andrasw Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Csatornaválaszték Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Én csak annak nem örülök, hogy az ESPN (vagyis az ESPN America) elhúzott Európából és beszüntette a tevékenységét.Egyelőre olyan adó meg nem lett helyette, ami az amerikai major sportokat rendszeresen adná.Az eredeti nyelvű NFL és NCAA közvetítések is hiányoznak így, szvóval nem marad más, streamen kell vadászni, ha ilyet akar az ember. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Jah és tök, hogy hogy megyünk a HD terjedés irányába, ugyanakkor minőségibb tartalom is lehetne (egy ATV HD mit ér...), de ez már túlmutat a szolgáltatón sajnos :) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2014. november 21. Megosztás Posztolva: 2014. november 21. Én még a januári HD bővítés után ezeket hiányolom: Travel HD; Discovery Science HD.:smileyhappy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Akkor késöbb miből lenne HD bővítés? :robotlol: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Lehetne már minden HD, aztán a pémium meg a 4K-8K Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Gondolom ez te se gondoltad komolyan.. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 22. Megosztás Posztolva: 2014. november 22. Lehetne már minden HD, aztán a pémium meg a 4K-8KMajd ha teljesen elterjed a H265 videókodek használata. (Normár áru eszközök.) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 23. Megosztás Posztolva: 2014. november 23. Lehetne már minden HD, aztán a pémium meg a 4K-8KMég a HD tartalom sincs teljesen elterjedve,messze járunk még a 4K-tól.:smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 andrasw Posztolva: 2014. november 28. Szerző Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Ezt olvassátok el:http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/torvennyel_szamuznek_az_alapcsomagbol_a_kereskedelmi_teveket/2408328/Még el sem fogadták a törvényjavaslatot, de már januiártól életbe kell, hogy lépjen a tervezet szerint. Ezzel az a baj, hogy a szolgáltatóknak 30 nappal korábban az ÁSZF-ben a változást rögzíteni kell. Hétfőn december 1-e van . Hogy lehet ezt kivitelezni???? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Ezt olvassátok el:http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/torvennyel_szamuznek_az_alapcsomagbol_a_kereskedelmi_teveket/2408328/Még el sem fogadták a törvényjavaslatot, de már januiártól életbe kell, hogy lépjen a tervezet szerint. Ezzel az a baj, hogy a szolgáltatóknak 30 nappal korábban az ÁSZF-ben a változást rögzíteni kell. Hétfőn december 1-e van . Hogy lehet ezt kivitelezni????Szerintem a Telekomot nem érinti,hiszen most is elérhető M1;M2;Duna;Duna World HD. Annyi változás kell eszközölni hogy eddig a családi+HD csomagból átkerűl a családi csomagba.:smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 28. Megosztás Posztolva: 2014. november 28. Ezt olvassátok el:http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/torvennyel_szamuznek_az_alapcsomagbol_a_kereskedelmi_teveket/2408328/Még el sem fogadták a törvényjavaslatot, de már januiártól életbe kell, hogy lépjen a tervezet szerint. Ezzel az a baj, hogy a szolgáltatóknak 30 nappal korábban az ÁSZF-ben a változást rögzíteni kell. Hétfőn december 1-e van . Hogy lehet ezt kivitelezni????Szerintem a Telekomot nem érinti,hiszen most is elérhető M1;M2;Duna;Duna World HD. Annyi változás kell eszközölni hogy eddig a családi+HD csomagból átkerűl a családi csomagba.:smileywink:Annyiba a sat-ot érinti,hogy a 2 Duna még nincs bent a kínálatba de 2015.01.06-tól az is benne lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 MirrMurr Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. Ezt olvassátok el:http://www.delmagyar.hu/ezmilyen/torvennyel_szamuznek_az_alapcsomagbol_a_kereskedelmi_teveket/2408328/Még el sem fogadták a törvényjavaslatot, de már januiártól életbe kell, hogy lépjen a tervezet szerint. Ezzel az a baj, hogy a szolgáltatóknak 30 nappal korábban az ÁSZF-ben a változást rögzíteni kell. Hétfőn december 1-e van . Hogy lehet ezt kivitelezni????Szerintem a Telekomot nem érinti,hiszen most is elérhető M1;M2;Duna;Duna World HD. Annyi változás kell eszközölni hogy eddig a családi+HD csomagból átkerűl a családi csomagba.:smileywink:Annyiba a sat-ot érinti,hogy a 2 Duna még nincs bent a kínálatba de 2015.01.06-tól az is benne lesz. Én még annyit olvastam - ez azonban lehet spekuláció is - hogy az EPG-ben is a közszolgálatiaknak kell elől lenni. Ez nyilván nem ÁSzF téma.Mondjuk számomra eléggé rejtélyes az EPG-ben megjelenő csatornasorrend logikája. