ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6699 Posztolva: 2016. szeptember 4. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 4. Megtörtént, köszi! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6785 Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. Üdvözletem! Kérdésem lenne Cisco 2201-es beltérivel. Kb. fél órája "megállt" az adás. TV-ki-be kapcs, beltéri szintén, router újraindít, beltéri megint újraindít. Kábelek ki-be dug. A beltéri elindul, szép rózsaszín hátTér :D, majd a reklámok, utána csak sötétség. Az alsó lapozó panelen látom az adókat, és a műsort, az működik, de kép és hang nincs. Mind a 4 hdmi-be kipróbáltam. Az ANALÓG antennám még mindig működik! Ha azt dugom be, van adás.. Köszi, üdv. Béci. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6785 Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. ...és mire leírtam.. egyszer csak lett adás.. kb. 1 órát volt sötétség.. Ez remélem nem a vég kezdete, a beltérinél Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 25. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 25. Van még ilyen beltéri polcon meg helyette Tatung is, az se rosszabb mint a mostani dobozod. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. Sziasztok. Azon elmélkedtem, hogy mi az oka, hogy egyszerre csak 1 végponton nézhető HD csatorna házon belül? Egy HD csatorna sávszél igénye nem tűnik túl nagynak. Mennyi lehet T-nél? Max 6-8 MBit/s. Max 3 box, ha mindenki HD-t néz, az is csak 24 megabit. Amikor 120-as neteket adnak.Tehát ezt nem látom akadálynak. Mi áll emögött? Attól félnek, hogy háztartásonként 3-an fognak 3 különböző HD csatornát nézni, és egyszerre streemelni kell az összes HD adót, ami nagyon leterheli a hálózatot? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. (szerkesztve) 2 hd streamet kapsz, 2 végponton nézhetsz más más hd adást. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 26. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. 2-t? Telekom weboldalán a mai napig 1 van. De a kérdésem akkor is adott. 3 boxot kaphat az előfizető. Hol a szűk keresztmetszet, hogy korlátozzák az egyszerre nézhető HD csatornák számát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. A weboldalt ne vedd alapul,nem friss. Lassan két éve hogy koaxon és optikán 2 HD stream kérhető ha át van migrálva az előfizető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6785 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. És este 10 óta.. a pár napja leírtak történtek megint. Az elősző esetnél írtam a T-nek is, azt mondták, látják a hibát, valószínű eszköz hiba.. orvosolják.. és egyszer csak elindult az adás.. DE most megint: Cisco 2201-es beltéri, "megállt" az adás. A beltéri elindul, szép rózsaszín hátTér :D, majd a reklámok, utána csak sötétség. Az alsó lapozó panelen látom az adókat, és a műsort, az működik, de kép és hang nincs.. Szóval ugyan itt tartok.. Kérjek beltéri cserét?! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. Tudom, hogy a weboldaluk tré, mert kb semmi nem igaz, amit írnak, de azért gondoltam ez még aktuális. De sebaj, felteszem harmadszor is a kérdésem, hátha. Ha 3 box lehet egy előfizetőnél, akkor miért csak 2 HD stream-et kaphat? Hol van a szűk keresztmetszet? Látszólag nincs hatalmas, kielégíthetetlen sávszélessége a HD adásoknak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. Nem fogsz választ kapni 3. alkalommal se. Nyilván nem véletlenül. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. 1 órája, fgabor87 írta: Tudom, hogy a weboldaluk tré, mert kb semmi nem igaz, amit írnak, de azért gondoltam ez még aktuális. De sebaj, felteszem harmadszor is a kérdésem, hátha. Ha 3 box lehet egy előfizetőnél, akkor miért csak 2 HD stream-et kaphat? Hol van a szűk keresztmetszet? Látszólag nincs hatalmas, kielégíthetetlen sávszélessége a HD adásoknak. Csak hogy legyen válasz: Mert ez van az ÁSZFben üzletpolitika megfontolásból. És nem okoz mérhető ügyfélvesztést. Illetve az a fogyasztó aki ezt észreveszi boldogítson mást :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. Ekkor: 2014. 11. 19. at 13:38, Roli82 írta: De ez az információ hivatalosan sehol nem jelent meg,az én informátoraim sem tudnak arról,hogy indul -e a két csatorna HD változatban. Lehet csak vmi áll hir. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. @acel Köszi, erre voltam kíváncsi. Ezek szerint nem technikai akadályai vannak. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. 1 órája, fgabor87 írta: @acel Köszi, erre voltam kíváncsi. Ezek szerint nem technikai akadályai vannak. Ez csak az én véleményem, mint előfizető, annyit tudok róla mint te, amikor csak 1hd volt akkor se lehetett tudni miért most se, a T sosem adott többet mint amit a nyomás az előfizetők felől kikényszerített. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 László89 Posztolva: 2016. október 13. Megosztás Posztolva: 2016. október 13. Hello Esetleg tud e segiteni valaki hogy mely swich tudja kezelni az IGMP csaomagot. MErt állitolag nála mez a gond hogy swich mögött van a 3 bol 2 boxom köszi Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 Djrush Posztolva: 2016. október 13. Megosztás Posztolva: 2016. október 13. Szia http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-42_TL-SG105.html Leírás szerinte ez tudja kezelni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. Sípol, kattog a set top box adaptere ami nagyon zavar. mit lehetne ellene tenni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2016. október 16. Megosztás Posztolva: 2016. október 16. (szerkesztve) Holnap hívd fel a 1412-es számot 4 es gomb és hiba bejelentés. Szerkesztve ekkor: 2016. október 16. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. október 17. Megosztás Posztolva: 2016. október 17. Még akkor is ha ez nem befolyásolja a működést? mert a stb-nek nincs baja, csak az adapter ad ki hangokat Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 17. Megosztás Posztolva: 2016. október 17. Akkor is vagy ne foglalkozz vele vagy vegyél egy másikat. De inkább jelentsd be a 1412 számon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. A sípolás normális jelenség, a kattogás szerintem nem annyira. Legalábbis kattogni még nem hallottam tápot, sípolni eddig az összes nálam lévő Cisco eszközhöz adott táp sípolt. Bejelentheted, kimegy egy szerelő, és megnézi, valószínűleg kicseréli. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6860 Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Rendben, köszönöm Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Hogy legyen miről beszélni! Minden tévézőt IP-re terelne a Telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. A kommentektől nem lehet felhőtlenül boldog a Telekom . Amúgy nekem ez van 3 éve, de a lefagyások és a sorrendi újraindítgatások miatt ajánlott némi műszaki ismeret. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.