Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. július 25. Megosztás Posztolva: 2017. július 25. Első kettő ugyan az igazából csak a Flip le van csonkolva semmi extra nincs benne se pvr,vod,alk, semmi csak tv adás illetve csak egy hd adás mehet egy időben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 nevada Posztolva: 2017. augusztus 11. Megosztás Posztolva: 2017. augusztus 11. Köszönöm a visszajelzésedet. Este már nem tudtam reagálni, mert karbantartották a fórumot. Az elmúlt két hétben próbálkoztam magyar nyelvű feliratot varázsolni a Sundance csatornára, ám egyetlen esetben sem sikerült. Arra gondoltam, hogy angol nyelvű lett esetleg a csatorna, mint az Euronews, csak én nem értesültem róla. Ám a tegnapi esti próbánál spanyol nyelvű film ment, s ezen sem volt felirat, sem magyar, sem angol. Megnéztem a másik boxunkat is, az sem tett feliratot a Sundance csatornára. Az ADB-5800 típusú boxok újraindítása sem segített, a gyári beállítás visszaállításával még kivárok. Annyira nem fontos az említett feliratozás, hogy emiatt esetleg elveszítsek egy, a gyári beállításokra később rákerült szoftver frissítést. Mindenesetre sűrűbben odakapcsolok majd erre a csatornára kíváncsiságból, mert valóban lehet, hogy műsorfüggő a dolog, és most a nyári szezonban kevesebb feliratozott filmet adnak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 altermanus Posztolva: 2017. szeptember 18. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 18. Valami oknál fogva nincs megamax! Várható ezzel kapcsolatba intézkedés? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 teherwagon Posztolva: 2017. szeptember 19. Megosztás Posztolva: 2017. szeptember 19. Hello @altermanus, újraindítás, ha nem segít, akkor pedig gyári beállítások vissza. ha ez sem hozza vissza, akkor a Té chatje segít (böngészd a telókat a Té honlapján, és hamarosan megjelenik) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. október 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 4. Szia. Csatornakiosztás végén sem találod? IPTV-n legalább is a végén jelent meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 altermanus Posztolva: 2017. október 4. Megosztás Posztolva: 2017. október 4. meg van, csak nincs a csomagomban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. október 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 15. Ha jól rémlik a Telekom döntött így, hogy nem adja a Magyar hangsávot. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. október 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. október 15. Más szolgáltató a Magyart adja. Telekomnak biztos megerőltető lenne a Magyart adni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 16. Megosztás Posztolva: 2017. október 16. A hivatalos álláspont, ha jól emlékszem a külföldi és magyar nyelvű csatornák számánsk egyensúlyban tartása végett adja inkább a külföldi tartalmat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. október 16. Megosztás Posztolva: 2017. október 16. @ApaFia Ez megváltozott. Már külön Magyar tartalom van, ahogy @altermanus írta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2017. október 17. Megosztás Posztolva: 2017. október 17. (szerkesztve) 22 órája, btz írta: @ApaFia Ez megváltozott. Már külön Magyar tartalom van, ahogy @altermanus írta. Telekom iptv + sat-na a kínálatába értettem. Szerkesztve ekkor: 2017. október 17. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ajajj Posztolva: 2017. október 18. Megosztás Posztolva: 2017. október 18. Mit értesz "hdmi forrás" alatt? Annyira nem vágom, légyszi fejtsd ki! Ez mióta van így, ha így van? Június környékén még simán működött. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. december 23. Megosztás Posztolva: 2017. december 23. 39 perce, altermanus írta: fél óráig hallgattam a zenéjüket oszt meguntam... még ha bon jovit játszanának, de nem komolyra fordítva a szót, akkor nincs a neten egy link ahol be tudom jelenteni, csak az alkalmazásban? Telekom mobil alkalmazás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. november 3. