ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Köszönöm. Akkor még egy kérdés:) A Filmbox csatorna kikerül a kínálatból, és ahogy látom a Filmvilág csomagban sem fog szerepelni. Ezekszerint az 5 Filmbox csatornából csak 4 lesz ezután elérhető? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Igen, csak 4 lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 kokapeti Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Köszönöm. Akkor tényleg az utolsó kérdés:) Platinakártyásoknak volt egy kiválasztott minicsomagra -20 %-os kedvezmény. November óta nekem ez már nincs. Megszűnt ez a kedvezmény? kp Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 1. Megosztás Posztolva: 2015. január 1. Szerintem nem szunt meg.www.t-home.hu/lakossagi/kapcsolat_program/kedvezmenyek/telekom_otthoni_ugyfeleknek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 2. Megosztás Posztolva: 2015. január 2. Prémium opció gondolom felvevős beltéri egység havi 1100 Ft Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szala Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Tisztelettel szeretnék hangot adni abbéli indulatos véleményemnek, hogy Magyarország legnézettebb kereskedelmi csatornájának, az RTL Klub HD streamnek kivétele a kínálatból, számomra az előfizetők szembeköpése, kicsinyes anyagi intézkedés egy több milliárdos cégtől, és elfogadhatatlan. Több százezer forintos televíziómon nem vagyok hajlandó tintapacával felérő SD minőségben nézni kedvenc műsoraimat. Mindez pont akkor érdekes, amikor a konkurens cég pont most vezeti be a csatorna HD változatát. Egy biztos. A következő hűség időszakban már nem ennél a cégnél leszek. Alig várom, hogy megszüntethessem az előfizetésemet! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Szöke_kisfiu Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Kaptunk helyette Fix tv-t. Elvileg HD-ben. Meg annyi minden más csatorna lett HD... a csúnya RTl meg pénzt kért volna a HD adásért.***Én is várom már, hogy lejárjon a hűségidőm, aztán elhúzok én is máshova. Szerencsére van más szolgáltató is itt, ahol lakom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. kb 14-15 napig meg teheted most ! Arra hivatkozva hogy negatívan érintenek a csatorna változások. Szóval ha fel akarsz mondani akkor inkább intézkedjél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hamar Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. Valaki segítsen légyszi! Szeretnénk beállítani az iptv-n a korhatár besorolás szerinti korlátozást, hogy 12 éves lányunk ne láthasson 16+-os műsorokat még véletelenül sem, de több akadályba ütköztem:1.: ha rányomok a 16+ gyerekzár beállításra, akkor AUTOMOTIKUSAN beállítja a "nincs korhatár besorolás" négyzetet is, ami azt jelenti, hogy semmit nem tud nézni az ember pin kód nélkül.2.: a 18+-os csatornékat pedig simán engedi nézni, mert a telekom úgy jeleníti meg a műsorújságben, hogy nincs korhatár besorolás...Lehet ezzel vmit csinálni? Köszihamar Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. ilyen nincs hogy a felnőtt csatornákat nem lehet állítani simán állítod 16ra és jo lesz de ha 12re van állítva sok tv adás nem fog menni Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 hamar Posztolva: 2015. január 7. Megosztás Posztolva: 2015. január 7. Egy példa: volt az RTL-en a Wall Street farkasa, ami 18-as, de hiába volt beállítva, simán ment kód nélkül... felvettük, és ott is simán ment kód nélkül. Valamint ha a 16+-ot be akarom állítani, akkor automatikusan az összeset kódolja. Lehet ez programozási hiba? ja, és mindkét beltérink ezt csinálja!!! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Szerintem a mostani tv csomag váltás pár napig még lehetőséget ad a hűség felmodására, mivel kedvelt csatornát vettek ki a listából. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. szerintem ez nem egészen így van. Roli26 itt már kifejtette, hogy miért nem. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. Hozzám nem jutott el az értesítés, lehet kihagytam egy levelet. Decemberben is csak néhol lehetett olvasni a változásokról a telekom honlapján sehol sem pedig elég sokat kerestem. Ha kiment a körlevél akkor tényleg akkor lehet volna felmondani nem most. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. ja, ja a fontos infók már jó ideje ott vannak minden számla alján apróbetűkkel, akár postán kapod, akár elektronikusan :womanwink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. nekem egyébként olyan mezzo feelingem van, amikor az rtl hd-t hiányolják :) (bár elhiszem, hogy a BK csak HD-ban az igazi, de akkor is...)amíg volt, a kuttya nem nézte és nem kereste, aztán kivették a kínálatból és mindenki meg volt érte őrülve...