andrasw Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Csatornaválaszték Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. 9 órája, Roli82 írta: VH1 zene csatorna kikerül a kínálatból minden TV-s platformon November 29.-től, ettől a naptól kezdve az RTL Spike kerül be a kínálatba minden TV-s platformon és TV GO is! Garantáltan nem ugyanannak a közönségnek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. 9 órája, Roli82 írta: VH1 zene csatorna kikerül a kínálatból minden TV-s platformon November 29.-től, ettől a naptól kezdve az RTL Spike kerül be a kínálatba minden TV-s platformon és TV GO is! Sajnálom,hogy kikerűl. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Wolwerine Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. Platinakártyás, mnagyon régi előfizető vagyok (telefon, internet, TV). Kérem, kommentálják, igaz-e ez az alábbi hír? "2017. januárjától jelentősen megváltozik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé programkínálata is, többek közt érkezik a TV2 Csoport portfóliójának összes, eddig még hiányzó tagja. 2017. január 1-jétől komolyan átrendeződik a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálata, a nagy számú újonnan érkező csatorna mellett lesznek nagy búcsúzók is, például a FIC összes csatornája. A következőkben megpróbáljuk nagyjából áttekinthető formában ismertetni a változásokat. Ami átkerül: A Nagyvilág kiegészítő minicsomagból a Családiba a Travel Channel Ami kikerül Az összes programcsomagból kikerülnek a következők: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News és D1TV Ami bekerül: Családi csomag (és attól felfelé): History, Fit HD, Humor+, Spíler TV és a Chili TV Családi+HD csomag (és attól felfelé): History HD és Travel HD Szuper Családi HD csomag: VH1, FilmBox, FEM3, Zenebutik, Izaura TV és Kiwi TV Nagyvilág kiegészítő minicsomag: FEM3 és Zenebutik Filmvilág kiegészítő minicsomag: FilmBox, Kiwi TV és Izaura TV Kids kiegészítő minicsomag: Kiwi TV Filmbox kiegészítő minicsomag: FilmBox Koktél csomaghoz rendelt Sport Mix minicsomag: Spíler TV World Mix csomag: History és Travel Channel Movie Mix csomag: Humor+ Fun Mix csomag: Chili TV és Fit HD Lifestyle Mix csomag: Chili TV és Fit HD" Ez így, tragédia!! Ilyen esetben (a szolgáltatás jelentős, egyoldalú megváltoztatása esetén) felmondhatom-e a szerződést (még ha hűségidőm fut is)? Köszönöm válaszukat! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. A history az pár éve volt jó, már tele van reality *****ságokkal! A vén vajnát nem tudom minek pénzelni még adózni se adózik a országba! A fem3-on semmi műsor nincs csak tv2 ismétlő! chili tv, izaura tv, zenebutik humor +, egy és ugyanaz ismétlő tv2!! Spiler tv elmegy a angol bajnokik miatt az jöhet! Fit HD is nézhető + Fix hd-n 1 2 műsor jöhet nem bánom! Fox, natgeo és wild, viasat nature history hd, nagy érvágás, ez miatt sok előfizető felmondja majd a szerződéseket! Filmbox se egy nagy film csatorna de elmegy! Azért maradhatna! VH1 legalább marad pozitív, de jobb lenne a tesója a classic 100x jobb! A rossz mtv musik helyett jobb lenne a mtv live hd vagy a mtv dance! Foxra visszatérve elég jó minőségi sorozatokat ad amit legalább máshol nincs csak ott! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Spíleren is ki tudja hogy mi lesz egyszer, jó most van rajta ez az Angol foci, de annak gondolom valamikor vége leez, akkor pedig mi lesz rajta? Ismétlés a TV2-ről, gondolom. VH1 esetében is arról volt szó, hogy kivezetik, jön helyette az RTL Spike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Wolwerine Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. De vajon e (tervezett) változások eredeztetnek-e rendkívüli felmondási helyzetet (úgy, hogy fut a hűségidő!)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Számlavégi értesítőben szerepelt tájékoztatás erről? Ha nem volt benne ilyesmire vonatkozó rész, akkor nem. Én még nem kaptam kézhez a hivatalos értesítőt, csak a netre felscannelt részt ismerem, abban pedig nem láttam lemondási lehetőségről szóló bekezdést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszkari Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Telekom előfizetők ! Sok éve előfizető vagyok SAT TV Családi HD csomag-ra ! Gusztustalan hírt olvastam, nem tudom valós e, amennyiben igen, mélységesen fel vagyok háborodva !!! Legkedveltebb csatornáim amiket nézek általában, lehet kipottyannak a listáról háttérben zajló, az előfizetők érdekeit semmibe vevő, korrupt gyanús módon !!! TILTAKOZZUNK oly módon, hogy aki teheti LEMONDJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, amennyiben EZ valós, megalapozott, és véglegesen elfogadott döntése a Telekom-nak. http://444.hu/2016/11/04/nagyon-szomoru-a-fox-hogy-a-magyar-telekom-andy-vajna-adoira-cserelte-a-csatornait Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. @btz Ez van rajta: A módosításokat a körülményekben bekövetkezett, a szerződésmegkötésekor előre nem látható lényeges változások indokolják, amelyek nem eredményezik a szerződési feltételek lényeges módosítását, továbbá kínált csatornák összetételében bekövetkezett változások indokolják. Amennyiben a módosítások az előfizetői számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredőkedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítása kapott kedvezményeket nem érinti. Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést legfeljebb 8 napos felmondási határidővel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SanyiSopron Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy ( most hogy már a német nyelvű csatornák nem külön minicsomagban vannak hanem beleolvadt a CSALADI CSOMGA) a német nyelvű csatornák számának bővitése tervben van? Pl:. VOX, PRO7, RTLII, ORF2, ORF III. AZ utolso kettőnek már ( en gondolatom szerint mar benne lenne a helye) a csomagban és szerintem igy már elég erős lenne a kinalat ezen a téren is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Az én értelmezésemben akkor mivel nem kedvezményeimet éintő változás, ezért nem mondhatommfel (?) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. A csatornák kivétele az előfizetői szerződés lényeges változását vonja maga után, és egy tavalyi jogszabályváltozás szerint csak ezzel arányos díjat kérhet a szolgáltató, illetve a szerződés az előző okok miatt ilyenkor felmondható. http://www.nfh.hu/node/8649 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Ez szerintem a közeljövőben nem várható, mert ha lehetőség lett volna, mert eddig is megtette volna a bővítést a Telekom. Az ORF2-t magam is hiányolom, a VOX és PRO7 már a társszolgáltatóknál is rég kikerült a csatornakiosztásból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SanyiSopron Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Jah ertem. Pedig nagyot dobna rajta. Nem vagyok tisztában hogy társszolgáltatóknál mi a helyzet német csatorna ügyben. Bar lehet nezni neten is igaz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Nekem eddig úgy tűnik, hogy kevesebbet vesznek ki, mint amennyit betesznek (az értékről most nincs szó), tehát sem a felmondás, sem a díjcsökkentés sajnos nem játszik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. 2 órája, btz írta: Az én értelmezésemben akkor mivel nem kedvezményeimet érintő változás, ezért nem mondhatom fel (?) Így van mert az ár nem változik nem tettek említést róla, illetve több csatorna kerül be mint ki. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6936 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. maximálisan egyetértek Eszkarival! a legjobb csatornákat akarják kivenni a csomagból. felháborító csak idézni tudom: TILTAKOZZUNK oly módon, hogy aki teheti LEMONDJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, amennyiben EZ valós, megalapozott, és véglegesen elfogadott döntése a Telekom-nak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Sziasztok, gondolom hallottátok hogy nem lesz se FOX se natgeo stb. Kérdem én, mivel ez egyoldalú szerződésmódosítás. mikor küldik az értesítést ki (kb?)? mert 15 nap áll rendelkezésre a szerződés felmondására minden jogi következmény nélkül. Szóval kérdésem egyszerű: Mikor küldik ki az értesítést a szerződésmódosításról? (Szeptemberi számlában benne volt, de az nem hogy melyik csatorna távozik) Köszi a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. November havi számlával. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Az biztos hogy a tv felmondható, a kérdés az hogy a mellé kötött internet is felmondható-e. Illetve annak az ára változatlan marad-e. És nem a direkt érthetetlen aszf-t kell idézni.hanem a jogszabályokat. A vajnakom előfizető i hozzáállását hagyományosnak mondanám. Nem reagál semmire, a fb oldalára csak reklám okát tölt fel hogy ne látszódjanakba hozzászólások. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. 19 órája, btz írta: Számlavégi értesítőben szerepelt tájékoztatás erről? Ha nem volt benne ilyesmire vonatkozó rész, akkor nem. Én még nem kaptam kézhez a hivatalos értesítőt, csak a netre felscannelt részt ismerem, abban pedig nem láttam lemondási lehetőségről szóló bekezdést.t A novemberi számlán lesz azt mondták a fórumon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Neten fizetem a számlát. akkor ha azt megkapom online, akkor attól számítva 15 nap? köszi a gyors választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Netes fizetésnél is kapsz egy pdf kiadást ugyan azt megtalálod rajta. Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Köszi szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Vásároltam TV-t a telekomtól részletre, ami kb jövő júniusban jár le. azt ki kell fizetnem egyben, vagy hogy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
andrasw
Csatornaválaszték
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
26
17
15
15
Népszerű napok
2016. November 5.
52
2015. Május 13.
12
2016. November 7.
9
2015. Május 16.
9
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 26 poszt
acel 17 poszt
zoli62 15 poszt
Törölt_tag1705 15 poszt
Népszerű napok
2016. November 5.
52 poszt
2015. Május 13.
12 poszt
2016. November 7.
9 poszt
2015. Május 16.
9 poszt
197 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.