ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Köszi, a dobozt majd megnézem. Erre nem gondoltam, hogy ráírják a jelszót.Azt gondoltam, hogy a 192.168.0.1 alatt eleve jelszó kell, hogy bármit is csináljon a user, de majd megnézem azt is.Mindenféleképp írj átt minden jelszót, ha resetelni kell akkor pedig minden vissza ál az eredeti jelszóra. Szerintem ez nagy segítség hogy rá van írva. A legtöbb ember papíron amúgy is elhagyja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Ez így teljesen korrekt megoldás, igaz a régi eszköz visszaküldése macerás is lehet. Leginkább akkor érdemes ezt csinálni, ha lényegesen hamarabb megy, mint a szakemberrel való beüzemelés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Én a dobozt is kidobtam volna előbb-utóbb, ha ezt nem tudom, úgyhogy úgy is elveszett volna. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Meg szoktam tartani. Mert! Van nem egy nem két szerelő hol a doboz csak úgy viszem el veszem vissza stb csak akkor cserélem a tartozékokat is stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. A leírás szerint a régi dobozt ingyen el lehet vitetni futárral. Ez elég kényelmes.Időben ugyanannyinak tűnik, mint a szakemberrel beüzemelés, hiszen csak rá kell dugni a kábeleket, és bekapcsolni, viszont jobban lehet tervezni azzal, ha tudom, hogy 3 munkanapon belül kiküldik, mint azzal, hogy 5-10 napon belül jelentkezik majd valamikor a szerelő időpontot egyeztetni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. (szerkesztve) A leírás szerint a régi dobozt ingyen el lehet vitetni futárral. Ez elég kényelmes.Időben ugyanannyinak tűnik, mint a szakemberrel beüzemelés, hiszen csak rá kell dugni a kábeleket, és bekapcsolni, viszont jobban lehet tervezni azzal, ha tudom, hogy 3 munkanapon belül kiküldik, mint azzal, hogy 5-10 napon belül jelentkezik majd valamikor a szerelő időpontot egyeztetni.Sajnálom de amelyik szerelő él és mozog Pesten Gpont szerel ,,,, Olyan szinten hogy kolléga eddig napi 2-3 címet kapott most napi 8-10 abból egy kettő tuti átlapolva tehát egyszerre legyél két helyen. Mind ezt azért hogy legyen szabad T kolléga elég. Szerkesztve ekkor: 2015. november 4. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. (szerkesztve) Sajnálom de amelyik szerelő él és mozog Pesten Gpont szerel ,,,, "Gpont szerel" ? Ezt a részét nem egészen értettem, hogy mire utal, hacsak nincs elírva.Közben rákerestem, és látom optikai cuccra gondoltál. Szerkesztve ekkor: 2015. november 4. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. november 4. Megosztás Posztolva: 2015. november 4. Gigabit Passive Optical Network Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5441 Posztolva: 2015. november 5. Megosztás Posztolva: 2015. november 5. (szerkesztve) Sziasztok!Van tippetek arra, hogy mi okozhatja, hogy a Cisco EPC 3925 digitális elosztóra kötött 2 set top box közül (melyek kb. azonos távolságra vannak az elosztótól) az egyik box-ra kötött TV jele folyamatos emberemlékezet óta, a másikra kötött TV (és az elődje) esetében is tapasztaltunk akadozást; látszólag megjósolhatatlan gyakorisággal. Hol csak egy-két riccenés, hol 30-60mp-es szünetekkel. Van, hogy hetekig semmi baj, van, hogy egész nap akad.Sokáig azt hittem, a szolgáltatás a ludas, de amikor láttam, hogy net OK, másik TV OK, telefon OK, akkor gyanús lett a dolog. Ráadásul emlékeim szerint még box is volt cserélve azon a vonalon, amelyik akadozik. Interferencia lehet? Box menüjéből lehet valami használható info-t kinyerni?Előre is kösz a tippeket! Szerkesztve ekkor: 2015. november 5. Szerkesztő: csg76 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. november 6. Megosztás Posztolva: 2015. november 6. Próbáltad a két beltéri egységet felcserélni mondjuk egy hétre hogy az idő alatt mi történik ? Nekem volt hasonló hibám de azt az okozta hogy Epc39255-ben az utp csatlakozó fém tüskéi el laposodtak és nem érintkeztek mindig az utp kábellel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5441 Posztolva: 2015. november 6. Megosztás Posztolva: 2015. november 6. Köszi!Nekem is pont ez jutott ma reggel az eszembe, csak nem volt időm melóba menet kicserélni őket.Az mindenesetre érdekes, hogy amikor lefagy a kép, és csatornát váltok, akkor utána „megjavul” egyből. Ha nem nyúlok a távkapcsolóhoz, akkor pedig sokáig nézhetem a kimeredt képernyőt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 7. Megosztás Posztolva: 2015. november 7. (szerkesztve) Egyrészt a dobozán fel van tüntetve SSID meg jelszó hozzáJártam ma a telepítés helyén, a dobozon volt egy matrica 4 számmal: model number, serial number, u_p_c code, és mac id. Nem láttam SSID-t és jelszót feltüntetve. Szerkesztve ekkor: 2015. november 7. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. november 9. Megosztás Posztolva: 2015. november 9. Maga a HGW (router) hátulját nézd meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 9. Megosztás Posztolva: 2015. november 9. Köszi, megnézem majd, ha arra járok. Most csak a dobozát néztem meg, amiről fent szó volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. HGW alján szokott lenni az IP, user és pass is. Meg a WiFi jelszó is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5472 Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. Sikertelen csatlakozást ír." Az internethez kapcsolódás sikertelen"" Az IPTV vevőegység nem tud automatikusan kapcsolódni az internethez. Kérjük ellenőrizze a digitális elosztót és próbálja ismét."dughatom én bárhogy, de sehogy se sikerül.