Roli82 Posztolva ekkor: 2014. november 14. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 14. Sat TV és Interaktív Sat TV Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Hmm. Ez érddekelne, ezt hol mondták neked? Kaptál is eszközt hozzá? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. @csikibandita Saját CA modulba áttraktad a kártyát? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Jelenleg CA modulom nincs, de két box között majd kipróbálom a kártya cserét. Ha feloldották az összerendelést, akkor elvileg menni fognak a boxok hosszabbtávon is. De ez már csak holnap lesz esedékes. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. május 16. Megosztás Posztolva: 2016. május 16. Ez igen. Nem akarok akadékoskodni de a műhold paramétereit nem láttam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. Gyári beállítások visszaállítását próbáltad már? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6802 Posztolva: 2016. szeptember 30. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 30. PIN kódot kér bármiféle beállításokhoz, amit nem tudok. De ahogy mondtam is, eddig elég volt kihúzni a tápkábelét, és ahogyy felállt a rendszer, működött a hang is. Két másik set top box is van a lakásban, ugyanez a márka (ADB 5800 S), azokkal semmi baj! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. 1234-et próbáld meg beadni pinkódnak. Esetleg nézd meg a tipus user manuálját, hogy van e valami információ a gyáribeállítások visszaállításával kapcsolatban. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag6802 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Bevált a pin kód, és az alapra visszaállítás után visszajött a hang is! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. Sziasztok,egy kis segitségre lenne szükségem! Müholdas tv-m van. Lecseréltem a scart kábeleket HDMI-re, össze dugtam, a kép a hang maga szép is csak amikor belépnék a set top box menüjébe akkor valami irtózatos nagy felbontásban jön az ki és semmit nem látni hiába is próbálnék bármit,mi lehet a hiba? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. október 20. Megosztás Posztolva: 2016. október 20. Scart kábeleket kihúztad A set top box inditásakor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. november 1. Megosztás Posztolva: 2016. november 1. ÚJRACSOMAGOL A TELEKOM Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. november 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. november 4. (szerkesztve) Mert azok kikerülnek a kínálatból és a promo időszak alatt nehogy megtetsszen valakinek Szerkesztve ekkor: 2016. november 4. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. november 24. Megosztás Posztolva: 2016. november 24. 1 órája, donkarlos írta: Köszönöm a választ ,eddig eljutottam én is . Jelenleg a 4:3 képpel sikerült teljes képet beállítani , de alul (meg godolom felül is ) levág a képből . Nem látszik a feliratozás egy része . A 16:9 nem jött még össze . A HDMI cstlakozást sem sikerült még behozni . A tv-ben is be van állítva a 16:9? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 25. Megosztás Posztolva: 2016. november 25. Az stb-ben be kell allitani, hogy 16:9-es a TV. Amikor atviszed 4:3-rol 16:9-re le kell okezni nem eleg atallitani. Igaz az ok-ra nem jelez vissza, de csak igy jegyzi meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Nálam minden kódolt, ami az előfizetésem szerint kódoltnak kell, hogy legyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 teherwagon Posztolva: 2016. december 12. Megosztás Posztolva: 2016. december 12. Hello @Lacikaaa, ha nem te rendelted (Mt azonosítóddal és a jelszavaddal meg tudod nézni a Té honlapján vagy a Telekom appban), akkor kb. az első frissítésig vagy amíg nem reklamálsz miatta a Ténél. mindenesetre azt javaslom, hogy ne késlekedj, vegyél elő pattogatott kukoricát és üccsit, amíg van mihez Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Lacikaaa Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. háát eddig tartott szerintem ez csak hétvégén volt mert tegnap este már semmi nem volt belőlük biztos 7végére szólt, de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. december 14. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. december 14. @Lacikaaa Hétvégén volt egy kis gubanc, nagy valószínűséggel amiatt mehettek nálad olyan csatornák amire nem volt előfizetésed! