btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. Neked mid van ? Mert ha van 2 otthoni szolg a mellé megérheti a váltás régi csomagról egy újra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. 19 perce, anonymus írta: Neked mid van ? Mert ha van 2 otthoni szolg a mellé megérheti a váltás régi csomagról egy újra. Nekem másik Tvállalati 300kbitre korlátozott adatkorlát nélkül havi 300ft-. De a velünk együtt nyaralóknál van Domino és önkormányzati előfizetéses nyaralásra jó lenne valami gyorsabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. (szerkesztve) Igazábl a helyedben megnézném az adott ország szolgáltatóit is ha hosszabb nyaralásról van szó. Pl Horvátoknál 1 hetes nyaraló csomag stb Nekem 300mb nem el kb majdnem a semmirea 600 -bol teleléskor 3 nap alatt. Szerkesztve ekkor: 2017. április 26. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8095 Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. Szeretném megkérdezni, hol találhatok információt a mobilinternet-szolgáltatással kapcsolatos számlázási adatmennyiség alapegységéről? Jelenleg Music S díjcsomagot használok 1 GB havi forgalmi kerettel. Érdekelne a DuoNet SIM kártya megoldás. Szeretném tudni, hogy havi szinten összesen hozzávetőleg 1 MB alatti forgalom esetén milyen legkisebb adatcsomagot számláznak. Így nem mindegy, egy kapcsolat idején (pl. 1 percen belül) 10 Byte / 100 Byte / 1 KByte / 10 KByte / 100 KByte mennyiséget forgalmazok. Köszönettel, S.Z. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2017. április 26. Megosztás Posztolva: 2017. április 26. 4 órája, anonymus írta: Igazábl a helyedben megnézném az adott ország szolgáltatóit is ha hosszabb nyaralásról van szó. Pl Horvátoknál 1 hetes nyaraló csomag stb Nekem 300mb nem el kb majdnem a semmirea 600 -bol teleléskor 3 nap alatt. 300mbitpersec-en használok havi 2-4gbyte-ot havonta, 300ft-ért, (100Mbyte forgalom, amit elhasználok az első nap,) Ez pont elég zenét hallgatni és hireket olvasni, navigációra, chatre. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8102 Posztolva: 2017. április 27. Megosztás Posztolva: 2017. április 27. Üdv! A telefonomon, Sony Xperia E5 be van állítva az adatforgalom, sőt fel is ajánlja, ha kikapcsolom akkor csak wifin-n keresztül internetezhetek. Új sim kártya, ma cseréltettem át a micro sim kártyát ilyenre. Tehát a telefonszámomhoz működik az internet, ma reggel a micro sim még egy másik telefonnal működött mobilinternet szempontjából. A probléma az,hogy egyáltalán nem működik az internet a nano simmel. Mit tegyek? Köszönöm előre is a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7963 Posztolva: 2017. május 7. Megosztás Posztolva: 2017. május 7. Sziasztok. Ez miért történt így ? továbbra sincs plusz adatom Aktívnak írja de mégsem. Az egy napos lejárati idő is érdekes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8269 Posztolva: 2017. május 15. Megosztás Posztolva: 2017. május 15. Az eseti adatbővítésnél aktiváltam az 1 GB Extra Netet. Már meg is kaptam, viszont ezt hol kell fizetni? Se a számlák között nincs semmi, ill. a telefonomról sem vett le pénzt. Ez hogy működik? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8343 Posztolva: 2017. május 18. Megosztás Posztolva: 2017. május 18. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mobilnet létrehozásához feltöltőkártyás telefonhoz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8344 Posztolva: 2017. május 18. Megosztás Posztolva: 2017. május 18. Az extrnetet ha el küldtem az SMS-t az ugye csak egyszeri nem majd minden hónapba ugye? Vagy ki lehet ezt kapcsolni vagy egyáltalán ki kell? Vagy olyan mint a TURBO1GB ??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8389 Posztolva: 2017. május 21. Megosztás Posztolva: 2017. május 21. Gondolom már elég sokan kaptak már hasonló sms-t: Tisztelt Ügyfelünk! Adatcsomagjában foglalt adatmennyiségének 100%-át elérte. Le/feltöltési sebessége a 30 napos periódusa végéig legfeljebb 32 kbps. További adatbövítéshez hívja a 1777-et, vagy vásároljon a Telekom alkalmazásban 7 napos TURBO 100MB opciót 320Ft eseti díjért. Üdvözlettel: Telekom Kíváncsiságból lemértem a letöltési sebesség 10kbps és állandónak mondható, míg a feltöltés 100-200kbps között mozog. Másoknál is ezek az adatok jönnek vagy csak nálam? Ha igen akkor ilyenkor mi a helyzet? Lehet hogy rosszúl sikerült beállítani a hálózati sebességet? Tudomásom szerint a letöltés generál nagyobb adatmozgást és nem a feltöltés... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8454 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Sziasztok Szeretnék érdeklődni, hogy a jelenlegi díjcsomagommal (Mobil M / Adat XS ) Romániában milyen feltételek mellett használhatom a mobil internetemet? Értem itt, azt, hogy ugyan úgy 400 MB-ot leforgalmazhatok és utána sávszélesség korlát van, vagy ki kell fizetnem a perc/mb alapon a forgalmazott adatmennyiségemet, függetlenül attól, hogy mennyi MB felhasználható adatmennyiségem van? Segítségeteket előre is köszönöm. üdv: Malkó Gábor Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8389 Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Igazad van de akkor miért nem 32kbps? Ha nem számít miért korlátozzák le 10kbps-re? Ők írták hogy max32kbps a 10 kbps benne is van de a feltöltési sebesség viszont nincs mert nem tudták korlátozni? Minek a 3g illetve a 4g hálózat ha ennyire drága az internet? Gyors hálózaton gyorsan fogynak a MB-ok. A lassú sebesség igaz nem volt elegendő youtube-ra de viszont email, netes rádió, különböző APP-nak viszont elegendő volt az is... