Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 1
33 perce, OldMike írta:

A kommentektől nem lehet felhőtlenül boldog a Telekom :D. Amúgy nekem ez van 3 éve, de a lefagyások és a sorrendi újraindítgatások miatt ajánlott némi műszaki ismeret.

Nekem is, igaz nekem több mint 3 éve VDSL2 hálózaton nem panaszkodom. Kíváncsian várom a cikkben írt  Entertain TV-re;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Tegnap este és a mai nap a TV-t bekapcsolva egy hibaüzenet fogadott, sajnos nem jegyeztem meg pontosan mi volt a szövege. "részletek" fül volt, nem lehetett továbbmenni sehova.  Ki, majd bekapcsoltam a boxot, azóta is csak a rózsaszín Telekomos kép megy, semmi más. Mi a megoldás, ha karbantartás, mikorra lesz jó?

Előre is köszönöm: Zoltán

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Szia Zoltán!

Egy sorrendi újraindítást próbálj meg az alábbiak szerint!

Áramtalanítsd a HGW (ehhez kapcsolódik az IPTV box, digitális elosztónak nevezzük) és az IPTV boxot, kapcsold be a HGW várd meg hogy feljelentkezzen a hálózatra teljesen , tehát abba hagyja a villogást, ezt követően helyezd áram alá / kapcsold be a boxot ha minden oké akkor kb 2 percen belül elindul az adás. Ha nem oldódik meg a probléma, akkor 1412 4/1 menüpont.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
7 perce, ApaFia írta:

FTTH még nagyon messze van ahol most ADSL van való színűbb,hogy a VDSL2 jön előbb,majd csak utánna az üveg,persze vannak kivételek,hogy egyből üveg lesz. ;)

Én is preferálom a VDSL2 kiépítését, de úgy látom, a nagyobb települések ebből a szempontból hátrányban vannak. Az én  vonalam is VDSL-képes, csak épp a kiskabinet hiányzik hozzá az egész körzetben. Egyébként én is sokakkal együtt úgy látom, a DVB-C-nek már leáldozott.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: zoli62
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
7 perce, zoli62 írta:

Én is preferálom a VDSL2 kiépítését, de úgy látom, a nagyobb települések ebből a szempontból hátrányban vannak. Az én  vonalam is VDSL-képes, csak épp a kiskabinet hiányzik hozzá az egész körzetben. Egyébként én is sokakkal együtt úgy látom, a DVB-C-nek már leáldozott.

Én még a DVB-C nem írnám le vannak benne lehetőségek és ezt a Telekom ki is használja. ;)

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
11 perce, zoli62 írta:

DVB-C minden szolgáltatónál ugyanazt tudja, egyik sem hozhat ki belőle többet.

Vod, felvétel opció,  mini alkalmazások stb amivel lehet emelni a dvb-c szintjén de,,, ezek alapját legtöbbször egy ED2 es modem adja, ergo ip alap.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2
43 perce, Deino írta:

DVB-C ről nekem is megvan a véleményem, és nem pozitív, jelenleg is ilyen TV-m van, és hát remélem hogy nem sokáig. IPTV-hez hasonlítván nekem olyan érzésem van hogy ez a technológia *****.

Lehet jó dvb-c adást is adni, de ami nagy ellenérv vele szemben hogy statikusan adott mbit -nyi sávszélt 0-24 megeszik. Megfér az 500mbit internet és dvb-c is egymás mellet. De ezek mellé még iptv meg analóg ktv stb stb nem jó buli. 

Épp most, zoli62 írta:

Ezeket én ma már az alap szolgáltatások közé sorolom.

Lehet de ez nem volt része a T dvb-c szolgáltatásának, és ezektől egy ugrás csak már az iptv. 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
14 órája, anonymus írta:

Lehet jó dvb-c adást is adni, de ami nagy ellenérv vele szemben hogy statikusan adott mbit -nyi sávszélt 0-24 megeszik. Megfér az 500mbit internet és dvb-c is egymás mellet. De ezek mellé még iptv meg analóg ktv stb stb nem jó buli. 

Lehet de ez nem volt része a T dvb-c szolgáltatásának, és ezektől egy ugrás csak már az iptv. 

Minőségben nincs kifogásom a DVB-C-vel, hiszen itt külön hálózaton jön, csak a TV megy róla, szóval ezzel nincs gond, a gond inkább azzal van hogy primi.tív technológia... arra jó ha benyomom az RTL-t, aztán átkapcsolok a TV paprikára, majd kikapcsolom (teljesen fiktív példa), de másra nem.

A távirányítón a számok mellett a hangerőszabályzó és a csatornaváltónak illetve a kikapcs gombnak van értelme. Semmi másnak. Műsorújság meg egyéb butaságok... olyan bénán vannak megoldva, inkább nem is használom őket.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Deino
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 2

November 8.-tól

Új Szuper HBO Pak és Szuper HBO Max Pak minicsomagok kerülnek bevezetése lakossági előfizetők részére IPTV és műholdas televízió szolgáltatáson. A csomag tartalma megegyezik a korábbi HBO csomagok tartalmával.

Szuper HBO Pak havi díja 1 év hűséggel 2300Ft. 2 év hűséggel 2000 Ft

Szuper HBO Max Pak havi díja 1 év hűséggel 2800 Ft. 2 év hűséggel 2400 Ft.

Forrás

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: Roli82
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...