btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag7894 Posztolva: 2017. március 13. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 13. (szerkesztve) Kedves Djrush! Nagyon köszönöm a hozzászólást....megtaláltam az aksi alatt. Csak azt nem értem, az üzletben ezt miért nem mondták. Köszönöm szépen még egyzser a segitségedet! Szerkesztve ekkor: 2017. március 13. Szerkesztő: Judit67 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Djrush Posztolva: 2017. március 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 15. Szia Próbáltad már, hogy csak 4g-re jelentkezzen fel ne automatán legyen, esetleg az is okozhatja a problémát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 16. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 16. @ntamas Tudom, hogy PC-n szeretnél netezni, csak teszt jelleggel javasoltam a mobilt, mert azzal könnyebben lehetne ellenőrizni, hogy esetleg ha kimennél kültérre, akkor átváltana e 4G-re, esetleg elmennél egy szomszédos celláig, megnézni, hogy átvált e 4G-re. Ehhez elég lenne egy ismerős telefonját kölcsön kérni nem feltétlenül kell venni magadnak sajátot. Sajnos elfogytak az ötleteim, hogy miért nem vált neked 4G-re a cuccod, ezért úgy érzem, ilyenkor csak teszteléssel lehet tovább jutni, újabb információk, újabb kiindulópont kéne. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ntamas Posztolva: 2017. március 21. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 21. Na egy másik fórumon megírták az okosok, hogy az MMS-t aktiválni kell, mert ellenkező esetben valami idétlen bug miatt lebutul a sebesség 3G-re. Attól talán több egy kicsit igen, egy gagyibb sebességű HSPA-nak felel meg. De ha beaktiválom az MMS szolgáltatást, akkor hirtelen lesz 4G, de az sem megy 24 megabit fölé. Nálam Tékomon mindig gagyibb a térerő függetlenül attól, hogy van-e net vagy nincs. Mellesleg az ablakomból rálátok három adótoronyra. Nem a távolban vannak, hanem a szomszéd tízemeletes tetején. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. március 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. március 21. Nekem sima 4G-vel 90/40 volt eddig a rekordom, de 60-70-80-as mérések elég gyakoriak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8095 Posztolva: 2017. április 27. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. április 27. Hello teherwagon! Köszönöm a választ! Ez a 10kB-os egység érdekelt. Ez alapján el tudom dönteni, hogyan használhatom az adatforgalmat (egyedi adatcsomag mérete alkalmanként, adatküldés rendszeressége ...). Üdvözlettel, S.Z. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 31. (szerkesztve) 2017. június 1. hatályú változások: Bevezetésre kerül a HOME 50 GB otthoni használatra szánt mobilinternet szolgáltatás. Lakossági ÁSZF: 5/a havidíjas – értékesíthető- melléklet új 2.3.1.4. pont és 2.5. pont Szerkesztve ekkor: 2017. május 31. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. május 31. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. május 31. (szerkesztve) Korlátlan nyári adatforgalom új vagy meglévő Mobil L vagy Mobil XL hang díjcsomag előfizetőknek 2017.06.01. – 2017.08.31. között. A promóció időszakában a Mobil L, illetve a Mobil XL hang díjcsomagra 24 hónapos határozott idejű szerződést kötő/vagy azzal már rendelkező előfizetők számára elérhető az ajánlat. A promóció időszakában kötött előfizetői szerződések esetén automatikusan, azt promóció indulását megelőzően kötött előfizetői szerződések esetén pedig az előfizető a Telekom Applikáción történő megrendelését követően tudja igénybe venni. A mobil adatmennyiség korlátlansága kizárólag belföldi adatforgalmazásra vonatkozik. ÁSZF 9 számú melléklet 27. sor Szerkesztve ekkor: 2017. május 31. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Tamas586 Posztolva: 2017. június 15. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. június 15. Mától szűnt meg európában a hazatelefonálás és mobilnet roaming felára ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. június 30. (szerkesztve) Domino NetPlusz nyári promóció 2017.08.31-ig vagy visszavonásig. Igénybe vevők köre: Domino NetPluszt igénybe vevő új és meglévő ügyfelek. Kedvezmény: A Domino NetPlusz szolgáltatás bennfoglalt belföldi adatmennyisége a promóció időtartama alatt EU roaming helyzetben is felhasználható. Feltételek: Aktív Domino NetPlusz szolgáltatás. A kedvezmény a meglévő ügyfelek számára a Szolgáltató rendszerkapacitásainak függvényében fokozatosan kerül beállításra 2017.07.10-ig. Coop promóció 2017.07.01 – 2017.12.31.-ig Igénybe vevők köre: Aktivált Diák opcióval és Coop törzsvásárló kártyával rendelkező ügyfelek Kedvezmény: Az aktiválást követő 60 napon belül a fordulónapokon további 2GB adatot biztosítunk a Diák opció által biztosított 2 GB adatmennyiséghez. Feltételek: - az előfizető jogosult a Diák opció igénybevételére - aktivált Diák opció - az előfizető nevére szóló Coop törzsvásárlói kártya Forrás ÁSZF 9 számú melléklet Szerkesztve ekkor: 2017. június 30. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. június 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. június 30. (szerkesztve) Sziasztok A maraton miért nem roamingos most? Egyáltalán a nem hűségidős internet csomag árak hol vannak? Kicsit lazult a tájékoztatás a Tnél. Szerkesztve ekkor: 2017. június 30. Szerkesztő: acel Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. november 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. november 9. (szerkesztve) 2017. November 10.