jani44 Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 orjeg Posztolva: 2015. január 16. Megosztás Posztolva: 2015. január 16. Nem lehet valami nagytudású, az aki kitalálta, hogy több hónapon keresztül nem lehet belépni a honlapra. Lehetett volna ezt úgy is csinálni, hogy megcsinálják a háttérbe az egészet, kipróbálják offline és ha minden OK, akkor lecserélik a két rendszert. Már csak annyit kellene csinálni, hogy a szükséges adatokat, átmentrni a régi rendszerről az újra. Ez valószínű, csak néhány napot venne igénybe és nem hónapokat. Csak valószínű, hogy a főnök aki elrendelte, hogy így kell csinálni ahogy csinálják, nincs a helyzet magaslatán. Nekem is volt olyan főnököm, aki elrendelte, hogy megcsináljuk azt és úgy amit és ahogy ő elrendelte. Mi tudtuk előre, hogy nem lessz jó, de nem lehetett meggyőzni, mert azt mondta, hogy azért kell ezt és így csinálni, mert ő a főnök és ő ezt mondta. De sajnos ez sok helyen így van, hogy nem azért ő a főnök mert ő jobban tudja, hanem azért, mert neki van papírja, vagy valakije, jó helyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 crom79 Posztolva: 2015. január 21. Megosztás Posztolva: 2015. január 21. Én napok óta probálom meglesni az új telefonkat lassan cserélnem kéne,deeee már a hajam is elhullik,hogy nem jön be az a ******* oldal már nagyon idegesítő!Sőt ma még net se volt fél napig vicc az egész.Amióta volt az országos leállás azóta haldoklik itt az egész T.javulás eddig semmi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 22. Megosztás Posztolva: 2015. január 22. Akkor marad sajnos a sorban állás egy T pontban Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 24. Megosztás Posztolva: 2015. január 24. Üdv! Valaki tudja hogy mikor jön a számla? ilyenkor már rég postázni szokták! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 24. Megosztás Posztolva: 2015. január 24. Nálunk 2015.01.22 keltezéssel van már számla, ha nem érkezik meg akkor 1412. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 24. Megosztás Posztolva: 2015. január 24. Remélem hétfón már küldik! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Peabody Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Nekem elektronikus számlám van és már 22-én küldték az értesítést. Ha neked még papír alapu van, akkor javaslom, hogy Te is álíltsd be, mert így soha nem kavarodik el, nincs esély rá, hogy fizetésihatáridőn túl fizess, no és a telefonoson sem kell várj egy összeg miatt...én a postaládával nem vagyok túl jóban :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 26. Megosztás Posztolva: 2015. január 26. Nálunk csekkes van de már elkészült a számla. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Barbara69 Posztolva: 2015. február 27. Megosztás Posztolva: 2015. február 27. Már hónapok ótanem tudok belépni, intézni semmit se lehet...... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 etyienn Posztolva: 2015. március 18. Megosztás Posztolva: 2015. március 18. miért nem lehet belépni már több mint fél éve lassan az online felületre? szeretnék tisztában lenni a szerződéses adataimmal! szerződés lejárata, mikor kell hosszabbítanom, jelenlegi csomagok tulajdonsága, stb. bosszantó nagyon, hogy nem érem el a saját felületem!!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. március 19. Megosztás Posztolva: 2015. március 19. Szia találtam egy ilyen választ a honlapon, mely szerint türelmesnek kell lenni. Bár ez néha nehéz. Úgy látszik, most sok az újdonság a T-nél, a Webshopjuk is megújult nemrég. Roli82 nagyon jól megírta, mit hol találsz, de ha kérdésed van, akkor én az e-mailt javaslom, nekem a múltkor gyorsan válaszoltak, sőt, visszahívást is kérhetsz akár. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ferbognar Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. jaja.... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szixalag Posztolva: 2015. március 25. Megosztás Posztolva: 2015. március 25. Mikor lesz végre elérhető az otthoni szolgáltatások internetes felületén a saját fiókomba történő belépés ezen hibaüzenet mellőzésével: Jelenleg sajnos nem tud belépni online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra! ??? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Ez nagyon érdekes, mert én ezeken a napokon, sőt mai is vagy az elmúlt 20 napban csont nélkül be tudtam lépni. Adnék tippeket: 1. cookie-k törlése a t-home.hu domain-el kapcsolatban2. nagyon kíváncsi lennék inkognitó módban a web oldalt meghívva mi a státusz? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 oldmumus Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Nos ilyen üzenetet kaptam 4-5 alkalommal december és február között. De pl. egy vasárnap nem engedett be, rá egy napra már igen. Majd eltelt x nap, nem engedett ba, majd rá egy napra igen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1525 Posztolva: 2015. március 27. Megosztás Posztolva: 2015. március 27. Szerintem ez sem nevezhető normális működésnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. március 28. Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Eltelt a hetedik hónap is, belépés a T-Home oldalra továbbra sincs. Mostmár drukkolok, hogy jubilálni lehessen augusztusban! A jubileum akkor szép igazán, ha a szülinapi tortát a Telekom képébe lehetne vágni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2015. március 28. Megosztás Posztolva: 2015. március 28. zoloka1984 írta:pedig jo lenne már ha migráció lenne legalábbA migrált IPTV előfizetők már 2 HD + 1 SD streamet kapnak, ha minden igaz (optikán és koaxon). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Habcsi Posztolva: 2015. március 28. Megosztás Posztolva: 2015. március 28. Nagyon-nagyon hiányzik, de sztem Őket ez, nem igazán érdekli! Pedig jó lenne, ha odafigyelnének az előfizetőjeik igényére, mert van ám szolgáltató "dögivel"! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 applause_a Posztolva: 2015. március 29. Megosztás Posztolva: 2015. március 29. Tavaly július óta nem tudok belépni. Ennyi idő alatt ovodások is átmigrálták volna az adatokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Habcsi Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Vajon olvassák ezeket a hsz-eket az illetékesek, és összekapván magukat hamar megjavítják, vagy olvassák, csak szinplán le.....ják!?!? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szixalag Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Ez így van, de itt szakemberek dolgoznak, nem ovodások ..., csak az óvodásokkal vannak szellemileg egy szinten! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Nem hivatalos csatorna, csak saját erőből van itt pár Telekomos dolgozó, akiknek véleménye nem T a álláspontja. Szóval kérdésedre válaszolva nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Habcsi Posztolva: 2015. március 30. Megosztás Posztolva: 2015. március 30. Elég baj ez nekünk felhasználóknak! Sose lesz ez már megjavítva! :smileyfrustrated: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1525 Posztolva: 2015. március 31. Megosztás Posztolva: 2015. március 31. Ha esetleg félreértetted volna: irnia volt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
jani44
Kb. 2 hónapja nagy kérdés: mikor lesz használható a T-Home ügyféloldala, hogy végre lehessen követni az előfizetői, ill. számla adatokat?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
52
36
32
15
Népszerű napok
2015. Május 11.
19
2015. Április 15.
14
2015. Május 8.
13
2015. Május 6.
12
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 52 poszt
Roli82 36 poszt
zoli62 32 poszt
jani44 15 poszt
Népszerű napok
2015. Május 11.
19 poszt
2015. Április 15.
14 poszt
2015. Május 8.
13 poszt
2015. Május 6.
12 poszt
374 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.