Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0

Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta:  Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
Ekkor: 2016. 08. 16. at 14:40, Djrush írta:

Szia

Hát érdemes felhívni őket és az stb alján van egy kliens azonosító vagy akár a beállításon belül is kitudod olvasni és azt bemondani az ügyfélszolgálatnak nézzék meg mert a regisztráció az alapján történik és ha rossz helyre van akkor kitudják törölni és akkor te tudod a saját stb regisztrálni.

Nos, hosszas küzdelem után, sikerült úrrá lenniük a problémán, nézhetőek a HD csatornák is immár.

Kösz mindenkinek a segítséget!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Kérdezem, hogy lehet-e 2-ik set top box-ot csatlakoztatni, úgy hogy nem közvetlenül a telekom routeréhez, hanem egy ahhoz csatlakoztatott, de másik routerhez csatlakozik?

A jelenlegi kiépítés: telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» Set Top Box -» TV

mivel a házban a távolság & emelet miatt a jel nem éri el a kívánt helyet, kellene más megoldás.

Az elképzelt. telekom router -» telekom IPTV wifi egység -» iptv wifi vevő-» TV #1

wifi router #2 -» Set Top Box -» TV#2

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Szia

Van több megoldás is:http://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/3386/milyen_alternativ_kabelezesi_lehetosegek_kozul_valaszthatok_iptv_szolgaltatas_letesitesekor_?appid=tudasbazis&tudasbazis-eventType=8

De meg tudod oldani a  saját routereden keresztül is csak támogassa a  IGMP-t

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Djrush
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
31 perce, anonymus írta:

Vdsl előfizetők mai naptól kérhetnek 2. hd stream-et. Aktiváláshoz 1412 számot kell hívni, és ott kérni.

Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót.>:(

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: ApaFia
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0
Ekkor: 2016. 08. 20. at 18:03, Csillike írta:

Sziasztok! Segítséget kérnék. Problémám a következő: kb 3 hónapja van IPTV. Egyik reggelre a tv a következő hibaüzenetet írta:  Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára. Előtte semmi gond nem volt. Ja, és a másik tv gond nélkül működik. HDMI kábelt cseréltem. A hiba továbbra is fenn áll. Most scart csatlakozóval működik. Javaslat? Köszönöm.

Sziasztok!

Nekem ugyanez a problémám, mint Csillikének, csak azzal a különbséggel, hogy én nem cseréltem hdmi kábelt.

Csak azután cseréltem ki a hdmi kábelt, miután ki/be kapcsoltam mindent és megmozgattam, illetve ki/be húztam a kábeleket.

A másik hdmi kábellel sem volt kép csak az üzenet:

"Az Ön tévéje nem képes a HDMI videoszolgáltatások használatára."

Mit tegyek, mi lehet a gond?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...