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 3. (szerkesztve) 2019.01.08.-tól Műholdas Sat TV televízión nyújtott Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809,a Discovery HD Showcase csatorna helyett a Discovery HD csatorna kerül elosztásra, a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és a Nagyvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a DTX csatorna helyett az ATV Spirit csatorna, a Discovery Science csatorna helyett az MTV Rocks csatorna kerül elosztásra, valamint a Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és a Filmvilág (lezárt) kiegészítő csomagban a Shorts TV csatorna helyett az EPIC Drama csatorna kerül elosztásra. Szerkesztve ekkor: 2018. november 3. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 4. 10 órája, btz írta: Az Epic Drama-t sokan kérték, az ATV spirit pedig az ATV gyurcsókos küldöm az energiát és Hétfőn is Vidám Vasárnapot sugárzó csatornája lesz ? ATV Spírit nem vallási csatorna lesz. ATV Spirit Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2018. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 4. 3 perce, btz írta: Igen azt írják, hogy fiataloknak de ez a Spirit név túl sok jót nem sugall. Nem tudom hogy ha a főcsatornából hírtvt akarnak akkor hova teszik a Vidám Vasárnapot és a "Küldöm a pénzenergiát" szerű műsoraikat ? Akkor fogalmazzunk, úgy nem non-stop vallási műsor menne rajta Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. (szerkesztve) Nem arra én sem gondoltam ? Bár lehet Hétfőn is jut majd hely a Vidám Vasárnap ismétlésére ? Szerkesztve ekkor: 2018. november 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. február 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 2. (szerkesztve) 2019. Április 1.-én kikerül a kínálatból a DoQ csatorna mert megszűnik és bekerül a Nicktoons csatorna Április 2.-án. Szerkesztve ekkor: 2019. február 5. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 lgal Posztolva: 2019. február 3. Megosztás Posztolva: 2019. február 3. A Telekom melyik műholdon szolgáltatja a SAT TV-ét, és az hány fokon van? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 zoloka1984 Posztolva: 2019. február 3. Megosztás Posztolva: 2019. február 3. (szerkesztve) Amos3 4w Szerkesztve ekkor: 2019. február 3. Szerkesztő: zoloka1984 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 lgal Posztolva: 2019. február 18. Megosztás Posztolva: 2019. február 18. (szerkesztve) Köszönöm szépen Lenne még egy kérdésem a SAT-al kapcsolatban. Nagy valószínűséggel nincs rálátásom a műholdra, mert a szomszéd fája kitakarja (amit tavasszal ki fogok vágni). A Telekom mennyire szeret tetőre antennákat szerelni? (lemeztetőről van szó) Szerkesztve ekkor: 2019. február 18. Szerkesztő: lgal Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2019. február 21. Megosztás Posztolva: 2019. február 21. @lgal Megoldják. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2019. február 22. Szerző Megosztás Posztolva: 2019. február 22. (szerkesztve) Az RTL Klub HD, RTL 2 HD, Film+ HD és Cool HD csatornák képe időnként kockásodik minden hálózati platformon. Hiba a műsorszolgáltatónál van. Legutolsó tájékoztatás szerint ma délelőtt lesz javítva. Szerk 14:03 Közbenső tájékoztatás: Hiba a bix társszolgáltató RTL feladó oldali hálózatában. Szerk 19:39 Hiba oka: a HMX (BIX) társszolgáltató hálózatában multiplexer hiba. Szerkesztve ekkor: 2019. február 23. Szerkesztő: Roli82 február 21. kiegészítés Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Ha nem tudod a pint, egyet tehetsz, hibára jelented a 1412-ön. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Lehet csak műbalhé az egész és simán marad a kínálatban (mármint valamelyik fő csomagban).Állítólag tárgyalgatnak még, ki tudja pontosan mi lesz.Bár nem tudom, hogy csak simán önálló csatornaként kinek érné meg előfizetni rá, igaz, a BK csodasorozat HD minőségben minden pénzt megér :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.