Keresés a Közösségben

Találatok mutatása ezekhez a címkékhez: 'sagemcom'

57 találat

  1. Adott a címben szereplő készülék, egy ideje nem volt vele gond, azonban nemrég újra jelentkezett pár gond. Pl. pocket loss gamekben, érezhetően, magas pingek teamspeaken, ugyanúgy gameszkókban. Mivel egy laikus pára vagyok, ezért fogtam, beléptem a gatewaybe és lekapcsoltam a 2.4ghz-es részt wirelessben, csak az 5ghz-est hagytam, megváltoztatva az SSIDjét... így pedig kreáltam egy még jobban pingelő networkot : - ) Valami tanács, hogyan tudnám troubleshootolni az egész messt? Köszi előre. (Gyárira vissza gondoltam)
  2. Sziasztok! [előre leszegezem, hogy a netes dolgokhoz sajnos nem konyítok annyira] Adott a címben is láthato modem, melyet kb 2-3 hónapja szereltek be a Telekomos kollégák (egy D-linket váltott le). Minden rá lett kötve, tökéletesen működött. Egészen 2 héttel ezelőttig, amikor az egyik koax kábelt lecsatlakoztattam róla (mondván, hogy már úgysincs szükség rá és csak wifit használok majd laptoppal), majd a helyére csatlakoztattam egy NAS-t (Maxtor Shared Storage Device, régi vas). Itt valahogy egy csapásra rosszabb lett a wifi teljesítménye, pl elvesztette a jelet, vagy nem adott egyáltalán netet. (vagy esténként ugrált a ping ezreseket minden percben). Nyomtam pár Wifi resetet a készülék tetején a gombbal, egy időre megoldotta a problémát, de sokat nem használt. Majd a kábeleket cserélgettem a hátuljában, de az semmit sem, a NAS kábelét is kihúztam, most így üzemel és ugyanúgy fennáll a probléma. Ebben kérnék valami eligazítást, köszönöm előre a segítséget.
  3. Sziasztok! Nemrégiben váltottunk 250 megabitre, amihez a régi Cisco modem helyett kaptunk egy Sagemcomot, amivel az alábbi problémám lenne. Szeretném beállítani az adminjában a Ps4 Remote playhez és a Moonlighthoz szükséhes portokat (https://www.playstation.com/en-in/get-help/help-library/apps---features/playstation-apps---features/ps4--remote-play-connection-issues/) (https://github.com/moonlight-stream/moonlight-docs/wiki/Setup-Guide). A Moonlighthoz szükségeseknél minden második port mentésénél, a Ps4-nél pedig az UDP 9303 megadásánál és elmentésénél közli az admin felület, hogy "Ismeretlen hiba történt, próbálja meg újra". Olyan pár tucatszor tuti újrapórbáltam. Létezik erre valami megoldás?
  4. Sziasztok! Pár hete cserélték a HG8245-öt erre a szerencsétlenségre, és mivel eddig is mögé volt kötve egy Fritzbox, természetes volt, hogy a Sagemen is kinyomjuk a wifit. Csakhogy ezt ő nem így gondolja, totál random megfogja és visszakapcsolja a 2,4 és 5 Ghz-t is... Megint valami szoftverhiba, vagy valami időzítős beállítás amit én nem vettem észre eddig a nevetséges kezelőfelületén? Üdv: Attila
  5. Sziasztok, Pár napja cserélték le az előző (mittoménmilyen) router-emet és megkaptam a Sagemcom F@st 3686 v2-t. Ahogy lenni szokott beléptem az admin felületre és személyre szabtam a hálózatot (SSID, jelszó). Külön SSID-t adtam a 2,4 és az 5 GHz-es hálózatnak, viszont azt látom, érzem, hogy az 5GHz-es hálózat folyamatosan belassul 1-2 percre, aztán magára talál egy percre és megint el. Ha megy, kihajtja a 250 megát, de lassuláskor... nos inkább szakad. Erre van valami megoldás? Először azt hittem, hogy az azonos SSID és jelszó ami nem tetszett neki, de amióta szétszedtem, azóta csak az 5GHz-es hálózattal van probléma. Ötleteket, javaslatokat szívesen várok!
  6. Sziasztok! Olyan problémám van, hogy a Sagemcom-ból jövő kábel van bedugva a laptopomba és kb. 40-60 másodperc után megszakad a net. Már kipróbáltam, hogy egy másik routerbe bedugtam a kábelt ami a modemból jön és az abból jövő kábelt dugtam be a laptopba. Úgy nem szakadt meg a net, ment normálisan. Azt is kipróbáltam még, hogy egy ismerősömnél a pontosan ugyanilyen Sagemcom modemből bedugtam a kábelt a laptopba. Ott ment normálisan a net, nem szakadt meg. Csak nálam van a probléma, és nem tudom, hogy miért. Amit írtam routert, hogy azzal működött, másra szeretném használni. Tehát ami a modemből jön kábel azt szeretném használni a laptophoz. Nem szeretem a WIFIs kapcsolatot, mivel az nem olyan stabil, így inkább a kábelnél maradok. Köszönöm a válaszokat.
  7. A 250-es csomag miatt több helyen olvastam tanácsként, hogy 40 MHz-re állítva a 2,4 GHz wifi sávszélességét, akkor jobb sebességet lehet elérni, ha a kliens eszköz is támogatja. A csatolt képen látható, hogy átálllítottam 40 MHz-re, azonban a Jelenlegi 20 MHz maradt. Mentés, újraindítás volt, a jelenlegi változatlan. Az ismert hibalistában ezt nem láttam, az még fontos lehet, hogy V1-es modell. Valami mást is át kéne állítani?