Az egyik: hogy lehet, hogy minden reggel a t-online webmail oldallal kell kezdenem, mert amit én NEM-spam-nek minősítek már tizenezredszer, holnap ismét a spam folderben találom (és fordítva: ami általam spam, az mégis az inboxba jön) ez más, nem-fizetős szervereken simán működik.
A másik: hogy fordulhat elő (már harmadízben), hogy kéretlen reklámot kapok direkt a t-onlie címemre? Reméltem, hogy a fizetett szolgáltatással ezek mellőzését is várhatom...
(más email címeimről átirányított levelek esetében egy szavam sincs :) az más...)
Köszönöm előre is - szép vasárnapot és további jó munkát kívánok
Kérdés
fidelia
Két témában kérdezek.
Az egyik: hogy lehet, hogy minden reggel a t-online webmail oldallal kell kezdenem, mert amit én NEM-spam-nek minősítek már tizenezredszer, holnap ismét a spam folderben találom (és fordítva: ami általam spam, az mégis az inboxba jön) ez más, nem-fizetős szervereken simán működik.
A másik: hogy fordulhat elő (már harmadízben), hogy kéretlen reklámot kapok direkt a t-onlie címemre? Reméltem, hogy a fizetett szolgáltatással ezek mellőzését is várhatom...
(más email címeimről átirányított levelek esetében egy szavam sincs :) az más...)
Köszönöm előre is - szép vasárnapot és további jó munkát kívánok
régi ügyfelük
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
40
35
24
23
Népszerű napok
2016. November 12.
20
2015. Január 26.
15
2016. November 28.
15
2015. Március 28.
13
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Márffy Magdolna 40 poszt
anonymus 35 poszt
btz 24 poszt
zoli62 23 poszt
Népszerű napok
2016. November 12.
20 poszt
2015. Január 26.
15 poszt
2016. November 28.
15 poszt
2015. Március 28.
13 poszt
Posztolt képek
273 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.