btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. 3 órája, Roli82 írta: Október 1.-től 1. A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növeljük a feltöltési sebesség változatlanul hagyása mellett. Érintett csomagok Net&Roll M,Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,Domino NetPlusz L, Domino NetPlusz XL, Domino NetPlusz XXL. Lezárt Mozaik L, XL és XXL,ikon 200 LTE, ikon 400 LTE,ikon 600 LTE, Next L. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam - de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség! 2. Bevezetésre kerülnek a Domino előfizetők részére a Domino Net&Roll Plus és Domino Net&Roll Plus Quick díjcsomagok . Forrás Várjuk várjuk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. @zoli62 Nem említi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Mert hétvége van... De ÁSZF-ben ott figyel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. Szerintem csak sima elírás. Olyan csomagokat is említ amik már ki lettek vezetve pl ikon! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. @fgabor87 Még nincs infóm róla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. október 4. Megosztás Posztolva: 2016. október 4. " Domino 5 Plus, Domino 5 Plus Extra, Domino 5 Plus Quick, Domino Surf Plus és Domino Surf Plus Quick konstrukciók kerülnek bevezetésre, melyek egységes, 490 Ft-os egyszeri SIM kártya használati díjjal rendelkeznek. " Ezek szeptemberben jöttek volna, de át tették Októberre,de úgy látszik megint megtorpantak... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. (szerkesztve) Szia! Napinet vagy valamilyen netplusz csomag aktív? Ha nem akkor az egyik közül valamelyikre szükség lesz, ellenkező esetben nem enged fel a netre. Szerkesztve ekkor: 2016. november 2. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Köszi, ez jól hangzik, hogy a nem járnak le az opciók, csak kár, hogy csak meglevő net csomag mellé lehet rendelni, amik 1000 forint körül indulnak, ami még mindig indokolatlanul drága a magamfajta netezőnek, aki csak 2-300 megát netezik mobilon egy hónapban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. 18 minutes ago, Tamas586 said: Arra azért vigyázz hogy ezzel letiltod a naptárat, frissítéseket és minden mást is. Én is csak ~1 hónap múlva döbbentem rá hogy nem megy a naptárfrissítés, talán a levélértesítés se, meg semmi más ami fontos.. Milyen naptárfrissítés van a telekom app-ban? Csak a telekom app háttérforgalmát tiltottam le, nem minden app-ét. A többi app netezhet a háttérben, csak a telekom app nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Tamas586 Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. én is csak egyvalamit akartam letiltani... de nem úgy sikerült. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. 4 minutes ago, Tamas586 said: én is csak egyvalamit akartam letiltani... de nem úgy sikerült. Nem tudom, neked milyen rendszered van, de nekem Android 6-on ott, ahol az app-ok netfogyasztását mutatja, rá tudok lépni az adott app-ra, és egyből ott van az opció, hogy le lehet tiltani a háttérforgalmazását. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7139 Posztolva: 2016. december 5. Megosztás Posztolva: 2016. december 5. Üdv! Vettem egy 1GB-os maraton opciót a domino kártyámra. Hol tudom megnézni, hogy ebből mennyi elérhető még? A tkom weboldalon sehol nem találom, az androidos app hosszú ideje egyáltalán nem működik. Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7151 Posztolva: 2016. december 7. Megosztás Posztolva: 2016. december 7. Szép napot kívánok! Egy olyan kérdéssel fordulnék önökhöz, hogy nem tudom aktiválni a Domino Netplus L adatforgalmi csomagot, Egyenlegem: 2351Ft. Domino kártyás vagyok. A hónap vége lejárta előtt elhasználtam előző hónapban az 1GB adatforgalmat, így gondoltam feltöltöm ismét, gondolván, hogy újra 1gb-t kapok, de idő közben rájöttem, hogy havonta vehető ez a szolgáltatás igénybe. Így közben aktiváltam a Korlátlan Közösségi oldalakat. Működött is, amíg le nem telt a hónap, ma reggel már nem rendelkeztem internet kapcsolattal miközben a korlátlan közösségi funkció be van kapcsolva.. Azt szeretném kérdezni, hogy mit tudok ilyenkor tenni? Anélkül, hogy egy helyi fiókhoz be kellene mennem. Az önkiszolgálón keresztül. Válaszukat előre is köszönöm! