ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. 1 órája, Luciferi írta: Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt! Év végéig szól a Spiler 2 tv szerződése, ez a kiadott információ. Semmi bővebb szebb információ nem tudható még. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. 22 órája, Kalimera írta: HD (sőt UHD) mániás vagyok, ám az IPTV jelenlegi technikai lehetőségeit érintőlegesen ismerve lemondanék az összes HD csatornáról, ha nem újabbakra adókra lenne felhasználva, hanem a jelenlegi SD-k javítására. 2-3 SD csatornát nézek, de ilyen adatsebesség mellett azokat is csak a számomra érdekes tartalom miatt. Van egy érdekes tapasztalatom, ami remélem nem csak placebo. Lett ez a ...Mozi végű csomag egy halom új HD változattal. Nekem nincs, mert ezek többségét SD-ben sem néztem, egy két csatorna néhány műsora miatt nem érné meg. Viszont azóta észrevettem, hogy pld. a DOQ vagy az OZONE néhány műsora SD-ben is észrevehetően jobb minőségű lett. Tehát nem csak a TELEKOM hibás abban, hogy rossz az SD-k minősége, hanem a tartalomszolgáltató is. HD-ben már nem adhatja le az eddigi silány kópiáját, és ez valahogy az SD-ben is átjön. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. november 4. Megosztás Posztolva: 2018. november 4. (szerkesztve) @OldMike Az alacsony adatsebesség átka. A frissen készült reklám és egyéb anyag elfogadható, mert van miből elhagyni. A kissé régebbi (rosszul tárolt) eleve ponthiányos anyagból a rostálás után nem sok marad. Nem hibás senki, csak az idő. Szerkesztve ekkor: 2018. november 4. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Luciferi Posztolva: 2018. november 5. Megosztás Posztolva: 2018. november 5. Ekkor: 2014. 11. 06. at 15:55, ApaFia írta: 23 órája, OldMike írta: Van egy érdekes tapasztalatom, ami remélem nem csak placebo. Lett ez a ...Mozi végű csomag egy halom új HD változattal. Nekem nincs, mert ezek többségét SD-ben sem néztem, egy két csatorna néhány műsora miatt nem érné meg. Viszont azóta észrevettem, hogy pld. a DOQ vagy az OZONE néhány műsora SD-ben is észrevehetően jobb minőségű lett. Tehát nem csak a TELEKOM hibás abban, hogy rossz az SD-k minősége, hanem a tartalomszolgáltató is. HD-ben már nem adhatja le az eddigi silány kópiáját, és ez valahogy az SD-ben is átjön. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Luciferi Posztolva: 2018. november 5. Megosztás Posztolva: 2018. november 5. Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. november 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 5. 16 perce, Luciferi írta: Én azt vettem észre, hogy a Sport1HD-n közvetitett német foci sokkal élesebb és már-már 4K tisztaságú, nem úgy mint például a M4-n lévő közvetitésekkel! Csak óvatosan ezekkel a sok k-val,az az 4K nagyon messze vagyunk még tőle! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. november 5. Megosztás Posztolva: 2018. november 5. https://youtu.be/7k2uKb9vCOI Referenciaként egy 8K-ban is nézhető NASA videó ... 3:09 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. november 5. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 5. 23 perce, Kalimera írta: https://youtu.be/7k2uKb9vCOI Referenciaként egy 8K-ban is nézhető NASA videó ... 3:09 Vajon kinek van 8K-s tv je? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2018. november 5. Megosztás Posztolva: 2018. november 5. (szerkesztve) @ApaFia 8K-ban és még 8 egyéb felbontásban is nézhető. Szerkesztve ekkor: 2018. november 5. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2018. november 6. Szerző Megosztás Posztolva: 2018. november 6. 12 órája, Kalimera írta: @ApaFia 8K-ban és még 8 egyéb felbontásban is nézhető. Youtube-nak mi köze a iptv hez? Maradjunk inkább a iptv vel kapcsolatos témáknál! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Luciferi Posztolva: 2018. november 6. Megosztás Posztolva: 2018. november 6. A 4K-t természetesen csak hasonlatnak írtam Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Szabo.Peter2 Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. Ekkor: 2018. 11. 04. at 14:32, anonymus írta: Év végéig szól a Spiler 2 tv szerződése, ez a kiadott információ. Semmi bővebb szebb információ nem tudható még. Ergo simán gondolnak egyet és kivehetik a spíler2-t? Vagy ez is olyan lesz, hogy fél évig megy a hercehurca, hogy majd ha tudtok valamit szóltok? A csatorna megjelenése előtti napon délután telefonáltam, hogy adjanak már valami infót... áááh, nem tudnak semmit, ha valami lesz azonnal, de azonnal szólnak... erre rá kb 5-6 órával már fent van neten, hogy másnaptól lesz spíler2. Teljesen hihető, hogy ezt a drága kedves kolléga hölgy nem tudta ill. itt a bennfentesek sem tudtak semmit semmiről egyik nap, aztán hopp másnapra bekerül. Ezek alapján akkor várható, hogy januárban ha keresem a spíler2-t a csatornakiosztásban akkor azt fogom konstatálni, hogy szó nélkül kivették? Eddig semmilyen telekom felől jövő információ nem valósult meg ezt az ügyet érintve. Szóval december 31ig lesz, aztán jön a "majd ha valamit tudunk, szólunk, mert a fogyasztókért élünk" stb stb. szöveg fél évig? