ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Rózsaszín lett a kép? Kicsit részletesebben pls. Cseréltél HDMI kábelt is? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6646 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Az egész kép rozsaszin, ugyértve mintha rozsaszinen kivül más szint nem us futna rajta.Nekem scart kábellel müködik. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Próbáltad cserélni a scartot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6646 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Igen, köszi most már jo kép. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 root Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Akor öröm és bódottá:))) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6647 Posztolva: 2016. augusztus 20. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 20. Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. augusztus 21. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 21. Csak tippeim vannak. Elobb mindig a TV-t kapcsold be es csak utana az stb-t. Masik. Dugd at a TV-ben egy masik hdmi bemenetbe. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 23. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 23. Ekkor: 2016. 08. 16. at 16:04, Deino írta: Karbantartás Most olvasom a szeptemberi hónapba sok karban tartás lesz iptv-n, sőt még oktoberben is. Jó nagy karbantartás! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. augusztus 23. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 23. Hát tudod ki kell porolni meg ilyenek Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. augusztus 25. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 25. Félsiker: http://dtvnews.hu/hirek/sportos-osz-eurosport-2-a-telekomosoknak HD verzió miért nem? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. Ekkor: 2016. 08. 16. at 14:40, Djrush írta: Szia Hát érdemes felhívni őket és az stb alján van egy kliens azonosító vagy akár a beállításon belül is kitudod olvasni és azt bemondani az ügyfélszolgálatnak nézzék meg mert a regisztráció az alapján történik és ha rossz helyre van akkor kitudják törölni és akkor te tudod a saját stb regisztrálni. Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 15 perce, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 26. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 26. 6 órája, zty írta: Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár. Kösz mindenkinek a segítséget! Jobb későn, mint soha.Te küzdöttél többet, vagy a Telekom szakmai háttér? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 28. Inkább én, mivel sokszor kellett bejelentenem, hogy egyszer tisztességesen utánanézzenek, és beállítsák rendesen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6498 Posztolva: 2016. augusztus 28. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 28. Ekkor: 2016. 08. 26. at 15:14, Djrush írta: Szia Meg lehet érdeklödni mi volt a hiba? Ez még nem derült ki egyenlőre, de még levelezésben vagyunk... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. Kíváncsi vagyok, kapsz-e valamilyen ésszerű választ. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6686 Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. Kérdezem, hogy lehet-e 2-ik set top box-ot csatlakoztatni, úgy hogy nem közvetlenül a telekom routeréhez, hanem egy ahhoz csatlakoztatott, de másik routerhez csatlakozik? A jelenlegi kiépítés: telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» Set Top Box -» TV mivel a házban a távolság & emelet miatt a jel nem éri el a kívánt helyet, kellene más megoldás. Az elképzelt. telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» TV #1 wifi router #2 -» Set Top Box -» TV#2 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Djrush Posztolva: 2016. augusztus 31. Megosztás Posztolva: 2016. augusztus 31. (szerkesztve) Szia Van több megoldás is:http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8 De meg tudod oldani a saját routereden keresztül is csak támogassa a IGMP-t Szerkesztve ekkor: 2016. augusztus 31. Szerkesztő: Djrush Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. (szerkesztve) Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 2. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 ApaFia Posztolva: 2016. szeptember 2. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. (szerkesztve) 31 perce, anonymus írta: Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni. Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 2. Szerkesztő: ApaFia Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. (szerkesztve) Ohhhhhh jártam már én is így 3-4 körbe csinálta ezt majd call centeres is elkért minden adatott. De lényeg az hogy van végre 2.hd stream :DD Amire egy kicsit várni kell még de legalább van. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 2. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. # update téves info bocsi mindenkitől! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. 8 perce, ApaFia írta: Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. hiba bejelentés és onnan átkapcsolnak kézzel, közben bejentheted a központi hibáját is de arra nem tudnak hibajegyet felvenni :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6699 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Ekkor: 2016. 08. 20. at 18:03, Csillike írta: Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta: Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm. Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám, mint Csillikének, csak azzal a különbséggel, hogy én nem cseréltem hdmi kábelt. Csak azután cseréltem ki a hdmi kábelt, miután ki/be kapcsoltam mindent és megmozgattam, illetve ki/be húztam a kábeleket. A másik hdmi kábellel sem volt kép csak az üzenet: "Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára." Mit tegyek, mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Amennyiben kábelcsere után sem szűnt meg a hiba és eddig problémamentes volt, akkor jelentsd be hibának a 1412-es telefonszámon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.