ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 4. Nagyon szívesen, remek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 10. Üdv, áprilisban megváltoztattam a TV előfizetésemet, az alap díjcsomagról az IPTV Családi + HD díjcsomag-ra. A számlák azóta úgy is érkeznek, hogy abban a TV előfizetés egyértelműen ezt a csomagot tartalmazza. Ugyanakkor viszont, ha a HD csatornákra kapcsolok a TV készüléken, ott továbbra is csak az a szöveg jelenik meg, hogy a csomagot megrendelhetem a 1412-es telefonszámon. Mivel ezt a csomagot nem csak megrendeltem már, hanem ezt is fizetem hónapok óta, ezért azt gondolom, hogy nem ennek a szövegnek kellene az adott csatornán látszania, hanem a HD formátumú adásnak. Utánanéztem, hogy a csomag mely csatornákat tartalmazza HD-ben és pl a Duna World egyértelműen benne van a csomagban HD adásként. Néhány napja elérhető lett két HD csatorna - az egyik talán az M5 HD - de a többi HD csatorna továbbra sem. Többször bejelentettem már a problémát, személyesen is az ügyfélszolgálaton, de pillanatok alatt lezárták a hibajegyet, hogy az MT hálózatában nem találtak az IPTV szolgáltatásomat érintő meghibásodást. Feltételezem, hogy ez nem is feltétlenül meghibásodás, egyszerűen csak a rendszerükben van valami összekavarodva az előfizetésemnél. Nem igazán van ötletem, hogy mit tudok még tenni az ügyben, úgyhogy bármilyen ötletre nyitott vagyok, ami esetleg segíthet. Kösz, előre is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 10. Optikán rézen vagy üvegen kapod a szolgáltatást ? Vagy milyen digitális elosztott kaptál (HGW) ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 10. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 10. (szerkesztve) Az elosztóba egy UTP kábel érkezik, ami szintén UTP-vel csatlakozik az ISB2201-es set top box-ba, innen pedig HDMI megy a TV-be. Bár az nem világos számomra, hogy ez miért érdekes, ha van olyan csatorna, amely esetében működik a HD formátum, csak nem az összes, a csomaghoz tartozó csatorna esetén van ez így... Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 10. Szerkesztő: zty géplesé jatívás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 10. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 10. Meg kellene nézni a STB-n milyen stream-ed van. Ezt így todod elérni: menü/ beállítások/általános/rendszer információ/rendszer erőforások. Ott iptv stream-ek száma. Volt-e már áramtalanítva a HGW, STB? H a nem akkor emeg kellene csinálni,visza kapcsolni először a HGW és mikor feljelentkezett utánna a STB-t áram alá helyezni és bekapcsolni. Ha ezekután sincs HD adások akkor nyaggatni kell a 1412. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 15. Karbantartási munkálatok miatt 2016. augusztus 30.-án és szeptember 1-jén 00:00 és 06:00 között országosan az IPTV kiegészítő szolgáltatások nem fognak működni (élő TV szolgáltatás működni fog)! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 15. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 15. 55 perce, Roli82 írta: Karbantartási munkálatok miatt 2016. augusztus 30.-án és szeptember 1-jén 00:00 és 06:00 között országosan az IPTV kiegészítő szolgáltatások nem fognak működni (élő TV szolgáltatás működni fog)! Vajon, mi készül a háttérben? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 15. Szerintem csak szimpla karbantartás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 15. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 15. Semmi nm készül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Nos, az áramtalanítás ezúttal sem segített. Az IPTV streamek száma pedig: 2 SD, 1 HD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 16. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 2 órája, zty írta: Nos, az áramtalanítás ezúttal sem segített. Az IPTV streamek száma pedig: 2 SD, 1 HD Akkor marad a 1412 nyaggatása. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 2 órája, zty írta: Nos, az áramtalanítás ezúttal sem segített. Az IPTV streamek száma pedig: 2 SD, 1 HD Esetleg meg lehetne még azt is próbálni a 1412-vel, hogy kilöketed az előfizetést a rendszerből és ezt követően újra aktiválás. