ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. 42 perce, anonymus írta: Efi számra semmi Hát az a majdnem 1000huf a kettő között nem semmi. Az utolsó elöfizetésem óta aktiválódott a konkurrencia kedvezmémy az utcában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. (szerkesztve) 1 órája, acel írta: Mi az "új iptv családi+hd" és az "iptv családi+hd" csomag között? a címemen az utóbbi van, de csak nem enged átváltani a iptv családi csomagra. Anno mikor elkezdték a migrálást / portfólió cserét ilyen nevet adtak neki. Lényegiben egy és ugyan az mint az "Új" szó nélküli. Szerkesztve ekkor: 2016. július 21. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Épp most, Roli82 írta: Anno mikor elkezdték a migrálást / portfólió cserét ilyen nevet adtak neki. Lényegiben egy és ugyan az mint az "Új" szó nélküli. A kérdés hogy a kettő közötti árkülönbséget hogyan tudom lenyomni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Milyen árkülönbséget? Ugyan annyi az ára. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Az egyik a címem alapján elérhető, a másik a csomagváltáskor elérhető. Nekem nem tűnik ugyanannyinak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Az olcsóbbik az Spec 1, a drágábbik meg a piaci. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. 1 perce, Roli82 írta: Az olcsóbbik az Spec 1, a drágábbik meg a piaci. Igen. theháta kérdésem: hogyan térhetek át? (hűségváltozással persze) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Csomagváltással. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. 35 perce, acel írta: Igen. theháta kérdésem: hogyan térhetek át? (hűségváltozással persze) 1412 t-pont door to door sales, vagy dobj egy mt-t és meg nézem mit lehet alkotni. Névnek árhoz nincs sok köze. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. 1 perce, anonymus írta: 1412 t-pont door to door sales, vagy dobj egy mt-t és meg nézem mit lehet alkotni. Névnek árhoz nincs sok köze. 1412t már próbáltam, de mindig ledobott az azonosításkor, most sikerült, hiba bejentésen keresztüli átkapcsolással. Úgyhogy egy évig még biztos élvezhetitek a társaságomat :-). Bár lassan én leszek az utolsó Ts az utcában (remálem stabilabb lesz tőle a net), a másik kábelre naponta új bekotések mennek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Miért nem 2 év? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. július 21. Megosztás Posztolva: 2016. július 21. Épp most, Roli82 írta: Miért nem 2 év? Igazából nem tudom 20éve az utolsó évemet nyomom a telekommal. Hosszú barátság ez. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Szevasztok, Sima, nem pvr-es STB-vel csak a tv adások nézhetőek, vagy ki lehet választani a menüben és nézni, a másik szobában a pvr-s STB-vel felvett műsorokat is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Szeva! Ha IPTV-ről van szó akkor igen lehet nézni a nem PVR-es boxon is a PVR-es box tartalmát. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Szia, a felvevős STB és a nem felvevős STB azonos hálózaton van, látják egymást. Azaz nézheted a nem felvevősön is a felvett műsort, sőt a nem felvevősön is beállíthatsz felvételeket (Persze csak a felvevős veszi fel). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. 13 perce, OldMike írta: Szia, a felvevős STB és a nem felvevős STB azonos hálózaton van, látják egymást. Azaz nézheted a nem felvevősön is a felvett műsort, sőt a nem felvevősön is beállíthatsz felvételeket (Persze csak a felvevős veszi fel). Köszi a választ, gondolom akkor a felvételeket is törölni lehet a sima STB-vel. Máshol azt írták, hogy ha a felvevős STB mellé kérek egy simát akkor általában ISB2201-est szoktak hozni, ezek boxok kb mekkorák h x sz x m és az áramot mennyire kajolják? Az én 6 éves felvevős boxom 25w-ot, standby-be 22w-ot kajol. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. 1 órája, Roli82 írta: Szeva! Ha IPTV-ről van szó akkor igen lehet nézni a nem PVR-es boxon is a PVR-es box tartalmát. Köszi tőled is a választ, igen kábeles IPTV-ről van szó, régen még az Attila fórumán én is regisztrálva voltam, (régi szép idők) a mostanira újból kellet regisztrálni mert a régi jelszó/név párossal nem engedett belépni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. 38 perce, ohej írta: Köszi a választ, gondolom akkor a felvételeket is törölni lehet a sima STB-vel. Máshol azt írták, hogy ha a felvevős STB mellé kérek egy simát akkor általában ISB2201-est szoktak hozni, ezek boxok kb mekkorák h x sz x m és az áramot mennyire kajolják? Az én 6 éves felvevős boxom 25w-ot, standby-be 22w-ot kajol. Igen lehet törölni a sima STB-vel is a felvételeket! Ezek a boxok elég kicsik, nem olyan mint régen az a nagy szürke Fogyasztást én passzolom. Mi volt a régi fórumon a nick-ed? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. 44 perce, Roli82 írta: Mi volt a régi fórumon a nick-ed? Ugyan az mint most ohej, az Attila sokat segített nekem is másoknak is, vajon mi lehet vele? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Nem tudom mi lehet vele, illetve ha jól tudom már nagyon régóta nincs a T-nél! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 26. Megosztás Posztolva: 2016. július 26. Jól tudod, hogy már nagyon rég óta nincs a nagy Testvérnél, röviddel a szívműtétje után tették lapátra, utána fokozatosan züllött le régi fórum, de ha jól látom a régi fórumról itt is fellelhető jó pár ismert fórumozó, többek közt te is Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 27. Megosztás Posztolva: 2016. július 27. Igen, jól látod Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 27. Megosztás Posztolva: 2016. július 27. Na gyerekek lehet, hogy ***** kérdés vajon ha kérek a felvevős mellé egy sima boxot azt a telekomos szerelő telepíti vagy lehet kérni a szereld magad opciót? mert ha csak telepítéssel lehet kérni akkor eléggé húzós lenne, mert azt hiszem, hogy a második box telepítése majdnem 9000 ft plusz a box havidíjjal majdnem 10000ft terhelés lenne a következő hónapban és hozzájönne még a palettás havidíj is ami 13 ropi, így összesen 23 ropival terhelné a T a következő havi számlámat és így eléggé húzós lenne, na persze ha a ******** ****** lennék nemigen lenne ilyen gondom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. július 27. Megosztás Posztolva: 2016. július 27. Utólag kért box telepítése díjmentes. Létezik szereld magad verzió is de csak akkor ha sima boxot felvevősre cserélné az előfizető. Előfizető által kért set top box csere Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6549 Posztolva: 2016. július 27. Megosztás Posztolva: 2016. július 27. 10 perce, Roli82 írta: Utólag kért box telepítése díjmentes. Létezik szereld magad verzió is de csak akkor ha sima boxot felvevősre cserélné az előfizető. Előfizető által kért set top box csere Köszi gyors vagy biztos email megy neked ha van hozzászólás, az Ászf-ban olvastam, hogy a második box telepítése már nem ingyenes majdnem 9 ropit kérnek a telepítésért, vagy én értettem valamit félre?. Érdekes a fórum motor lemoderálja a ***** szót, fentebb azt írtam,"lehet, hogy ***** kérdés", de a ***** szó helyett pontok lettek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.