Ugrás a tartalomhoz

Kérdés

• Válaszok 2.3k
  • Létrehozva
  • Utolsó válasz

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában

Ajánlott posztok

• 0

Üdvözletem!

Kérdésem lenne Cisco 2201-es beltérivel. Kb. fél órája "megállt" az adás. TV-ki-be kapcs, beltéri szintén, router újraindít, beltéri megint újraindít. Kábelek ki-be dug.  A beltéri elindul, szép rózsaszín hátTér :D, majd a reklámok, utána csak sötétség. Az alsó lapozó panelen látom az adókat, és a műsort, az működik, de kép és hang nincs. Mind a 4 hdmi-be kipróbáltam. Az ANALÓG antennám még mindig működik! Ha azt dugom be, van adás..

Köszi, üdv. Béci.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Sziasztok.

Azon elmélkedtem, hogy mi az oka, hogy egyszerre csak 1 végponton nézhető HD csatorna házon belül? Egy HD csatorna sávszél igénye nem tűnik túl nagynak. Mennyi lehet T-nél? Max 6-8 MBit/s. Max 3 box, ha mindenki HD-t néz, az is csak 24 megabit. Amikor 120-as neteket adnak.Tehát ezt nem látom akadálynak. Mi áll emögött?

Attól félnek, hogy háztartásonként 3-an fognak 3 különböző HD csatornát nézni, és egyszerre streemelni kell az összes HD adót, ami nagyon leterheli a hálózatot?

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

És este 10 óta.. a pár napja leírtak történtek megint. Az elősző esetnél írtam a T-nek is, azt mondták, látják a hibát, valószínű eszköz hiba.. orvosolják.. és egyszer csak elindult az adás.. DE most megint: Cisco 2201-es beltéri, "megállt" az adás.  A beltéri elindul, szép rózsaszín hátTér :D, majd a reklámok, utána csak sötétség. Az alsó lapozó panelen látom az adókat, és a műsort, az működik, de kép és hang nincs.. Szóval ugyan itt tartok.. Kérjek beltéri cserét?!

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 0

Tudom, hogy a weboldaluk tré, mert kb semmi nem igaz, amit írnak, de azért gondoltam ez még aktuális.

De sebaj, felteszem harmadszor is a kérdésem, hátha. :) Ha 3 box lehet egy előfizetőnél, akkor miért csak 2 HD stream-et kaphat? Hol van a szűk keresztmetszet? Látszólag nincs hatalmas, kielégíthetetlen sávszélessége a HD adásoknak.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
1 órája, fgabor87 írta:

Tudom, hogy a weboldaluk tré, mert kb semmi nem igaz, amit írnak, de azért gondoltam ez még aktuális.

De sebaj, felteszem harmadszor is a kérdésem, hátha. :) Ha 3 box lehet egy előfizetőnél, akkor miért csak 2 HD stream-et kaphat? Hol van a szűk keresztmetszet? Látszólag nincs hatalmas, kielégíthetetlen sávszélessége a HD adásoknak.

Csak hogy legyen válasz:
Mert ez van az ÁSZFben üzletpolitika megfontolásból. És nem okoz mérhető ügyfélvesztést. Illetve az a fogyasztó aki ezt észreveszi boldogítson mást :-) 

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

• 1
1 órája, fgabor87 írta:

@acel

Köszi, erre voltam kíváncsi. Ezek szerint nem technikai akadályai vannak.

Ez csak az én véleményem, mint előfizető, annyit tudok róla mint te,  amikor csak 1hd volt akkor se lehetett tudni miért most se, a T sosem adott többet mint amit a nyomás az előfizetők felől kikényszerített.

Link kommenthez
Megosztás más oldalakon

Csatlakozz a közösséghez!

Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.

Vendég
Válaszolj a kérdésre...

×   Formázással együtt illesztetted be a tartalmat.   Formázás eltávolítása

Only 75 emoji are allowed.

×   A linkedet automatikusan beágyaztuk.   Linkként mutatás

×   Az előző tartalmat tároltuk. .   Itt törölhetsz

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Új...