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 3 órája, zty írta: Nos, az áramtalanítás ezúttal sem segített. Az IPTV streamek száma pedig: 2 SD, 1 HD Szia Van mikor az hd ready tesznek fel az ügyfélnek ugyan úgy megkapja a HD stremet viszont nem kapja meg a hd csatornákat. Vagy én már láttam olyant hogy az ügyfélnek a rendszerben rossz stb rögzítetek be így tejesen más ügyfél előfizetésének a csatornáit látta. Viszont az csak ügyfélszolgálat tudja meg nézni hogy jó box van hozzád beregisztrálva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Én is gondoltam rá, hogy nem az én IPTV előfizetésemet ellenőrzik és állítgatják, hanem valaki másét, de mivel az internet kapcsolat működik - és ott felhasználónév, jelszóval kapcsolódik fel -, tehát jó eséllyel nem ez lehet a gond. Viszont az internet kapcsolatnak - úgy gondolom - végül is nincs köze a STB-hoz, így akár még esetleg ez is lehet a probléma. Mit jelent egyébként a stream esetén a 2 SD és 1 HD? Mire gondoljak, ha ezt látom a beállításokban? Köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. Egy időben 2 sd csatornát rögzíthetsz és eg HD csatornát nézhetsz. Ha több boxod van akkor ez úgy változik értelem szerűe. 2 boxod van akkor 2 nézhetsz 1-et felvehetsz stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 1 órája, zty írta: Én is gondoltam rá, hogy nem az én IPTV előfizetésemet ellenőrzik és állítgatják, hanem valaki másét, de mivel az internet kapcsolat működik - és ott felhasználónév, jelszóval kapcsolódik fel -, tehát jó eséllyel nem ez lehet a gond. Viszont az internet kapcsolatnak - úgy gondolom - végül is nincs köze a STB-hoz, így akár még esetleg ez is lehet a probléma. Mit jelent egyébként a stream esetén a 2 SD és 1 HD? Mire gondoljak, ha ezt látom a beállításokban? Köszi! Szia Hát érdemes felhívni őket és az stb alján van egy kliens azonosító vagy akár a beállításon belül is kitudod olvasni és azt bemondani az ügyfélszolgálatnak nézzék meg mert a regisztráció az alapján történik és ha rossz helyre van akkor kitudják törölni és akkor te tudod a saját stb regisztrálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 16. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 16. 23 órája, ApaFia írta: Vajon, mi készül a háttérben? Karbantartás Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 acel Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. Ekkor: 2016. 08. 15. at 16:23, ApaFia írta: Vajon, mi készül a háttérben? Csatorna tisztítás (dugulás elhárítás), utp kábelmosás. :-) Más karbantartást amihez kell leállási idő nem igen tudok elképzelni. Sajnos és viccből sem mondhatok ilyet az ügyfélnek hogy több órás szolgáltatás leállás kell. De vissza a témához az új IPTVhez sincs köze? nem sok hír van róla mostanában. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. @acel Még a tesztje sem indult el, odébb van még a következő generációs IPTV. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. 1 órája, Roli82 írta: @acel Még a tesztje sem indult el, odébb van még a következő generációs IPTV. meg hát rezen, főképp ADSL-en nem olyan jó móka az, kéne hozzá egy használhatóbb infrastruktúra, mert hát lehet mondani hogy automatán beállítja magát a legmegfelelőbb beállításokra, de pont ezért lenne diszkriminatív, mert a világvégén rossz minőség, Budapest előkelő helyén meg csúcsképminőség ugyanazon árért. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. Minimum és egy maximum érték közt fog mozogni a képminőség, minden képen az adsl efik fognak rozszabul járni. De most elég éles ellentét van 2.3 kb az sd 9 meg a hd. Bitrátát meg ha érdekes meg nézem később. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. augusztus 17. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 17. (szerkesztve) 59 perce, anonymus írta: Minimum és egy maximum érték közt fog mozogni a képminőség, minden képen az adsl efik fognak rozszabul járni. De most elég éles ellentét van 2.3 kb az sd 9 meg a hd. Bitrátát meg ha érdekes meg nézem később. Csak remélni tudom hogy 2018 (legkésőbb 2020) tényleg jó alkalom lesz arra, hogy az ADSL a múlt legyen és ne a jelen. mondjuk egy rossz minőségű VDSL se jobb, de azért legalább ott már elmondhatjuk hogy egy korszerűbb működési elven jön az a pár megabit, ha gyér a hálózat állapota. (amivel nem vagyunk előrébb) Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 17. Szerkesztő: Deino Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 18. Szerintem a Nextgen IPTV elindulása kitolódik 2018-ra is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 18. Micsoda negatív szkepticizmus. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 18. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 18. (szerkesztve) Inkább a realitás. Te is jól tudod,hogy a beruházásokban van prioritás, illetve a kivitelést is számos tényező hátráltaja, optika kiépítése esetén például engedélyeztetés, stb. Idén már biztos nem indul el a Nextgen IPTV, jövőre pedig az idén elmaradt optikai vonal kivitelezéseket kell folytatni,mert valjjuk be, az nem olyan ütemben folyik, ahogy el lett tervezve. Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 18. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.