ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. Ma először azt hittem hogy valamiféle csoda történt, de nem. A korábbi hozzászólásomban írt 4 részes film szombati részét már 4/3-nak írták, csakhogy a vasárnapi is 4/3 rész volt, azaz a lényeg nem változott Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. április 13. Megosztás Posztolva: 2017. április 13. Számomra nagyobb méreg az hogy ha van egy sorozat azonos címmel mert ismétlés akkor is felveszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. április 17. Megosztás Posztolva: 2017. április 17. Üdv @bagyorgy Az iptv-re váltáshoz biztos nincs köze a dologhoz, illetve, ha a pc-n működik minden az azt jelenti, hogy szolgáltatói korlátozás sincs valószínűleg. Én a TV szoftverére gyanakodnék első körben, csinálnék egy gyáribeállítások visszaállítását. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Törölt_tag8086 Posztolva: 2017. április 22. Megosztás Posztolva: 2017. április 22. Köszönöm a választ! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. május 4. Megosztás Posztolva: 2017. május 4. (szerkesztve) Gyártó függő, hogy lesz e ipv6 támogatásuk Mi az hogy "tákolt" az IGMP? ? Szerkesztve ekkor: 2017. május 4. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. május 4. Megosztás Posztolva: 2017. május 4. Bármilyen sima mezei igmp képes hálózati eszköz jó... Az hogy ipv6 támogatott az meg a gyártó sara lesz, de ennek meg semmi köze a iptvhez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. május 10. Megosztás Posztolva: 2017. május 10. Üdv! A csatorna szabja meg , hogy milyen műsorok érhetőek el a Telekom archív tv szolgáltatásában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 OldMike Posztolva: 2017. május 10. Megosztás Posztolva: 2017. május 10. 1 perce, nyuszika7h írta: Igen, ezt láttam, de van olyan opció is, hogy adott felvételeket megtartson, amíg én kézzel le nem törlöm. Ha ezt állítod be, akkor nyilván a kevésbé lekötötteket fogja törölni. Azt nem tudom hogy olyankor mi történik, ha minden kézire van állítva, és úgy telik be, mert ilyenbe még nem botlottam bele. A logikus az lenne, hogy jelzi: törlés nélkül nem állítható be felvétel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. május 12. Megosztás Posztolva: 2017. május 12. (szerkesztve) Szia @Claus23! Ha DVB-C vételre alkalmas a tv-d akkor a kódolatlan digitális kábel tv csatornákat box nélkül tudod nézni. Szerkesztve ekkor: 2017. május 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Sok szép future dolog Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. május 25. Megosztás Posztolva: 2017. május 25. Lesznek benne érdekes dolgok de nem világrengrtö. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. június 2. Megosztás Posztolva: 2017. június 2. 3 órája, nyuszika7h írta: 2 órája, nyuszika7h írta: Olvasd el még egyszer rendesen, amit írtam. Mondom, a menürendszer is pixeles, és csak a beltérivel van a baj, máshol kristálytiszta a tv-n a kép. Egyébként RTL Klub HD (1080i), de mondom, nem ott van a baj. Eddig jó volt?, Eszerint a set-top box kimenete 1080ire van állítva. A helyiek szerinte most megy le egy új verzió a szoftverbő, érdemes lenne megnézni mi a szotver varziója nálad. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 2. Megosztás Posztolva: 2017. június 2. Másik HDMI kábel/port kipróbálása, Gyári beállítások visszaállítása? TV-n nincs lehetőség megnézni, hogy milyen felbontású jelet érzékel? A menürendszer kinézete nem változott ahhozképest, mint amilyen volt? (Az extrém pixelességen kívül) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2017. június 4. Megosztás Posztolva: 2017. június 4. @tks Nálunk SAT-on nincs ilyen gyakori frissítés, de azért szokott lenni. Olyat még nem nagyon vettem észre, hogy főműsoridőben elkezdett volna telepíteni, inkább mindig éjjelente történik. Mi sem kapcsoljuk ki, de néha még áram alatti stand by üzemmódba sem, mégis frissül. Felvétel opciónk nincs. Nem tudom van e beépített mehanizmus arra, hogy felvétel alatt ne frissítsen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Most már megmutathatom az új skin egy részletét. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. (szerkesztve) @tks Meg nem mondom milyen volt a régi de szerintem nem változott Dátum szerint / Cím szerint / Új felvétel / Felvételre vár / Sorozat felvétel ezek vannak. Ami viszont szerintem sokaknak zavaró lesz, hogy egy adott menüpontból nem a megszokott módon kell majd kilépni ( eddig én úgy léptem ki ahogy beléptem tehát menü gombbal ) ezután majd a távirányító piros gombjával lehet kilépni. Szerkesztve ekkor: 2017. június 7. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. Új használati útmutató Az archív Tv 27 csatornára duzzadt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2017. június 7. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. június 7. 7 perce, Roli82 írta: Új használati útmutató Az archív Tv 27 csatornára duzzadt. Nem 32 röl volt szó? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. De. Majd berakják a többit is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. IPTV menü használat és beállítások Az oldal még fejlesztés alatt van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2017. június 7. Megosztás Posztolva: 2017. június 7. (szerkesztve) 8 perce, OldMike írta: A kétféle visszanyilas gomb egyike sem lesz használható erre a célra? Amúgy egy képrészlet az új használati útmutatóból: De lehet... Mindig a menü gombbal léptem ki mert egyszerűbb és kézre állóbb volt, nekem nem ilyen távirányító van az IPTV-hez, hanem a régi eredeti nagy hosszú piszok zavaró ennyi év után, hogy másképpen kell kilépni... Szerkesztve ekkor: 2017. június 7. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. 16 órája, Roli82 írta: Megkértek,hogy tegyem ki a linket! Gondoltam hogy nem rajtatok múlt. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 acel Posztolva: 2017. június 8. Megosztás Posztolva: 2017. június 8. 10 órája, anonymus írta: Kérlek ne vonj le azonnal elhamarkodott következeteseket, sok ember sok eszközön tesztelte az új szoftvert. De hogy mi kerül ki az előfizetőkhöz. Az egy ilyen nagyvállalati folyamat során sokkal több dolgon áll vagy bukik. Erre utal az is hogy a kézikönyv is most készül, :-( Mintha kapott volna a T egy uj menüt teljesen más forrásból és azt lenyomták a vallalati strukturán és a felhasználók torkán, vélemény kérdezés és a felmerült hobák kijavítása nélkül. Látatlanban egy kis esélyt adok neki hogy biztonsági frissités is van benne, amit mihamarabb ki kellett adni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2017. június 15. Megosztás Posztolva: 2017. június 15. 7 órája, vpeti22 írta: Sziasztok! Az új szoftver milyen ütemben érkezik az előfizetőkhöz? Én még nem kaptam meg, pedig kíváncsi lennék már rá! Bár lehet majd csalódott leszek inkább! Területenként folyamatosan, álltában érkezik előtte egy üzenet is hogy 2 nap múlva juhuj lesz. Kb 500.000 db boxrol beszélünk :DD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Lacikaaa Posztolva: 2017. június 16. Megosztás Posztolva: 2017. június 16. Üdv, És Sat tv STB-re mikor lesz uj frissités? van ez a Sagem fekete HDTV box, de már vagy 2 éve nem volt rá uj frissités, nem is lesz már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.