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. @Szabo.Peter2 A csatornakínálatot negatívan érintő változásokról minimum 30 nappal előtte értesül mindenki. A számlalevéllel együtt szokták kiküldeni. A 2019. évi csatornakínálat változásokról már @Roli82 is adott tájékoztatást. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Szabo.Peter2 Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. 2 perce, btz írta: @Szabo.Peter2 A csatornakínálatot negatívan érintő változásokról minimum 30 nappal előtte értesül mindenki. A számlalevéllel együtt szokták kiküldeni. A 2019. évi csatornakínálat változásokról már @Roli82 is adott tájékoztatást. Ez szuper. De az érintett csatorna a spíler2. Erről semmit nem látok, hogy lesz-e januártól Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Szabo.Peter2 Posztolva: 2018. november 10. Megosztás Posztolva: 2018. november 10. Ekkor: 2018. 11. 04. at 12:44, Luciferi írta: Mi lesz a Spiler 2-vel, megy marad vagy HD is lesz, a szerződés csak évvégig szólt! Szokásos titkolózás és susmus van erről, ugyanúgy mint mikor végre bekerült. Sehol semmi infó, senki nem tud semmit én is spíler2 témában nyomozok egy ideje, de semmi infó. Biztos véletlen... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. (szerkesztve) IP TV-hez lehet venni póttávirányítót? Ha igen, mennyiért adják? Telekom shopban nem láttam. Szerkesztve ekkor: 2019. január 15. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. (szerkesztve) Minek? Ha elromlik, cserélik ingyen. Szerkesztve ekkor: 2019. január 15. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. 19 minutes ago, btz said: Minek? Ha elromlik, cserélik ingyen. Pl. ha nem találja a user. Idős családtagnál gyakran elkallódik, ha lerakja menet közben valami helyre, ahol aztán nem jut eszébe keresni. Ha lenne pót, akkor tudná azt használni, amíg a másik elő nem kerül valahonnan. Persze erre a célra nyilván csak akkor vennék, ha pár ezer forint, nem 15 ezer vagy hasonló. Ezért érdekelne az ára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. És ha a pót is elkallódik? ? Univerzálissal próbálkozhatsz ? Esetleg infrás telóval. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2019. január 15. Megosztás Posztolva: 2019. január 15. Just now, btz said: És ha a pót is elkallódik? ? Univerzálissal próbálkozhatsz ? Esetleg infrás telóval. Kettő nehezebben kallódik el. Okostelefont nem használ. Univerzális meg azért nem jó, mert máshogy néz ki, nehezen tanulja meg. Az lenne a jó, ha két teljesen egyforma távirányítója lenne, amik ugyanúgy működnek, ha ezt már ismeri és megtanulta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2019. február 2. Megosztás Posztolva: 2019. február 2. Úgy látszik a Telekom harcot indított az ismeretterjesztő (vagy annak látszó) csatornáknak: "2019. április 1-jei és 2019. április 2-i változás: Érintett szolgáltatás: Valamennyi szolgáltatás Módosítás lényegének rövid leírása: Az IPTV és a műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809 és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban a DoQ csatorna 2019. április 1. napjától kezdődően megszűnik. Az érintett csomagokban a megszűnő csatorna helyett 2019. április 2. napjától kezdődően a Nicktoons csatorna kerül elosztásra " Biztosan sokkal több gyermek fog születni, fel kell készülni rá Amúgy arról nem esik szó, hogy akinek DoQ HD is, mit fog kapni helyette. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2019. február 5. Megosztás Posztolva: 2019. február 5. Ez most olyan, hogy a Telekom írhatta volna. Te kérdezhettél volna stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. február 12. Megosztás Posztolva: 2019. február 12. (szerkesztve) Elkelne egy kis töredezettségmentesítés: Kb. egy percenként jelentkező képhibák! Más fórumok szerint az összes HD csatornát érinti. Szerkesztve ekkor: 2019. február 12. Szerkesztő: Kalimera Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2019. február 13. Megosztás Posztolva: 2019. február 13. Gondolom 18, kerület környékén laksz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Kalimera Posztolva: 2019. február 13. Megosztás Posztolva: 2019. február 13. @anonymus Nem, Eger közelében is ilyen volt tegnap este. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.