne olvasni mert kb sehol nem foglalkoznak vele. Szerintem a törvény hatálya ki sem terjed a Telkomra, de nem tudom pontosan melyik ez a törvény? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. https://mno.hu/fogyasztovedelmi_blog/telefonos-ugyfelszolgalat-az-5-perces-szabalyrol-1282146 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. január 2. Megosztás Posztolva: 2018. január 2. @zoloka1984 Nyolcadikán majd Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2018. január 31. Megosztás Posztolva: 2018. január 31. Sziasztok SatTv-t lehet hűséggel hosszabbítani? A jelenlegi árak maradnának vagy változhatnak? Esetleg speciális ár van hozzá több szolgáltató által elérhető területen? Drágulás esetén menni kell.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. január 31. Megosztás Posztolva: 2018. január 31. Spec1-2 viszont bukta vagy az is marad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. Elég baj hogy ezek ki kerülnek! Epic dráma egy kalap sz... Discovery Science elég jó nem tudom miért kerül ki! ATV spirit mi a bú bánat??? Discovery HD Showcase azon legalább nem volt reklám! Miért kell ezeket ki venni ilyen semmit nem érőként! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. Az meg minek inkább maradjon a Discovery Sience többet ér mint a hit térítö ott a heti tv az is minek! Ebből nagy balhé lesz ha így marad! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoloka1984 Posztolva: 2018. november 3. Megosztás Posztolva: 2018. november 3. (szerkesztve) Epic Dráma nézhető aki szereti sorozatokat! Short tv kárára jöhet! Film soha nem volt rajta! Régi stílusú sorozatok mennek rajta csak! De Discoverx Showcase, Sciense, nagy ér vágás! Azon még reklám se volt! a showcase-n! Szerkesztve ekkor: 2018. november 3. Szerkesztő: zoloka1984 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 lgal Posztolva: 2019. február 26. Megosztás Posztolva: 2019. február 26. Sikeresen bekötötték a SAT TV-t, és kaptam egy Huawei EC2218SS típusú eszközt. Az normális, ha 0-24 pörög benne a HDD, és még standby állapotban sem állítja le? Valamint az EPG-t valamiért csak netről hajlandó letölteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.