ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. (szerkesztve) Ohhhhhh jártam már én is így 3-4 körbe csinálta ezt majd call centeres is elkért minden adatott. De lényeg az hogy van végre 2.hd stream :DD Amire egy kicsit várni kell még de legalább van. Szerkesztve ekkor: 2016. szeptember 2. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 2. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 2. 8 perce, ApaFia írta: Ha működne 1412 MT azonosító megadva mikor beütöm a jelszót ez a szolgáltatás nem elérhető,utána egyből kéri ismét a jelszót. hiba bejelentés és onnan átkapcsolnak kézzel, közben bejentheted a központi hibáját is de arra nem tudnak hibajegyet felvenni :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2016. szeptember 26. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 26. A weboldalt ne vedd alapul,nem friss. Lassan két éve hogy koaxon és optikán 2 HD stream kérhető ha át van migrálva az előfizető. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 27. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 27. 1 órája, fgabor87 írta: Tudom, hogy a weboldaluk tré, mert kb semmi nem igaz, amit írnak, de azért gondoltam ez még aktuális. De sebaj, felteszem harmadszor is a kérdésem, hátha. Ha 3 box lehet egy előfizetőnél, akkor miért csak 2 HD stream-et kaphat? Hol van a szűk keresztmetszet? Látszólag nincs hatalmas, kielégíthetetlen sávszélessége a HD adásoknak. Csak hogy legyen válasz: Mert ez van az ÁSZFben üzletpolitika megfontolásból. És nem okoz mérhető ügyfélvesztést. Illetve az a fogyasztó aki ezt észreveszi boldogítson mást :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 acel Posztolva: 2016. szeptember 28. Megosztás Posztolva: 2016. szeptember 28. 1 órája, fgabor87 írta: @acel Köszi, erre voltam kíváncsi. Ezek szerint nem technikai akadályai vannak. Ez csak az én véleményem, mint előfizető, annyit tudok róla mint te, amikor csak 1hd volt akkor se lehetett tudni miért most se, a T sosem adott többet mint amit a nyomás az előfizetők felől kikényszerített. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 17. Megosztás Posztolva: 2016. október 17. Akkor is vagy ne foglalkozz vele vagy vegyél egy másikat. De inkább jelentsd be a 1412 számon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 fgabor87 Posztolva: 2016. október 18. Megosztás Posztolva: 2016. október 18. A sípolás normális jelenség, a kattogás szerintem nem annyira. Legalábbis kattogni még nem hallottam tápot, sípolni eddig az összes nálam lévő Cisco eszközhöz adott táp sípolt. Bejelentheted, kimegy egy szerelő, és megnézi, valószínűleg kicseréli. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Hogy legyen miről beszélni! Minden tévézőt IP-re terelne a Telekom Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. A kommentektől nem lehet felhőtlenül boldog a Telekom . Amúgy nekem ez van 3 éve, de a lefagyások és a sorrendi újraindítgatások miatt ajánlott némi műszaki ismeret. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 33 perce, OldMike írta: A kommentektől nem lehet felhőtlenül boldog a Telekom . Amúgy nekem ez van 3 éve, de a lefagyások és a sorrendi újraindítgatások miatt ajánlott némi műszaki ismeret. Nekem is, igaz nekem több mint 3 éve VDSL2 hálózaton nem panaszkodom. Kíváncsian várom a cikkben írt Entertain TV-re . Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 1 órája, ApaFia írta: Nekem is, igaz nekem több mint 3 éve VDSL2 hálózaton nem panaszkodom. Kíváncsian várom a cikkben írt Entertain TV-re . Arra én is, de valószínűleg nem egy-két éven belül lesz. Meglehet hogy először az optikások kapják, esetleg több sávszél kell hozzá. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 7 órája, ApaFia írta: Hogy legyen miről beszélni! Minden tévézőt IP-re terelne a Telekom Ehhez először a túlnyomó többségben levő XDSL (azon belül is ADSL) hálózatot kellene lecserélni FTTH-ra. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 25 perce, zoli62 írta: Ehhez először a túlnyomó többségben levő XDSL (azon belül is ADSL) hálózatot kellene lecserélni FTTH-ra. FTTH még nagyon messze van ahol most ADSL van való színűbb,hogy a VDSL2 jön előbb,majd csak utánna az üveg,persze vannak kivételek,hogy egyből üveg lesz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. (szerkesztve) 7 perce, ApaFia írta: FTTH még nagyon messze van ahol most ADSL van való színűbb,hogy a VDSL2 jön előbb,majd csak utánna az üveg,persze vannak kivételek,hogy egyből üveg lesz. Én is preferálom a VDSL2 kiépítését, de úgy látom, a nagyobb települések ebből a szempontból hátrányban vannak. Az én vonalam is VDSL-képes, csak épp a kiskabinet hiányzik hozzá az egész körzetben. Egyébként én is sokakkal együtt úgy látom, a DVB-C-nek már leáldozott. Szerkesztve ekkor: 2016. október 21. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2016. október 21. Szerző Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 7 perce, zoli62 írta: Én is preferálom a VDSL2 kiépítését, de úgy látom, a nagyobb települések ebből a szempontból hátrányban vannak. Az én vonalam is VDSL-képes, csak épp a kiskabinet hiányzik hozzá az egész körzetben. Egyébként én is sokakkal együtt úgy látom, a DVB-C-nek már leáldozott. Én még a DVB-C nem írnám le vannak benne lehetőségek és ezt a Telekom ki is használja. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Szoftveresen az IPTV többet tud, van összehasonlítási alapom, a "gázlogós" szolgáltatónak 15 évig voltam ügyfele. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Deino Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. DVB-C ről nekem is megvan a véleményem, és nem pozitív, jelenleg is ilyen TV-m van, és hát remélem hogy nem sokáig. IPTV-hez hasonlítván nekem olyan érzésem van hogy ez a technológia *****. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. 27 perce, Deino írta: DVB-C ről nekem is megvan a véleményem, és nem pozitív, jelenleg is ilyen TV-m van, és hát remélem hogy nem sokáig. IPTV-hez hasonlítván nekem olyan érzésem van hogy ez a technológia *****. DVB-C minden szolgáltatónál ugyanazt tudja, egyik sem hozhat ki belőle többet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. (szerkesztve) 11 perce, zoli62 írta: DVB-C minden szolgáltatónál ugyanazt tudja, egyik sem hozhat ki belőle többet. Vod, felvétel opció, mini alkalmazások stb amivel lehet emelni a dvb-c szintjén de,,, ezek alapját legtöbbször egy ED2 es modem adja, ergo ip alap. Szerkesztve ekkor: 2016. október 21. Szerkesztő: anonymus Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Ezeket én ma már az alap szolgáltatások közé sorolom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. (szerkesztve) Nem is annyira T-re gondoltam a DVB-C alapszolgáltatások kapcsán. Szerkesztve ekkor: 2016. október 21. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Ott ez alap itt nem volt az Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. (szerkesztve) Egyébként a 2000-es évek elején nem értettem egyet a Matávos koaxos hálózatépítés létjogosultságával, mert úgy gondoltam, a cég saját magának teremt konkurrenciát. Szerkesztve ekkor: 2016. október 21. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. Nem lenne akkora baj ezzel csak túl nagy "csokrokban" lógnak az előfizetők. Ez így gond a sok közül az általad említett koax hálózattal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2016. október 21. Megosztás Posztolva: 2016. október 21. (szerkesztve) Hát igen, sok elszigetelt kábeles terület. Akkoriban az ISDN volt a "menő". Szerkesztve ekkor: 2016. október 21. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.