Posztolva ekkor: November 6, 2014 Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 4, 2016 Amennyiben kábelcsere után sem szűnt meg a hiba és eddig problémamentes volt, akkor jelentsd be hibának a 1412-es telefonszámon. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 4, 2016 Ekkor: 2016. 08. 20. at 18:03, Csillike írta: Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám, mint Csillikének, csak azzal a különbséggel, hogy én nem cseréltem hdmi kábelt. Csak azután cseréltem ki a hdmi kábelt, miután ki/be kapcsoltam mindent és megmozgattam, illetve ki/be húztam a kábeleket. A másik hdmi kábellel sem volt kép csak az üzenet: "Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára." Mit tegyek, mi lehet a gond? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 8 perce, ApaFia írta: Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. hiba bejelentés és onnan átkapcsolnak kézzel, közben bejentheted a központi hibáját is de arra nem tudnak hibajegyet felvenni :-) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 2, 2016 # update téves info bocsi mindenkitől! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 (szerkesztve) Ohhhhhh jártam már én is így 3-4 körbe csinálta ezt majd call centeres is elkért minden adatott. De lényeg az hogy van végre 2.hd stream :DD Amire egy kicsit várni kell még de legalább van. Szerkesztve ekkor: September 2, 2016 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: September 2, 2016 (szerkesztve) 31 perce, anonymus írta: Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni. Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. Szerkesztve ekkor: September 2, 2016 Szerkesztő: ApaFia Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: September 2, 2016 (szerkesztve) Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni. Szerkesztve ekkor: September 2, 2016 Szerkesztő: anonymus Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2016 (szerkesztve) Szia Van több megoldás is:http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 De meg tudod oldani a saját routereden keresztül is csak támogassa a IGMP-t Szerkesztve ekkor: August 31, 2016 Szerkesztő: Djrush Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2016 Kérdezem, hogy lehet-e 2-ik set top box-ot csatlakoztatni, úgy hogy nem közvetlenül a telekom routeréhez, hanem egy ahhoz csatlakoztatott, de másik routerhez csatlakozik? A jelenlegi kiépítés: telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» Set Top Box -» TV mivel a házban a távolság & emelet miatt a jel nem éri el a kívánt helyet, kellene más megoldás. Az elképzelt. telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» TV #1 wifi router #2 -» Set Top Box -» TV#2 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 31, 2016 Kíváncsi vagyok, kapsz-e valamilyen ésszerű választ. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 28, 2016 Ekkor: 2016. 08. 26. at 15:14, Djrush írta: Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Ez még nem derült ki egyenlőre, de még levelezésben vagyunk... Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 28, 2016 Inkább én, mivel sokszor kellett bejelentenem, hogy egyszer tisztességesen utánanézzenek, és beállítsák rendesen. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 26, 2016 6 órája, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Jobb későn, mint soha.Te küzdöttél többet, vagy a Telekom szakmai háttér? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 26, 2016 15 perce, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 26, 2016 Ekkor: 2016. 08. 16. at 14:40, Djrush írta: Szia Hát érdemes felhívni őket és az stb alján van egy kliens azonosító vagy akár a beállításon belül is kitudod olvasni és azt bemondani az ügyfélszolgálatnak nézzék meg mert a regisztráció az alapján történik és ha rossz helyre van akkor kitudják törölni és akkor te tudod a saját stb regisztrálni. Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 25, 2016 Félsiker: http://dtvnews.hu/hirek/sportos-osz-eurosport-2-a-telekomosoknak HD verzió miért nem? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
2 Posztolva: August 23, 2016 Hát tudod ki kell porolni meg ilyenek Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 23, 2016 Ekkor: 2016. 08. 16. at 16:04, Deino írta: Karbantartás Most olvasom a szeptemberi hónapba sok karban tartás lesz iptv-n, sőt még oktoberben is. Jó nagy karbantartás! Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
3 Posztolva: August 21, 2016 Csak tippeim vannak. Elobb mindig a TV-t kapcsold be es csak utana az stb-t. Masik. Dugd at a TV-ben egy masik hdmi bemenetbe. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
0 Posztolva: August 20, 2016 Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 20, 2016 Akor öröm és bódottá:))) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 20, 2016 Igen, köszi most már jo kép. :-) Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 20, 2016 Próbáltad cserélni a scartot? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 20, 2016 Az egész kép rozsaszin, ugyértve mintha rozsaszinen kivül más szint nem us futna rajta.Nekem scart kábellel müködik. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
1 Posztolva: August 20, 2016 Rózsaszín lett a kép? Kicsit részletesebben pls. Cseréltél HDMI kábelt is? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Megosztás más oldalakon
Posztolva ekkor:
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Bejegyzés megosztása
Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon