ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Az a baj hogy ez ilyen szerencse kategória, nem tudom hogy lehet életre kelteni van akinek működik van akinek nem. Gyakorlatilag is ez része az iptv media room rendszernek hogy ha van felvevős box ami be van kapcsolva akkor eléred. Az is ilyen hol jobb hol rosszabb igazán jó sose volt, én belépni se tudok .... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 László89 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. , mert a mobil alklmazáson meg nem latom a felvett műsorokat az nem szinkronizál be. Mi a megoldás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Türelem / szinkronizálás törlése újra ilyenek többet nagyon nem lehet ezzel kezdeni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6646 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Sziasztok! Nos az lenne a problémám,hogy ma egyik pillanatról a másik az IPTV adása rózsaszinre váltott.Nem tvvel van a probléma valószinüleg az IPTV box egységgel, ujrainditottam illetve kábeleket is ellenőriztem és még mindig ugyan az a hiba áll fenn. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6647 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 23. Ekkor: 2016. 08. 16. at 16:04, Deino írta: Karbantartás Most olvasom a szeptemberi hónapba sok karban tartás lesz iptv-n, sőt még oktoberben is. Jó nagy karbantartás! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. Félsiker: http://dtvnews.hu/hirek/sportos-osz-eurosport-2-a-telekomosoknak HD verzió miért nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 15 perce, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 6 órája, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Jobb későn, mint soha.Te küzdöttél többet, vagy a Telekom szakmai háttér? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 28. Inkább én, mivel sokszor kellett bejelentenem, hogy egyszer tisztességesen utánanézzenek, és beállítsák rendesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 28. Ekkor: 2016. 08. 26. at 15:14, Djrush írta: Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Ez még nem derült ki egyenlőre, de még levelezésben vagyunk... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. Kíváncsi vagyok, kapsz-e valamilyen ésszerű választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6686 Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. Kérdezem, hogy lehet-e 2-ik set top box-ot csatlakoztatni, úgy hogy nem közvetlenül a telekom routeréhez, hanem egy ahhoz csatlakoztatott, de másik routerhez csatlakozik? A jelenlegi kiépítés: telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» Set Top Box -» TV mivel a házban a távolság & emelet miatt a jel nem éri el a kívánt helyet, kellene más megoldás. Az elképzelt. telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» TV #1 wifi router #2 -» Set Top Box -» TV#2 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. (szerkesztve) Szia Van több megoldás is:http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 De meg tudod oldani a saját routereden keresztül is csak támogassa a IGMP-t Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 31. Szerkesztő: Djrush Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. (szerkesztve) 31 perce, anonymus írta: Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni. Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 2. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. # update téves info bocsi mindenkitől! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6699 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Ekkor: 2016. 08. 20. at 18:03, Csillike írta: Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám, mint Csillikének, csak azzal a különbséggel, hogy én nem cseréltem hdmi kábelt. Csak azután cseréltem ki a hdmi kábelt, miután ki/be kapcsoltam mindent és megmozgattam, illetve ki/be húztam a kábeleket. A másik hdmi kábellel sem volt kép csak az üzenet: "Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára." Mit tegyek, mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Amennyiben kábelcsere után sem szűnt meg a hiba és eddig problémamentes volt, akkor jelentsd be hibának a 1412-es telefonszámon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6699 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Megtörtént, köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6785 Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. Üdvözletem! Kérdésem lenne Cisco 2201-es beltérivel. Kb. fél órája "megállt" az adás. TV-ki-be kapcs, beltéri szintén, router újraindít, beltéri megint újraindít. Kábelek ki-be dug. A beltéri elindul, szép rózsaszín hátTér :D, majd a reklámok, utána csak sötétség. Az alsó lapozó panelen látom az adókat, és a műsort, az működik, de kép és hang nincs. Mind a 4 hdmi-be kipróbáltam. Az ANALÓG antennám még mindig működik! Ha azt dugom be, van adás.. Köszi, üdv. Béci. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6785 Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. ...és mire leírtam.. egyszer csak lett adás.. kb. 1 órát volt sötétség.. Ez remélem nem a vég kezdete, a beltérinél Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. Van még ilyen beltéri polcon meg helyette Tatung is, az se rosszabb mint a mostani dobozod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Sziasztok. Azon elmélkedtem, hogy mi az oka, hogy egyszerre csak 1 végponton nézhető HD csatorna házon belül? Egy HD csatorna sávszél igénye nem tűnik túl nagynak. Mennyi lehet T-nél? Max 6-8 MBit/s. Max 3 box, ha mindenki HD-t néz, az is csak 24 megabit. Amikor 120-as neteket adnak.Tehát ezt nem látom akadálynak. Mi áll emögött? Attól félnek, hogy háztartásonként 3-an fognak 3 különböző HD csatornát nézni, és egyszerre streemelni kell az összes HD adót, ami nagyon leterheli a hálózatot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. (szerkesztve) 2 hd streamet kapsz, 2 végponton nézhetsz más más hd adást. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 26. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. 2-t? Telekom weboldalán a mai napig 1 van. De a kérdésem akkor is adott. 3 boxot kaphat az előfizető. Hol a szűk keresztmetszet, hogy korlátozzák az egyszerre nézhető HD csatornák számát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.