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. Szerintem a Telekomot nem érinti,hiszen most is elérhető M1;M2;Duna;Duna World HD. Annyi változás kell eszközölni hogy eddig a családi+HD csomagból átkerűl a családi csomagba.:smileywink:Én egy kicsit másképp értelmezem. Én értelmezésem szerint az sd verzióban semmi nem változik, max annyi, hogy 2 csatornának még kötelezően az alapba be kell kerülnie. Illetve a HD csatornáknak ha a szolgáltató nyújt HD elérhetőséget akkor az adott programcsomagban (jelen esetünkben a családi+HD-ban) benne kell lennie a közszolgálati HD csatornáknak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2014. november 29. Megosztás Posztolva: 2014. november 29. Szerintem a Telekomot nem érinti,hiszen most is elérhető M1;M2;Duna;Duna World HD. Annyi változás kell eszközölni hogy eddig a családi+HD csomagból átkerűl a családi csomagba.:smileywink:Én egy kicsit másképp értelmezem. Én értelmezésem szerint az sd verzióban semmi nem változik, max annyi, hogy 2 csatornának még kötelezően az alapba be kell kerülnie. Illetve a HD csatornáknak ha a szolgáltató nyújt HD elérhetőséget akkor az adott programcsomagban (jelen esetünkben a családi+HD-ban) benne kell lennie a közszolgálati HD csatornáknak.Majd kiderűl jövőre! :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Telekom laktim Posztolva: 2014. december 4. Telekom Megosztás Posztolva: 2014. december 4. Sziasztok!Az extra csatornákról és minicsomagokról itt és az akcióknál cseveghettek :smileyhappy:.Üdv: Timi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2015. január 6. Megosztás Posztolva: 2015. január 6. Galaxy csati képminősége gyenge gyors mozgásoknál blokosodik Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. január 8. Megosztás Posztolva: 2015. január 8. Örülök, hogy neked csak az... az összes SD csatorna agyon van tömörítve. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 nevada Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. A Telekom képviselőjétől szeretném megkérdezni, hogy az RTLKlub HD visszakerülése ügyében folynak-e még tárgyalások vagy megszakadtak? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. A facebookon azt írták hogy igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Azt itt ne várjál, ezek tárgyalások sok jot soha nem jelentenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Azt itt ne várjál, ezek tárgyalások sok jot soha nem jelentenek. Hát igen az ilyen hosszúra elnyúló "tárgyalások" nem jót jelentenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Az a gond, hogy patthelyzet van... a Telekom nem akar többet fizetni a csatorna továbbításáért. Az RTL meg nem akar kevesebbet kapni érte, mivel tudja, hogy egy drágább csomagba (Családi helyett Családi+HD) kerül az adás, így úgy van vele, hogyha a Telekom többet kér el, akkor Ő is többet kérne a jobb minőségű adásért. Na ezt nem akarja benyelni a T és most ezen megy a fűrész már hónapok óta. A többi RTL-es csatorna meg azért van HD-ban mert azt az RTL Kábeltévé csomagban árulja és ott rugalmasabbak, mivel örülnek, ha minél több RTL Kábelcsatorna kínálatba kerül, de tekintettel arra, hogy az RTL Klub adása a zászlóshajó, így ott megengedhetik maguknak, hogy keményebb feltételekkel, kitartóbbak legyenek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 ApaFia Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Az a gond, hogy patthelyzet van... a Telekom nem akar többet fizetni a csatorna továbbításáért. Az RTL meg nem akar kevesebbet kapni érte, mivel tudja, hogy egy drágább csomagba (Családi helyett Családi+HD) kerül az adás, így úgy van vele, hogyha a Telekom többet kér el, akkor Ő is többet kérne a jobb minőségű adásért. Na ezt nem akarja benyelni a T és most ezen megy a fűrész már hónapok óta. A többi RTL-es csatorna meg azért van HD-ban mert azt az RTL Kábeltévé csomagban árulja és ott rugalmasabbak, mivel örülnek, ha minél több RTL Kábelcsatorna kínálatba kerül, de tekintettel arra, hogy az RTL Klub adása a zászlóshajó, így ott megengedhetik maguknak, hogy keményebb feltételekkel, kitartóbbak legyenek.A RTL HD mindig a családi+HD része volt. :smileywink: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 molnarb Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Tudom, csak gondolom az RTL unta meg, hogy egy olyan csomagba vannak, amiért többet kér el a szolgáltató és gondolom Ők meg sanszos hogy nem kaptak érte többet. Nyilván nem látunk bele, de annak idején a hírek pont erről a vitatárgyról szóltak. Gondolom azóta se változott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2015. március 4. Megosztás Posztolva: 2015. március 4. Ha jól emlékszem max 300.-Ft van a két csomag árkülönbsége között. Ha 10.-Ft-tal számolom a csatiknak fizetett díjat akkor marad 90.-Ft ebből kell a TP díjat beszedni + a járulékos díjakat illetve némi nyereség sem ártana. Szerintem még a mullszaldó sem jön ki ebből.Tételezzük fel a Telekommal nem tud megegyezni, vajon évvégén mi fog történni amikor a másik 2 nagynak is lejár a most érvényes 0:-Ft-os szerződése velük. Mindenhol csak SD lesz? Az efik többsége egyre jobban a HD-ra hajt. Én ismerek olyat aki SD-re nem is kapcsol soha és az ilyen típusú efik száma egyre nő. Az RTL-nek el kellene fogadnia, hogy a nézettségének ezen a szinten tartásához hozzájárulnak a szolgáltatok. Ők a továbbítással növelik ezt aminek az eredménye a magas reklámdíj bevétel. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
andrasw
Csatornaválaszték
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
26
17
15
15
Népszerű napok
2016. November 5.
52
2015. Május 13.
12
2016. November 7.
9
2015. Május 16.
9
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 26 poszt
acel 17 poszt
zoli62 15 poszt
Törölt_tag1705 15 poszt
Népszerű napok
2016. November 5.
52 poszt
2015. Május 13.
12 poszt
2016. November 7.
9 poszt
2015. Május 16.
9 poszt
197 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.