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 10. Megosztás Posztolva: 2015. november 10. Korábban már működött? Mi változott? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Sikertelen csatlakozást ír." Az internethez kapcsolódás sikertelen"" Az IPTV vevőegység nem tud automatikusan kapcsolódni az internethez. Kérjük ellenőrizze a digitális elosztót és próbálja ismét."dughatom én bárhogy, de sehogy se sikerül..Ránézésre a tv-t jól csatlakoztattad. A set-top-boxot kell a "modem" hez csatlakoztatni egy ethernet kábellel. (klipszes négyzet alakú kábel) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. november 11. Megosztás Posztolva: 2015. november 11. Sikertelen csatlakozást ír." Az internethez kapcsolódás sikertelen"" Az IPTV vevőegység nem tud automatikusan kapcsolódni az internethez. Kérjük ellenőrizze a digitális elosztót és próbálja ismét."dughatom én bárhogy, de sehogy se sikerül..Szerintem célszerű lenne a 1412-őt felhívni. Ha sikerül összejönni - nem könnyű - akkor ők látják, hogy a HGW (digitális elosztó) rendben van-e. Általában javasolnak egy STB és HGW áramtalanítást és újraindítást. Először mindenképpen a HGW-t kell elindítani, és feltétlenül meg kell várni, amig teljesen felépíti magát. Ez pár percet biztosan igénybe vesz, és csak ezután lehet az STB-t indítani. Persze lehet olyan hiba is, amit ez nem old meg.Mindenesetre jó lenne tudni néhány dolgot:Van-e PC (laptop) a HGW-re kötve, és azon van-e internet elérés?Milyen vezetéken jön az internet a HGW-hez? Egyes rendszereknél nem mindegy, hogy melyik LAN portba van dugva az STB-hez menő kábel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. november 13. Megosztás Posztolva: 2015. november 13. @Vegso79IPTV-nél nincs saját eszköz, azt kapod, ami a címeden elérhető hálózatnak megfelel és ami raktáron van, vagyis nem válogathatsz... de a saját tapasztalatomból azt mondom, nem gond ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. november 13. Megosztás Posztolva: 2015. november 13. Helyfuggo. Lehet koax, optika vagy csavarterparas. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 14. Megosztás Posztolva: 2015. november 14. (szerkesztve) Van ám, szereld magad opció is. Az ügyintéző nem hallott erről, azt mondta, ilyen nincs. A főnökét is megkérdezte, az is ezt mondta. Aztán elkezdte regisztrálni a felvevős box rendelését, és a rendszer mutatta neki a szereld magad opciót.Szóval az ügyintézők sem nagyon ismerik, de a doboz megjött 2 napon belül, és valóban csak bekapcsolni kellett, mindent bekonfigurált automatikusan, ami eltartott egy ideig, de utána egyből működött. Szerkesztve ekkor: 2015. november 14. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 14. Megosztás Posztolva: 2015. november 14. (szerkesztve) Az IP tv set top box kikapcsolása hogyan befolyásolja a felvételeket? Nem a fizikai kikapcsoló gombra gondolok, hanem a távirányítón levő kikapcsoló gombra, amitől készenléti (?) állapotba megy. Ha ilyenkor fut egy felvétel, akkor az leáll? Vagy továbbmegy?Illetve ha van beállítva mondjuk éjszakára felvétel, és a távirányítóval kikapcsolom a dobozt, az éjszaki felvétel ettől függetlenül megtörténik? Szerkesztve ekkor: 2015. november 14. Szerkesztő: kerdezo Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2015. november 15. Megosztás Posztolva: 2015. november 15. Az IP tv set top box kikapcsolása hogyan befolyásolja a felvételeket? Nem a fizikai kikapcsoló gombra gondolok, hanem a távirányítón levő kikapcsoló gombra, amitől készenléti (?) állapotba megy. Ha ilyenkor fut egy felvétel, akkor az leáll? Vagy továbbmegy?Illetve ha van beállítva mondjuk éjszakára felvétel, és a távirányítóval kikapcsolom a dobozt, az éjszaki felvétel ettől függetlenül megtörténik?Csak egy adalék: volt egy váratlan rövid áramszünetünk mialatt ment a beállított felvétel. A beállított filmet két részletben vette fel (áramszünet kezdetéig és a végétől), ugyanazon a néven jelentek meg a listában, csak az időtartam volt más. Nem tudom hány perc maradt ki, látszólag nem sok. Gondolom ilyenkor is bootolnia kell a HGW-nek, és ezután indul az STB. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag2428 Posztolva: 2015. november 15. Megosztás Posztolva: 2015. november 15. Csak egy adalék: volt egy váratlan rövid áramszünetünk mialatt ment a beállított felvétel. A beállított filmet két részletben vette fel (áramszünet kezdetéig és a végétől), ugyanazon a néven jelentek meg a listában, csak az időtartam volt más. Nem tudom hány perc maradt ki, látszólag nem sok. Gondolom ilyenkor is bootolnia kell a HGW-nek, és ezután indul az STB.Az áramszünet olyan, mint a fizikai ki-be kapcsolás. Viszont van olyan, amikor az elején a karika zöld vagy piros, amit a távirányítón levő ki-be kapcsolóval lehet kapcsolni. Ez érdekelne, hogy ez milyen különbséget jelent. Ha azzal kapcsolom ki, akkor úgy emlékszem nincs jel a képernyőn, de akkor mi van a beállított felvételekkel? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.