DivX Posztolva ekkor: 2014. december 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. december 6. Külföldön tartózkodom mégse tudok hívást indítani mobilról és engem sem tudnak elérni. Roaming be van kapcsolva, havidíjas csomagban vagyok. Mit lehet tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2014. december 8. Megosztás Posztolva: 2014. december 8. A roaming bekapcsolása után újraindítottad a készüléked? Tapasztalataim szerint néha az is segít... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 dragontwin19 Posztolva: 2014. december 17. Megosztás Posztolva: 2014. december 17. vagy B terv, hogy a hálózatkeresési beállításokban kell a telefonon okosítani egy kicsit (automata vs manuális) persze ha szolgáltatás/sim oldalon minden be van aktiválva... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Patrik Posztolva: 2015. április 1. Megosztás Posztolva: 2015. április 1. Tisztelt Telekom!Mit lépnek a Vodafone Roaming díj törlésére, hogy az eddigi előfizetőit megtartsa? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2015. április 1. Megosztás Posztolva: 2015. április 1. Szerintem ezt kérdezd meg egy hivatalos ügyfél képviseleti csatornán ha pontosan Telekom válasza érdekel. „Ügyfelek el vesztése” :smileyvery-happy: Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Otibácsi Posztolva: 2015. április 6. Megosztás Posztolva: 2015. április 6. Erre a kérdésedre nem fogják elsietni a választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2015. május 2. Megosztás Posztolva: 2015. május 2. Itt nem si fogsz választ kapni, mert itt maximum csak munkatársak vannak. Hivatalos ügyfélszolgálat nincs. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. május 3. Megosztás Posztolva: 2015. május 3. Május 1-vel bevezetésre került az EU Plusz roaming opció. http://www.telekom.hu/static/sw/download/Mobil_valtozasok_osszefoglaloja_20150501_20150601.pdf Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 doky67 Posztolva: 2015. június 6. Megosztás Posztolva: 2015. június 6. Ezúton értesítjük, hogy az egyéni előfizetők részére nyújtott mobilszolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeink (ÁSZF) az egyedi előfizetői szerződésre is kiterjedőhatállyal 2015. augusztus 1-jével a következők szerint módosulnak:1. Az EU Plusz és EU 100 opciók leírása kiegészül azzal, hogy azok 2015. május 1. és augusztus 31. közötti időszakban rendelhetőek meg. (Havidíjas Díjszabás 2/A Melléklet7.5. pont)Ehhez megint csak "gratulálni" lehet az Illetékeseknek! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sziszuka Posztolva: 2015. június 12. Megosztás Posztolva: 2015. június 12. hyhogyan tudom a roomingot bekapcsolni? Üdv: Anita Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. június 13. Megosztás Posztolva: 2015. június 13. Itt találsz róla információt. http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/nemzetkozi/roaming A roamingot elektronikus ügyfélszolgálaton tudod bekapcsoni, vagy kérheted ezt a 1430-as telefonos ügyfélszolgálaton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Amstaff Posztolva: 2015. június 13. Megosztás Posztolva: 2015. június 13. Nem rég kicseréltettem a micro sim kártyámat nano sim-re. Azóta nem tudom Angliában használni a magyar előfizetésemet. Próbáltam már több telefonban, kézi hálózat választással, de sehogy sem csatlakozik az itteni hálózatokhoz.Az előző micro sim kártyával tökéletesen működött.Remélem van megoldás a problémámra, mert nagyon fontos lenne, hogy tudjam használni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. június 15. Megosztás Posztolva: 2015. június 15. Hello Amstaff, a SIM csere miatt elszállnak az átirányítások, de a roaming nem, így valami más okozhatja. hogyan intézted a cserét, személyesen? ha igen, itthon működött? ha nem, aktiváltattad telefonon a kártyát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Ricsi13 Posztolva: 2015. június 19. Megosztás Posztolva: 2015. június 19. Szia!Ezek szerint havidíjas előfizetésed van? Mert akkor: netes vásárláskor, ha készülékcseréd is volt, akkor külön kell aktiváltatni a SIM kártyát, jó esetben a 0680639999 számon (belföldön), de biztos vagyok benne, hogy külföldről is kérhetsz segítséget. megnéztem Neked az ügyfélszolgálat telszámát +3612659210.Egyéb más esetben ha tudod, próbáld ki a SIM kártyát egy másik, ottani független teloban, mert lehet hogy a kártya a hibás. Bár ilyenkor csak a csere segít, amit a szolgáltató csak itthon csinál....