-től hatályos új változások: Új mobilinternet díjcsomagok kerülnek bevezetésre. A Net 500 MB, Net 2 GB, Net 6 GB, Net 15 GB díjcsomagok a Mobil hang díjcsomagok mellett, a Net 6 GB és a Net 15 GB díjcsomagok önállóan is igénybe vehetőek. Új promóciók. Lakossági ÁSZF. Szerkesztve ekkor: 2017. november 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. (szerkesztve) Díjmentes 3GB 7 napra promóció Bővebb infóért klikkelj ide. Coca-Cola promóció Igénybe vevők köre: Mobil internet hozzáférési szolgáltatással rendelkező Domino és mobil internet hozzáférési szolgáltatással rendelkező havidíjas előfizetők 2018. augusztus 01-től 2018. december 31-ig A Coca-Cola WOAH kódfeltöltő okostelefon alkalmazásán keresztül aktiválható 100 MB díjmentes adatmennyiség. Az adatmennyiség az egyes Coca-Cola 250 ml és 330 ml dobozos üdítők nyitófülein kódok kerülnek elrejtésre. A Coca-Cola által üzemeltetett okostelefon alkalmazásán keresztül Szolgáltató részére történő megküldésével aktiválható. Az adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel az aktiválástól számított 24 órán belül. Azonos előfizetői hívó számra egy napon belül legfeljebb 3 kód tölthető fel,legfeljebb 300MB adatmennyiség erejéig. Az adatmennyiség a kód feltöltése során más, a feltételeknek megfelelő előfizetői hívószámra is megosztható, minden egyes aktiválás alkalmával legfeljebb 50 MB erejéig. Felfüggesztett,szüneteltetett, korlátozás alatt álló és mobil internet-hozzáférési szolgáltatással nem rendelkező előfizetők nem vehetik igénybe a promóciót. Zene opció promóció Bővebb infóért klikkelj ide Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. (szerkesztve) 2 órája, zoli62 írta: Belenéztem, csak a díjmentes egyszeri 50 MB elérhető. Majd elérhető lesz a 3GB van idő. Szerk elérhető már a 3GB! Előfizetés testreszabása - Mobilinternet menüpontban. Szerkesztve ekkor: 2018. augusztus 1. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. Ráakartam nézni, de most inkább nem Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 6 perce, zoli62 írta: Előfizetésre továbbra sem elérhető. Mind a 3 előfizetéses számomra aktiváltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. Nah megnéztem én is, publikus és nem publikus előfizetéssel. Mindkettőben ott a lehetőség és aktiváltam is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 31 perce, zoli62 írta: Akkor biztos, hogy nincs nem publikus előfizetésed. Egyik nem publikus a másik kettő publikus csomag. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. augusztus 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 1. 19 perce, zoli62 írta: Akkor nem értem Bár ph-n más flottás is írta, neki sem jelent meg. Next S volt nálam a public csomag, szóval még nem is mai csirke. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. augusztus 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2018. augusztus 3. 6 órája, zoli62 írta: A díjmentes 3 GB 7 napra promocióra van link? Igen van. Klikk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2014. november 21. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Az remek. Remélem hamarosan én is kipróbálhatom ezt a rendszert. A 3G városban nekem is silány, bár megyeszékhelyen nagyon jól működött az is, de ott ritkán tartózkodtam. Most viszont örülök, hogy falun is elérhető lesz a lakhelyemen az LTE Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2014. november 23. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Biztos csak a fürdőre éri meg nekik fejleszteni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 vadkacsa Posztolva: 2014. december 1. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 1. Én úgy tudom, hogyha az otthoni előfizud mellé szeretnél társkártyás csomagot (akár készülékkel is), de csak otthoni oldalon van meg az arany kiemeltséged, kis csavarral leadhatod a megrendelést ONLINE is. Válassz ki egy vele egyenértékű NEM társkártyás csomagot, és a MEGJEGYZÉS rovatba, a Fizetési és szállítási adatoknál írd be, hogy X Aranytárskártyát kérsz valójában. Ebben az esetben - látva az "eelntmondást" fel kell, hogy hívjanak egyeztetés céljából. Próbád ki, és jelezz kérlek, ha sikerült :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2014. december 28. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 28. Mégis mit dolgozol hogy így jönnek a csúnya hackerek és le vadásznak téged ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1978 Posztolva: 2014. december 30. Jelentés Megosztás Posztolva: 2014. december 30. Köszönöm a gyors válaszokat. De ha ez tényleg így van, akkor az nagyon nem örvendetes, mivel a "kártyás" is ugyanolyan jó magyar forinttal fizet, mint a "számlás". Az addig rendben is volna, hogy a "számlás" kiszámíthatóbb, kifizetődőbb a cégnek és emiatt kedvezményekben részesül vételárban és tarifákban, de ezt az anyagi vonzatot átvinni a technológiaiba azért már túlzás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2015. Június 10.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2015. Június 10.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.