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. december 14. Megosztás Posztolva: 2016. december 14. 5 órája, Lacikaaa írta: ...... de hol találok infót hogy mikor lesz valami jo csatornakiosztás az ünnepekkor? En ilyeneket most mar nem ugen varok, hiszen a szuper csaladiHD csomaggal szinte minden csatorna elerheto. A csaladi es a csaladiHD csomagok arai pedig szinte a szuper csomag araval egyenlo. Ebbol meg az jon le, hogy a Telekomnak a feljebb valtas reklamja akar koltsegesebb is lehet a remelt beveteltol. Most mar az efik gondoljak ugy, hogy reklam nelkul valtdanak. CsaladiHD es a Szuper csaladiHD ara kozott a kulonbsag elenyeszo, januartol meg megkissebb szinte egyforma lesz. Akinek meg van net is mellette az januartol eszre sem venne a csomagvaltas dijat, hiszen a net afaja meg lejjebb megy. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2016. december 15. Megosztás Posztolva: 2016. december 15. Üdv! Nekem is Sat van HD-vel, de nem tapasztalok ehhez hasonlót. Nincs bekapcsolva valami térhangzás? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. december 24. Megosztás Posztolva: 2016. december 24. Szia! Nálam IPTV van ugyan, de lehet hogy van azért hasonlóság. Én egy minihifivel működtetem a hangot, nem egyértelmű hogy nálad miként van, de írtad hogy a tévé hangszóróján jó. Én a beltéri egységben (menüből) a Térhangzás nevű beállítást használom, mert szerintem jobb a hangzása. A beltéri hangerejét a maximumra állítottam, ez nálam a 25-ös szint. A hangerőt pedig a minihifin szabályozom, szükség szerint. A beltéri és a tévé nálam is HDMI-vel van összekötve. Megjegyzem a tévéken szokott lenni valamilyen hangerő kiegyenlítés funkció, ez a saját hangszóróival működik is, de kimenet esetén nem. Én azt figyeltem meg, hogy a HD csatornák más hangrendszerrel jönnek, mint az SD-k. Talán emiatt van hogy a HD csatornák hangerejét a beltéri saját szabályozójával nem lehet változtatni, azaz a 0 esetén nem szól, 1-től felfelé pedig teljes hangerővel. Az SD csatornák esetén viszont hatékony a szabályozás, így például közepesre vett hangerőn ugyanolyan eltérő lesz a hangerő a váltásnál, mint nálad. Tehát csak akkor fog minden fajta csatorna kb. azonos hangerővel szólni, ha feltekerem a 25-ig.. A Telekom szerint ez így jó, szerintem nem, de ehhez én kicsi vagyok . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 4. Szerző Megosztás Posztolva: 2017. január 4. Szia! Ha a box áramtalanítása és kártya ki-be rakosgatása sem hozza helyre, akkor 1412 jelentsd be! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2017. január 8. Megosztás Posztolva: 2017. január 8. 51 perce, IVGG írta: Ez elég gyors volt. És miért nem? Tőlünk nyugatabbra akkor miért nem kell STB a SAT szolgáltatáshoz (pl. Sky)? Szerintem a Telekomnak is megérné, hiszen nem kellene ennyi STB-t kihelyeznie. 1, mert elllopod areszkessetekbetörőket ha fel tudod venni tvvel , és nem veszed meg a méregdrága felvevős boxot. 2, akkor támogatni kell 1miilió féle tv-t és conax modult, ami vagy működni fog vagy nem 3 csak, mert megteheti és nem veszt vele felhasználót Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Djrush Posztolva: 2017. január 9. Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szia HA SAT szolgáltatásról van, szó akkor próbáld ki a kártyát kivenni visszatenni. Ha az nem segít, még megpróbálkozhat a gyári beállítással is esetleg. Ha egyikse segít akkor a 1412 4/2 alatt tudnak rá frissítést küldeni csak a box és a kártya számát érdemes nekik közbe lediktálni hogy a frissítés nem segít, akkor tudják megnézni, hogy jólvan e párosítva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 GBA Posztolva: 2017. január 11. Megosztás Posztolva: 2017. január 11. Köszi, megcsináltam mindent, de ugyanúgy maradt. Utánanézek a cégnél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
Roli82
Sat TV és Interaktív Sat TV
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
111
91
66
62
Népszerű napok
2015. Január 6.
36
2015. Május 26.
29
2017. December 23.
24
2014. December 2.
24
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 111 poszt
btz 91 poszt
Törölt_tag1705 66 poszt
Roli82 62 poszt
Népszerű napok
2015. Január 6.
36 poszt
2015. Május 26.
29 poszt
2017. December 23.
24 poszt
2014. December 2.
24 poszt
Posztolt képek
962 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.