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. május 26. Megosztás Posztolva: 2017. május 26. On Thursday, May 25, 2017 at 1:57 PM, Lacko85 said: ... Tudtommal már ez a 32kbps is megszűnt az új csomagoknál.. Csak azon szerencséseknek jár akik márciusban vagy régebben váltottak utoljára díjcsomagot. Úgyhogy lassanként kikopik, és mindenkinek 0 kbps lesz a keret elérésekor. Ha több kell akkor válthatsz drágább csomagra, amit leghamarabb 1 hónap után kapcsolhatsz vissza az olcsóbb csomagra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8493 Posztolva: 2017. május 28. Megosztás Posztolva: 2017. május 28. Azt szeretném kérdezni miért nem tudom aktiválni a maraton 4gb-os csomagot a domino kártyás készülékemen? Próbáltam *111# ahol azt írta, jelenleg nem elérhető, mobil app nem hozza fel az aktiválás opciót, a weboldalon meg teljesen máshova dob. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8558 Posztolva: 2017. június 2. Megosztás Posztolva: 2017. június 2. Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogyha a feltöltőkártyámhoz (Domino Fix) vásároltam Maraton mobilinternetet, de megyünk külföldre, és szeretnék venni EUM-et, attól még megmarad azt itthoni Maraton? Válaszokat előre is köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8588 Posztolva: 2017. június 5. Megosztás Posztolva: 2017. június 5. Olyankor mi van ha kapok egy sms-t a telekomtól, hogy; "Egyenlege tekintetében a Net... L szolgáltatást felfüggesztettük, .... feltőltés után újra aktiváljuk az új egyenlege függvényében." (ilyesmi) Majd nincs is netem. Viszont a Telekom app. -ban a rendelkezésre álló adatmennyiség több mint egy 1 Gb, ami 17 napig felhasználható? Most akkor rendelkezem több mint 1Gb adattal amit 17 napig használhatok fel, mert azért vásároltam szintén az app.-ban adatplussz szolgáltatással?! ??????????????????????? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8613 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Nekem is hasonló a problémám. A netplusz-os opcióra vettem 4 gb-os maratont, de mikor lejárt az előző akkor a maratont se tudtam már használni (pedig 3,89 gb-om van még), mintha egyszerre szüntették volna meg a 2 mobilnet előfizetést. Megpróbáltam venni egy 100mb-os maratont hátha beaktiválódik a net de nem engedi megvenni. Folyton máshova dobál meg sehol se adja be azt az opciót. A support is csak annyit bökött ki 4 nap után hogy próbáljam meg ki-be kapcsolgatni a netet. Nagyon hurutos eddig ez a rendszer. Kb 4000 forintom ment a lecsóba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8653 Posztolva: 2017. június 10. Megosztás Posztolva: 2017. június 10. Az lenne a kérdésem, mivel új és járatlan vagyok a mobilinternetem... még egy hónapos sincs. Máris elfogyott minden lehetőség. Hogyan tudok meglévőt átcserélni 400 MB ről 1 GB-ra? Kétszer elhasználtam már a 2* 200 MB extrát is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag8534 Posztolva: 2017. június 12. Megosztás Posztolva: 2017. június 12. Mobilinternetet rendeltem Önöktől , domino 500 mega netet, és nem 1195 Ftot vett le a számlámról, hanem 1900 Ftot, mi tévő legyek?? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. @teherwagon akkor ez a dominósokat nem érinti ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tamas586 Posztolva: 2017. június 17. Megosztás Posztolva: 2017. június 17. (szerkesztve) Nekem is volna egy kérdésem. Nekem Move XS csomagom van (beépített 30MB net) kiegészítő NetPluszS-el (200MB). Mi van akkor ha már használtam ~100MB mobilnetet itthon amikor úgy döntök kimegyek valahova az EU-ba nyaralni 1hétre? Ekkor kint tudok 30MB keretig mobilnetet használni? vagy tovább is? ha elfogy leáll 0kbps-re kint a mobilnet? Ha hazajövök használhatom tovább a fennmaradó ~100MB erejéig? Szerkesztve ekkor: 2017. június 17. Szerkesztő: Tamas586 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 P.né Gabriella Posztolva: 2017. június 19. Megosztás Posztolva: 2017. június 19. Maraton 500 mobilnet, bekapcsolom az adatforgalmat, nem indul a net.Ki,majd bekapcsolom, akkor végre elindul.De van erre megoldás, hogy ne kelljen kapcsolgatni előtte a telót?Vernee thor a márkája,köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 1 órája, Roli82 írta: Mind a 3 előfizetéses számomra aktiváltam. Akkor biztos, hogy nincs nem publikus előfizetésed. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. augusztus 1. Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. Akkor nem értem Bár ph-n más flottás is írta, neki sem jelent meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.