őszintén, ha pl filmeket nézzük, aki HD tartalmat akar, az beszerzi magának, nem a tévé megjelenésre játszik...tévében a HD-nak hol van értelme? Talán Sport, Természetfilm kategóriáknál, de másnak más elvárása, ízlése van Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 9. Megosztás Posztolva: 2015. január 9. Hát nézzél bármilyen filmet nagytv sd-ben közelről. az telekomnál hdnek titulált 720p -el is sokkal élvezhetőbbek a mai filmek és nincs mindenkinek szabadideje torrenten keresgélni.A mostani váltásal inkább az fimlmbox kikerülése a drágitás. A filmbox ezután csak plusz ezer forintért elérhető:Ráadásul az új félhd-k is csak félcsatonák amig csak 1 hd stream-et ad egy előfizetés.Ez a módosítás elég jelentős áremelésnek néz ki így. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 donci Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. Novemberi keltezésű számla alján szerepelt egy összefoglaló a változásokról.Nekem is volt a 2014. novemberi keltezésű számlán, összefoglaló a 2015. január 6.-i változásokról! Magán a számlán volt rajta, a számla utolsó oldalán, apró betükkel volt! Úgy látszik, sokan nem olvassák el tiszteségesen a számlájukat. Ami sajnos elég nagy baj! :smileywink: Tessék el olvasni a számlát! Nem csak a fizetendő összegig kell el olvasni egy számlát, hanem a számla összes oldalát, és a számla összes betűjét, tessék el olvasni! :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. azért nem 10 centiről kell tévét nézni, megvannak az ideális, élvezhető távolságok.a felbontásnak is sok köze van ehhez, pl. egy nagyobb felbontású kép közelebbről nagyobb élményt ad, mint túlságosan távolról, vagyis inkább úgy írom, hogy nagyobb értelmet ad. És akkor még hangról, nem is beszéltünk, de az most más kérdés és tolódunk a házomozi téma felé...100 centi átló (ezek a 39-40 colos kategória készülékei) körül a SD tartalmat kb 3 méterről, 720p-t kb 2,5 méterről, full HD-t pedig olyan 1,5 méterről érdemes nézni, hogy kiadja amit ki kell adnia.Én 39 colos full hd pana tévét kb 2,5 méterről nézek, tévé adások minősége elfogadható, bár túl nagy elvárásom nincsen, mivel továbbra is tévéműsorról beszélünk (De pl van néha hogy az m1 olyan gyatra minőségben jön SD-ben a mennyei bajnokság közvetítéseiben főleg, hogy hirtelen azt hiszem, hogy megye I-es bajnoki van :) )Minőségibb, illetve ízlésembe illő tartalmat pedig beszerzek, erre sajnos némi időt kell szánni, ha erre van szükséged.Én pl a filmbox kínálatától nem vagyok elájulva (részemről értékelhetetlen), nem én vok a célközönségük az tuti :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2015. január 10. Megosztás Posztolva: 2015. január 10. @Boomer abszolút igazatok van, nagyon sokat számít a hely és kínálat egyensúlyának megtalálása! én személy szerint "hatalmi mániás" vagyok és szeretem a minél nagyobb tévét, képet látni, nézni, így ebben mindig a logikus maximumra törekszem... a 3 méterről 2 méteres kép az abszolút baráti, kimondott otthoni mozi feeling, főleg egy jó hangrendszerrel... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 11. Megosztás Posztolva: 2015. január 11. A legtöbb ember nem számol ezzel, megveszi a nagytv-t és nézi. ha kis szobában nézi akkor igen is bosszantó a homályos rtl az 720p helyett. Mostmár sokan észreveszik a hd hiányát.De a probléma inkább a csomag árazásából adódik. A telekom megint infláción túl emel- legalábbis úgy tűnik. és lenyomja aa torkunkon. Az érthető hetőssé vált rtl hd-t kiveszi. De fizetős csatorna elvétele imgyenesek berakása mellett ciki. És az adott minőség még minding gázos. 1- 720p-s streamet nevezni HDnek..... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 11. Szerző Megosztás Posztolva: 2015. január 11. A legtöbb ember nem számol ezzel, megveszi a nagytv-t és nézi. ha kis szobában nézi akkor igen is bosszantó a homályos rtl az 720p helyett. Mostmár sokan észreveszik a hd hiányát.De a probléma inkább a csomag árazásából adódik. A telekom megint infláción túl emel- legalábbis úgy tűnik. és lenyomja aa torkunkon. Az érthető hetőssé vált rtl hd-t kiveszi. De fizetős csatorna elvétele imgyenesek berakása mellett ciki. És az adott minőség még minding gázos. 1- 720p-s streamet nevezni HDnek..... Az is HD csak nem full. :smileywink: VDSL,kábel,optikán a 1HD stream full HD,ja tudomásom szerint már kábelen ,optikán a új efiknek van már 2 HD stream is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2015. január 11. Megosztás Posztolva: 2015. január 11. Azt hittem a cis2001 csak felfelé konvertálja 1024ire. Bár gyanús hogy a cis2001 nem is forgalmazható idén a standby fpgyasztása miatt.Szóval ugyanannyiért kaphatnék 2hd streamet is? Le vagyok maradva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. január 11. Megosztás Posztolva: 2015. január 11. Miert, hol lehet venni? A Telekom nem ertekesiti csak berbe adja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. január 11. Megosztás Posztolva: 2015. január 11. Hivatalosan sehol nem hozható forgalomba. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.