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7267 Posztolva: 2016. december 25. Megosztás Posztolva: 2016. december 25. Üdvözlöm! Mobil internetet használunk évek óta. Huawei E3373 modem segítségével szeretném megosztani az internetet a házban. Sajnos semmilyen tudásom nincs. Lépésről lépésre leírt segítségre lenne szükségem. Sajnos semilyen pin kód vagy ip cím nincs meg. Kérem ha tudnak segíteni nagyon megköszönném. Tisztelettel:Tarnayné Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 25. Üdv! Mobil internet házban több kliensre való megosztásához wifis eszközre van szükséged, ehhez a legmegfelelőbb eszköz egy wifis usb-s router. Választhatsz előkészített céleszközt is például ezt Vagy akár usb portal rendelkező router szoftverének módosításával is készíthetsz olyan routert, ami gyári szoftverrel nem alkalmas 3G/4G mehosztásra, de szoftvermódosítással képes rá. Ennek módjáról nemis oly rég írtam egy blogbejegyzést A pinkód ismerete fontos lenne, de ha nincs bekapcsolva a pin zár, akkor működhet anélkül is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. (szerkesztve) Interneten rendelted a kártyát, vagy üzletben rendelted? A neten rendelésnél az itt l http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/sim-kartyak/domino-net-roll-quick/segitseg leírtakat kell tenni. A 2000 Ft levonásról kaptál SMS-t? Szerkesztve ekkor: 2016. december 27. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7280 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. (szerkesztve) Igen, neten vásároltam. És kaptam Sms-t, hogy levonta a 2000-et. Megpróbálom a linket amit küldtél. Köszi! Szerkesztve ekkor: 2016. december 27. Szerkesztő: donpepe5 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. 1 perce, donpepe5 írta: Igen, neten vásároltam. És kaptam Sms-t, hogy levonta a 2000-et. A mi itt http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/sim-kartyak/domino-net-roll-quick/segitseg le van írva, mindent megcsináltál? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. 2 perce, donpepe5 írta: Még nem, sajnos délután tudok csak ráérni, de remélem sikerül. Érdekes, hogy beaktiválás nélkül már tudtál internetezni. Bár az, amit az előbb linkelteltem, csak a szóbeli szerződéskötésre vonatkozik, de mint írtad, te neten rendelted, azokat a kártyákat meg elvileg előre aktiválják. Nem szükséges bemenned egy boltba, fel tudod hívni a +36-30/633-6366-os számot az ajándék 1 GB ügyében? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. december 27. Megosztás Posztolva: 2016. december 27. Frissítés, ügyfélszolgálatot megkérdeztem: állítólag a weben hivatalos forrásból rendelt Domino kártyák nem előre aktiváltak, Ez azért is érdekes, mert az a kártya, amit én még augusztusban neten rendeltem, az átvételkor aktív volt, ezt üzletben mondták. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7280 Posztolva: 2016. december 30. Megosztás Posztolva: 2016. december 30. Helló ismét mindenkinek! Köszönöm a segítségeteket! Felhívtuk az adott telefoszámot, és nem nagyon tudtak mit tenni. Aztán bementünk egy Telekom üzletbe és azt mondta a kedves ügyintéző, hogy látja mi a baj (meg látta ezt a bejegyzést), és azt mondta várjunk, próbálják megoldani a problémát. Azt is megemlítette, hogy mikor feladtam a rendelést, másnap aktiválva lett a kártya (15-én), és mire átvettük (22-én) letelt az ajándék 1 GB adatforgalom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 22. Üdv! Eszerint a weboldal szerint járna neked is, mivel net&rollos vagy, rád a második lehetőség is vonatkozik. Telefonálj be és érdeklődd meg, hogy akkor most hol van a négyszerezés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 24. Megosztás Posztolva: 2017. január 24. Domino Maraton adatopcióknak pontosan mennyi az áruk? Domino Mobilinternet csomagok-nál a táblázatban rendre 455, 1195, 1845, de ha rákattintok az egyikre, akkor ott már 490, 1290, 1990. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 26. Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Oké. Jelzem ezt is. A másikat tegnap javították! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2017. január 27. Megosztás Posztolva: 2017. január 27. Bár már nem teljesen ide tartozik, de egy ismerősömnek több, mint 24 órája azt írja az androidos telekom app, hogy "Technikai karbantartás miatt az alkalmazás jelenleg nem elérhető". Nálam tökéletesen megy, webes felületre ő is be tud lépni, csak az appból nem. Valaki tapasztal hasonlókat? Mitől lehet? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.