ÜdvRicsi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Tetyka Posztolva: 2015. július 12. Megosztás Posztolva: 2015. július 12. Udvözletem!Nekem olyan problémám van, hogy külföldről nem tudok hívást indítani, de fogadni tudok. A számok +3630-al vannak a telefonban, tehát ez jó. Viszont akkor mi lehet a gond?Köszi előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 szaboadam Posztolva: 2015. július 13. Megosztás Posztolva: 2015. július 13. Udvözletem!Nekem olyan problémám van, hogy külföldről nem tudok hívást indítani, de fogadni tudok. A számok +3630-al vannak a telefonban, tehát ez jó. Viszont akkor mi lehet a gond?Köszi előre is! Üdv! Jó lenne tudni, hogy Dominós (feltöltőkártyás), vagy havidíjas előfizetésről van-e szó. Domino kártya esetén, ha rendelkezésre áll a megfelelő egyenleg (amely természetesen a rendelkezésre állási időn belül van), akkor a *104# kód elküldésével (hívásindításként) aktiválható a roaming szolgáltatás - ezután már mennie kell(ene) a hivásindításnak, mivel a telefonszámok is helyes formátumban vannak. Eszerint a havidíjas ügyfeleknél ez a szolgáltatás automatikusan aktivált, úgyhogy, ezesetben lehet, hogy fel kellene hívnod az ügyfélszolgálatot, akár egy másik készülékről is, ha a tiédről ez sem lehetséges és esetleg valahogy megoldható. (Ez külföldről nem ingyenes!) Itt egyébként megtalálhatod a roaminggal kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket és az arra adott válaszokat. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. július 13. Megosztás Posztolva: 2015. július 13. Hello, igen, illetve az sem mellékes, milyen országban és milyen hálózaton vagy.előfizetésnél tipikusan nem lehet ilyen (lényegében minden országban vannak partnerek, nagyon régi vagy szándékosan roaming korlátozott számokat leszámítva alapból adott a roaming, tiltásnál meg a fogadás sem menne)Dominonál azonban igen. itt akkor fordul elő az általad írt szitu, ha olyan hálózaton vagy, amelyik nem Domino direkt partner (az egyenleged meg a roaming bekapcsolás biztosan ok, különben a hívások fogadása sem ment volna). erre az a megoldás, hogy a számokat nem pusztán az általad is idézett nemzetközi formátumban (pl. +3630...), hanem az alábbi kódba illesztve hívod: *101*+36301234567# (a +36301234567 helyére értelemszerűen a hívni kívánt számot billentyűzd). ha macerásnak tartod, akkor kézi hálózatválasztással próbálj másik helyi szolgáltatóval telefonálni, hátha az direkt partner (itt van a lista)... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 sanya353 Posztolva: 2015. augusztus 14. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 14. Ha belföldi T-mobile Domino-s számról akarok Bulgáriában hívni egy magyar T-mobile havidíjas számot, akkor mennyit kell fizetni nekem és annak akit hívok? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 foxylady Posztolva: 2015. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 17. @sanya353te ugyanannyit fizetsz, mintha itthon lenne a hívott fél. a roaming költségeit a hívott félnek kell állnia. ennek költségét ő itt tudja megnézni, ha kiválasztja milyen roaming díjcsomagja van. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2015. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2015. augusztus 18. A roaminggal kapcsolatos kérdések időről időre előjönnek, mert sok a tisztázatlan dolog. Ebből látszik, ez mennyire túlhaladott dolog ma az EU-ban. Ez csak akkor fog megszünni, ha végre egyetértés lesz ebben az ügyben, és eltörlik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5374 Posztolva: 2015. október 16. Megosztás Posztolva: 2015. október 16. nem tudok németországból telefonálni smst küldeniengem se tudnak elérnimi lehet az oka?előfizetésem van fun társ kártyahangposta kikapcsolvaroaming be Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag5374 Posztolva: 2015. október 16. Megosztás Posztolva: 2015. október 16. nem tudok németországból telefonálni smst küldeniengem se tudnak elérnimi lehet az oka?előfizetésem van fun társ kártyahangposta kikapcsolvaroaming be Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2015. november 2. Megosztás Posztolva: 2015. november 2. Hello Imi, aktuális még? ha igen, sikerült feljelentkezned valamelyik német szolgáltatóra (látod valamelyik hálózat nevét a kijelzőn)? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
DivX
Külföldön tartózkodom mégse tudok hívást indítani mobilról és engem sem tudnak elérni. Roaming be van kapcsolva, havidíjas csomagban vagyok.
Mit lehet tenni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
22 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.