btz Posztolva ekkor: 2014. november 20. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 20. Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb, Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Egyelőre weboldalon nem látom az új Net&Roll díjcsomagokat... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 1. Megosztás Posztolva: 2016. október 1. Ekkor: 2016. 09. 30. at 20:51, Roli82 írta: @zoli62 Nem említi! Szomorú. hátrányos megkülönböztetés. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. 1 órája, Roli82 írta: Szerintem csak sima elírás. Olyan csomagokat is említ amik már ki lettek vezetve pl ikon! Akkor csak a szokásos hanyagság miatti megtévesztés, amit már megszoktunk. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. @Roli82 Köszi! Mondjuk nem látom, hogy mi a különbség az eddigi Net&Roll-hoz képest. Vagy ez csak egy átnevezés volt igazából? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. S lesz ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. október 2. Megosztás Posztolva: 2016. október 2. (szerkesztve) On 9/5/2016 at 7:05 AM, Roli82 said: Kérhető a Surf-höz is, és ha jól tudom akkor előbb a Surf fogyasztja utána meg a Level up-t, az igénybe vevő díjcsomagok köre a turbó ajánlatokéval megegyező, az adat opciót december 31.-ig lehet felhasználni és egy telefonszámra csak egyszeri alkalommal rendelhető meg! Nos, elfogyott a havi Surf keret, és van nekem ugye még 1 GB Level up, amit megvettem akciósan. Erre jön az SMS, hogy mivel a Surf elfogyott, ezért bekapcsolt a napinet 195 Ft-ért. Az 1GB megvett Level up meg ott áll kihasználatlanul, nem azt fogyasztja. Nem örülök. Szerkesztve ekkor: 2016. október 2. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 4. Megosztás Posztolva: 2016. október 4. Már nincs hétvége, és még mindig semmi az új csomagokról. A piros színű szolgáltatótól most elég jó ajánlatot kaptam, így ebből lehet váltás lesz... őőő 16 év után ha jól számolom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 anonymus Posztolva: 2016. október 4. Megosztás Posztolva: 2016. október 4. 2 órája, fgabor87 írta: Már nincs hétvége, és még mindig semmi az új csomagokról. A piros színű szolgáltatótól most elég jó ajánlatot kaptam, így ebből lehet váltás lesz... őőő 16 év után ha jól számolom. Ha boldog leszel vele akkor mért ne? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 fgabor87 Posztolva: 2016. október 4. Megosztás Posztolva: 2016. október 4. Én is így vagyok vele. Rendeltem is gyorsan egy feltöltős SIM-et, feltérképezem vele a sűrűn látogatott helyek térerő viszonyait, meg a mobilnet minőség/sebességet. Aztán majd meglátjuk. Még jó, hogy mindig független telefonokat veszek. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. október 9. Megosztás Posztolva: 2016. október 9. Ekkor: 2016. 09. 30. at 5:39, Roli82 írta: Október 1.-től A mobilinternet díjcsomagoknál a letöltési sebességet 150 Mbit/sec-ról 300 Mbit/sec-ra növelik a feltöltési sebesség változatlanul hagyják. Érintett csomagok Net&Roll M, Net&Roll L, és társkártyás változatai,Next M, Next XL és társkártyás változatai,NetPlusz L, NetPlusz XL, NetPlusz XXL és Dominós változatai. Lezárt Mozaik L, XL és XXL. Bár az ÁSZF nem tesz említést róla - legalább is én nem találtam - de az elméleti 300 Mbit/s sebességhez LTE-Advanced ( minimum Cat.6 ) technológiát támogató készülék szükséges illetve hálózati lefedettség! Forrás 4G+ település lista! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 10. Megosztás Posztolva: 2016. október 10. Ekkor: 2016. 10. 09. at 15:53, Roli82 írta: 4G+ település lista! Elég "vékony" lista, hiányzik többek között Győr, Pécs, Szombathely, Székesfehérvár. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. október 10. Megosztás Posztolva: 2016. október 10. Majd bővítik rá ér. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. október 10. Megosztás Posztolva: 2016. október 10. Logikusan azt gondolná az ember, hogy a fejlesztéseknél a nagyobb lélekszámú és népsürüségű településeket előnyben részesíti az MT, de nem feltétlen van így. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6873 Posztolva: 2016. október 20. Megosztás Posztolva: 2016. október 20. (szerkesztve) Sziasztok. Most újítottam meg a net plusz csomagom telefonom. Előző hónapba ment rendesen, viszont most egyáltalán nincs internet semmilyen alkalmazásban, a telekom mobilapplikációt kivéve, ami működik 4g-el. Valakinek van ötlete mi a probléma? Szerkesztve ekkor: 2016. október 20. Szerkesztő: geri Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 OldMike Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Szia, nem biztos hogy nálad ez van, de amikor új mobilnetet rendeltem a telefoncsomagomhoz, akkor egyszerűen elfelejtették aktiválni, és nem volt netem. Nem tudom hogy a Telekom alkalmazáshoz nem adnak-e netet akkor is, ha máshoz nincs. Legjobb lenne bemenni vele egy T-Pontba, ha megoldható, esetleg a 1430-at megpróbálni. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 teherwagon Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Hello @geri, a leírtak alapján én is azt gyanítom, hogy ilyesmi lesz a vége, mert elég fura. a teló beállításoknak rendben kell lennie, különben a Té app sem menne. aztán úgy tudom, a Té app ingyenesen elérhető bár, de kell hozzá működőképes mobilinternet szolgáltatás, hogy menjen. szóval próbálj egy ki-bekapcsot, és ha nem segít, akkor meg kellene nézetni a Tével (első körben chat a honlapjukon vagy 1430, mert ha nem készülékhiba, ők is tudnak segíteni)... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Roli82 Posztolva: 2016. október 28. Megosztás Posztolva: 2016. október 28. A Magyar Telekom Nyrt. 2017. január 1-jei hatállyal az internet-hozzáférési szolgáltatás áfa mértékét meghatározó jogszabály változásával összefüggésben módosítja az egyéni előfizetők részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó Általános szerződési feltételeit (Lakossági ÁSZF) az egyedi előfizetői szerződésre is kiterjedő hatállyal. A Dominos és előfizetéses mobilnet és kiegészítő opciók új díjait ebben a zip fájlban találjátok meg. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag6920 Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. Sziasztok! Rendeltem Domino5 sim kártyát, amelyhez a honlap szerint most jár 1GB internet 3 hónapig. Hogy tudom ezt aktiválni? Feltöltöttem 1500 Ft-tal a kártyát, de nincs netem... Köszönöm a segítséget! Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Deino Posztolva: 2016. november 2. Megosztás Posztolva: 2016. november 2. A Domino Most illetve az új Marathon csomagok immáron elérhetőek a Telekom önkiszolgáló felületén, a Telekom fiókba való belépést követően. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. november 3. Megosztás Posztolva: 2016. november 3. 11 hours ago, Deino said: A Domino Most illetve az új Marathon csomagok immáron elérhetőek a Telekom önkiszolgáló felületén, a Telekom fiókba való belépést követően. Megnéztem a telekom.hu-n a mobilinternetnél, de ott nem látom őket. Még nem kerültek fel? Furcsa, hogy már választható, de nem lehet megnézni a neten, hogy mit tudnak ezek a csomagok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag7007 Posztolva: 2016. november 9. Megosztás Posztolva: 2016. november 9. Hello. Le szeretném mondani a mobilnetemet de nem tudok bemenni az üzletbe. Itthonról hogyan tudom? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. november 25. Megosztás Posztolva: 2016. november 25. A telekom app fent van a telefonom, és láttam, hogy laza 200 megát forgalmazott le ebben a hónapban, ami furcsa ugyebár azért, hogy kiírja, mennyi az egyenlegem, stb. Megnéztem, az előtérben 5 megát forgalmazott, a háttérben meg 195-öt. Megkérdeztem egy telekom üzletben, amire nem tudtak mondani semmit, csak azzal nyugtattak, hogy a telekom app forgalma nem számít bele az adatforgalmi keretbe. Ami jó dolog, de azért nem lenne rossz tudni, hogy ugyan mit forgalmaz 200 megányit a háttérben. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2016. november 25. Megosztás Posztolva: 2016. november 25. 1 órája, tks írta: A telekom app fent van a telefonom, és láttam, hogy laza 200 megát forgalmazott le ebben a hónapban, ami furcsa ugyebár azért, hogy kiírja, mennyi az egyenlegem, stb. Megnéztem, az előtérben 5 megát forgalmazott, a háttérben meg 195-öt. Megkérdeztem egy telekom üzletben, amire nem tudtak mondani semmit, csak azzal nyugtattak, hogy a telekom app forgalma nem számít bele az adatforgalmi keretbe. Ami jó dolog, de azért nem lenne rossz tudni, hogy ugyan mit forgalmaz 200 megányit a háttérben. Állandóan bekapcsoltan hagyod a mobilinternetet, illetve wifit? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 tks Posztolva: 2016. november 25. Megosztás Posztolva: 2016. november 25. (szerkesztve) 8 minutes ago, zoli62 said: Állandóan bekapcsoltan hagyod a mobilinternetet, illetve wifit? Nappal általában be van kapcsolva a mobilnet, de ettől még nem kellene a háttérben ki tudja, mit küldözgetni. Legfelül van jelenleg a net fogyasztási listában a telefonon, a böngésző meg a többi mind jóval elmarad tőle, szóval ez forgalmazza a legtöbbet önszorgalomból. Érdekes lenne tudni, hogy mit küldözget. Szerkesztve ekkor: 2016. november 25. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Törölt_tag1705 Posztolva: 2016. november 26. Megosztás Posztolva: 2016. november 26. 9 órája, tks írta: Nappal általában be van kapcsolva a mobilnet, de ettől még nem kellene a háttérben ki tudja, mit küldözgetni. Legfelül van jelenleg a net fogyasztási listában a telefonon, a böngésző meg a többi mind jóval elmarad tőle, szóval ez forgalmazza a legtöbbet önszorgalomból. Érdekes lenne tudni, hogy mit küldözget. Erre csak te fogsz tudni valaszolni. A feltelepitet progik onalloan dolgoznak. Pl: face, viber satobbi. Vagy akar a frissitesek is lehetnek adat zabalok. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
btz
Használta már valaki olyan helyen az lte hálózatot, ahol eddig nem volt? Milyenek a tapasztalatok, térerő, minőség stb,
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
107
61
55
36
Népszerű napok
2017. Február 20.
21
2015. Május 7.
13
2017. Március 15.
13
2018. Augusztus 1.
11
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
Roli82 107 poszt
anonymus 61 poszt
btz 55 poszt
fgabor87 36 poszt
Népszerű napok
2017. Február 20.
21 poszt
2015. Május 7.
13 poszt
2017. Március 15.
13 poszt
2018. Augusztus 1.
11 poszt
Posztolt képek
728 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.