andrasw Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Csatornaválaszték Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoloka1984 Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. A history az pár éve volt jó, már tele van reality *****ságokkal! A vén vajnát nem tudom minek pénzelni még adózni se adózik a országba! A fem3-on semmi műsor nincs csak tv2 ismétlő! chili tv, izaura tv, zenebutik humor +, egy és ugyanaz ismétlő tv2!! Spiler tv elmegy a angol bajnokik miatt az jöhet! Fit HD is nézhető + Fix hd-n 1 2 műsor jöhet nem bánom! Fox, natgeo és wild, viasat nature history hd, nagy érvágás, ez miatt sok előfizető felmondja majd a szerződéseket! Filmbox se egy nagy film csatorna de elmegy! Azért maradhatna! VH1 legalább marad pozitív, de jobb lenne a tesója a classic 100x jobb! A rossz mtv musik helyett jobb lenne a mtv live hd vagy a mtv dance! Foxra visszatérve elég jó minőségi sorozatokat ad amit legalább máshol nincs csak ott! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Spíleren is ki tudja hogy mi lesz egyszer, jó most van rajta ez az Angol foci, de annak gondolom valamikor vége leez, akkor pedig mi lesz rajta? Ismétlés a TV2-ről, gondolom. VH1 esetében is arról volt szó, hogy kivezetik, jön helyette az RTL Spike Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Wolwerine Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. De vajon e (tervezett) változások eredeztetnek-e rendkívüli felmondási helyzetet (úgy, hogy fut a hűségidő!)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 btz Posztolva: 2016. november 4. Megosztás Posztolva: 2016. november 4. Számlavégi értesítőben szerepelt tájékoztatás erről? Ha nem volt benne ilyesmire vonatkozó rész, akkor nem. Én még nem kaptam kézhez a hivatalos értesítőt, csak a netre felscannelt részt ismerem, abban pedig nem láttam lemondási lehetőségről szóló bekezdést. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Eszkari Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Telekom előfizetők ! Sok éve előfizető vagyok SAT TV Családi HD csomag-ra ! Gusztustalan hírt olvastam, nem tudom valós e, amennyiben igen, mélységesen fel vagyok háborodva !!! Legkedveltebb csatornáim amiket nézek általában, lehet kipottyannak a listáról háttérben zajló, az előfizetők érdekeit semmibe vevő, korrupt gyanús módon !!! TILTAKOZZUNK oly módon, hogy aki teheti LEMONDJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, amennyiben EZ valós, megalapozott, és véglegesen elfogadott döntése a Telekom-nak. http://444.hu/2016/11/04/nagyon-szomoru-a-fox-hogy-a-magyar-telekom-andy-vajna-adoira-cserelte-a-csatornait Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SanyiSopron Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Sziasztok. Szeretnék érdeklődni, hogy ( most hogy már a német nyelvű csatornák nem külön minicsomagban vannak hanem beleolvadt a CSALADI CSOMGA) a német nyelvű csatornák számának bővitése tervben van? Pl:. VOX, PRO7, RTLII, ORF2, ORF III. AZ utolso kettőnek már ( en gondolatom szerint mar benne lenne a helye) a csomagban és szerintem igy már elég erős lenne a kinalat ezen a téren is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. A csatornák kivétele az előfizetői szerződés lényeges változását vonja maga után, és egy tavalyi jogszabályváltozás szerint csak ezzel arányos díjat kérhet a szolgáltató, illetve a szerződés az előző okok miatt ilyenkor felmondható. http://www.nfh.hu/node/8649 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Ez szerintem a közeljövőben nem várható, mert ha lehetőség lett volna, mert eddig is megtette volna a bővítést a Telekom. Az ORF2-t magam is hiányolom, a VOX és PRO7 már a társszolgáltatóknál is rég kikerült a csatornakiosztásból. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 SanyiSopron Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Jah ertem. Pedig nagyot dobna rajta. Nem vagyok tisztában hogy társszolgáltatóknál mi a helyzet német csatorna ügyben. Bar lehet nezni neten is igaz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6936 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. maximálisan egyetértek Eszkarival! a legjobb csatornákat akarják kivenni a csomagból. felháborító csak idézni tudom: TILTAKOZZUNK oly módon, hogy aki teheti LEMONDJA AZ ELŐFIZETÉSÉT, amennyiben EZ valós, megalapozott, és véglegesen elfogadott döntése a Telekom-nak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Sziasztok, gondolom hallottátok hogy nem lesz se FOX se natgeo stb. Kérdem én, mivel ez egyoldalú szerződésmódosítás. mikor küldik az értesítést ki (kb?)