Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0
3 órája, zty írta:

Nos, az áramtalanítás ezúttal sem segített.

Az IPTV streamek száma pedig: 2 SD, 1 HD

Szia

Van mikor az hd ready tesznek fel az ügyfélnek ugyan úgy megkapja a HD stremet viszont nem kapja meg a hd csatornákat. Vagy én már láttam olyant hogy az ügyfélnek a rendszerben rossz stb rögzítetek be így tejesen más ügyfél előfizetésének a csatornáit látta. Viszont az csak ügyfélszolgálat tudja meg nézni hogy jó box van hozzád beregisztrálva.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Én is gondoltam rá, hogy nem az én IPTV előfizetésemet ellenőrzik és állítgatják, hanem valaki másét, de mivel az internet kapcsolat működik - és ott felhasználónév, jelszóval kapcsolódik fel -, tehát jó eséllyel nem ez lehet a gond. Viszont az internet kapcsolatnak - úgy gondolom - végül is nincs köze a STB-hoz, így akár még esetleg ez is lehet a probléma.

Mit jelent egyébként a stream esetén a 2 SD és 1 HD? Mire gondoljak, ha ezt látom a beállításokban?

Köszi!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 órája, zty írta:

Én is gondoltam rá, hogy nem az én IPTV előfizetésemet ellenőrzik és állítgatják, hanem valaki másét, de mivel az internet kapcsolat működik - és ott felhasználónév, jelszóval kapcsolódik fel -, tehát jó eséllyel nem ez lehet a gond. Viszont az internet kapcsolatnak - úgy gondolom - végül is nincs köze a STB-hoz, így akár még esetleg ez is lehet a probléma.

Mit jelent egyébként a stream esetén a 2 SD és 1 HD? Mire gondoljak, ha ezt látom a beállításokban?

Köszi!

Szia

Hát érdemes felhívni őket és az stb alján van egy kliens azonosító vagy akár a beállításon belül is kitudod olvasni és azt bemondani az ügyfélszolgálatnak nézzék meg mert a regisztráció az alapján történik és ha rossz helyre van akkor kitudják törölni és akkor te tudod a saját stb regisztrálni.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Ekkor: 2016. 08. 15. at 16:23, ApaFia írta:

Vajon, mi készül a háttérben?

Csatorna tisztítás (dugulás elhárítás), utp kábelmosás.  :-) Más karbantartást amihez kell leállási idő nem igen tudok elképzelni. Sajnos és viccből sem mondhatok ilyet az ügyfélnek hogy több órás szolgáltatás leállás kell.

De vissza a témához az új IPTVhez sincs köze? nem sok hír van róla mostanában.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
1 órája, Roli82 írta:

@acel Még a tesztje sem indult el, odébb van még a következő generációs IPTV.

meg hát rezen, főképp ADSL-en nem olyan jó móka az, kéne hozzá egy használhatóbb infrastruktúra, mert hát lehet mondani hogy automatán beállítja magát a legmegfelelőbb beállításokra, de pont ezért lenne diszkriminatív, mert a világvégén rossz minőség, Budapest előkelő helyén meg csúcsképminőség ugyanazon árért.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
59 perce, anonymus írta:

Minimum és egy maximum érték közt fog mozogni a képminőség, minden képen az adsl efik fognak rozszabul járni.  De most elég éles ellentét van 2.3 kb az sd 9 meg a hd. Bitrátát meg ha érdekes meg nézem később. 

Csak remélni tudom hogy 2018 (legkésőbb 2020) tényleg jó alkalom lesz arra, hogy az ADSL a múlt legyen és ne a jelen. mondjuk egy rossz minőségű VDSL se jobb, de azért legalább ott már elmondhatjuk hogy egy korszerűbb működési elven jön az a pár megabit, ha gyér a hálózat állapota. (amivel nem vagyunk előrébb)

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Inkább a realitás. Te  is jól tudod,hogy a beruházásokban van prioritás, illetve a kivitelést is számos tényező hátráltaja, optika kiépítése esetén például engedélyeztetés, stb. Idén már biztos nem indul el a Nextgen IPTV,  jövőre pedig az idén elmaradt optikai vonal  kivitelezéseket kell folytatni,mert valjjuk be, az nem olyan ütemben folyik, ahogy el lett tervezve.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Jonapot.

Mainap rendeltem mégegy boxot a cimemre . Segitséget szeretnek kerni ,hogy  melyik a sok típus köül a legjobb box most ? 

Érdeklődnek ,hogy  a nem felvevős  BOXON lévő usb portra csatlakoztatok winchestert akkor tudok felvenni rá adást ?

vagy esetleg a rajta felvett adást máshol lejátszani ?

még nem kaptam meg a boxot majd hozzák csak elvi a kérdés bármely tipusra vonatkozik.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

isb 2001 nem felvevős, a 2231 és 6030 felvevős egységesen 320Gb-os, Nincs szükség bővítésre így is rendegetek hely van rajta. Bővíteni ÁSZF megsértése nélkül nem lehet. 

Egy felvevős boxot kapsz csak és a másik két boxon indíthatsz felvételt és lejátszhatsz de felvételek az elsődleges boxon lesznek tárolva. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

nem latszik sajnos.  Mi lehet az oka ebben kerhetem a segitséget? 

Illetve mindegy a 3 boxom kzül melyikkel rendelem ujra össze ? Mert most töröltem az összerendelést. 

Elvileg átjárható a box ilyen teren ,hogy latom a felvételeket elvileg? Meg tudok felvételt inditani. 

a telekom.hu musorujsag alkalmazás eléggé nem mükődik. belépés utan csomo menüpontja 404 es hibat ir 1412 nem tud mit mondani. 

http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tv/musorujsag

köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...