? mert 15 nap áll rendelkezésre a szerződés felmondására minden jogi következmény nélkül. Szóval kérdésem egyszerű: Mikor küldik ki az értesítést a szerződésmódosításról? (Szeptemberi számlában benne volt, de az nem hogy melyik csatorna távozik) Köszi a válaszokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Az biztos hogy a tv felmondható, a kérdés az hogy a mellé kötött internet is felmondható-e. Illetve annak az ára változatlan marad-e. És nem a direkt érthetetlen aszf-t kell idézni.hanem a jogszabályokat. A vajnakom előfizető i hozzáállását hagyományosnak mondanám. Nem reagál semmire, a fb oldalára csak reklám okát tölt fel hogy ne látszódjanakba hozzászólások. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. 19 órája, btz írta: Számlavégi értesítőben szerepelt tájékoztatás erről? Ha nem volt benne ilyesmire vonatkozó rész, akkor nem. Én még nem kaptam kézhez a hivatalos értesítőt, csak a netre felscannelt részt ismerem, abban pedig nem láttam lemondási lehetőségről szóló bekezdést.t A novemberi számlán lesz azt mondták a fórumon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Neten fizetem a számlát. akkor ha azt megkapom online, akkor attól számítva 15 nap? köszi a gyors választ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Netes fizetésnél is kapsz egy pdf kiadást ugyan azt megtalálod rajta. Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Köszi szépen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Vásároltam TV-t a telekomtól részletre, ami kb jövő júniusban jár le. azt ki kell fizetnem egyben, vagy hogy? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Értem, amikor felmondok akkor egyúttal vissza kell vinnem a HGW-t meg ilyeneket? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Igen Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. 22 perce, dawe írta: Sziasztok, gondolom hallottátok hogy nem lesz se FOX se natgeo stb. Kérdem én, mivel ez egyoldalú szerződésmódosítás. mikor küldik az értesítést ki (kb?)? mert 15 nap áll rendelkezésre a szerződés felmondására minden jogi következmény nélkül. Szóval kérdésem egyszerű: Mikor küldik ki az értesítést a szerződésmódosításról? (Szeptemberi számlában benne volt, de az nem hogy melyik csatorna távozik) Köszi a válaszokat A módosításokat a körülményekben bekövetkezett, a szerződésmegkötésekor előre nem látható lényeges változások indokolják, amelyek nem eredményezik a szerződési feltételek lényeges módosítását, továbbá kínált csatornák összetételében bekövetkezett változások indokolják. Amennyiben a módosítások az előfizetői számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredőkedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítása kapott kedvezményeket nem érinti. Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést legfeljebb 8 napos felmondási határidővel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Most akkor mivan? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Én mindent le akarok mondani Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Es a tobbire (ha a tv-re meg mentesulnel is a kotber alol) miert is mentesulnel a kotber fizetes alol? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Mivel egyoldalú szerződésmódosítás, és ez számomra hátrányos. Így csak a tv-t tudom lemondani? net, telefon marad? Nekem így nem kell semmi.... Most akkor várjam ki a hűségidő végét? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 5. Megosztás Posztolva: 2016. november 5. Mondom en nem vagyok jogasz en csak a sajat kutfom szerint ertelmezem a dolgokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
andrasw
Csatornaválaszték
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
26
17
15
15
Népszerű napok
2016. November 5.
52
2015. Május 13.
12
2016. November 7.
9
2015. Május 16.
9
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 26 poszt
acel 17 poszt
zoli62 15 poszt
Törölt_tag1705 15 poszt
Népszerű napok
2016. November 5.
52 poszt
2015. Május 13.
12 poszt
2016. November 7.
9 poszt
2015. Május 16.
9 poszt
197 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.