ApaFia Posztolva ekkor: 2014. november 6. Jelentés Megosztás Posztolva ekkor: 2014. november 6. Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Optikán kinyomod a hangot akkor sima tv adásoknál van valami különbség ? Vagy csak a hangerő eltér és ennyi ? OFF Épített mini pc-n gondolkodom most, amin átmenne a iptv box jele. Legalább akkor el lehetne dugni a sarokba, lehet el kéne gondolkodnom optika hang dolgon Off on Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Nah nekem nem kerültek be az új csatornák nagy része, szóval holnap jelezhetem hogy reszelni kéne rajta. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. Ha az IPTV-n nincs hang, viszont kép van, az lehet a doboz hibája? Távoli segítséget kell nyújtanom egy családtagnak, és próbálom látatlanban kitalálni,mivel lehet a baj, hogy csak zúgás van hang helyett, de kép van rendesen. Ti a dobozra tippelnétek, vagy inkább a TV-re? Lehet olyan box szoftverhiba, ami ha beüt, akkor kép van, de hangot nem ad? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 tks Posztolva: 2017. január 3. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 3. (szerkesztve) 4 minutes ago, anonymus said: Sötétben tapogatózók de első tippem az lenne hogy a box és a tv euorp scart kábellel van össze kötve. Ha igen akkor annak a két végét kéne megnézni hogy rendesen be van e dugva nem mozdult e esetleg ki. Hdmi kábeles összekötés esetén nem hiszem hogy hiba felléphet. Ha meg mégis kuka a box. Igen, scart-os az összekötés. Mozgatva nem hiszem, hogy nagyon volt, úgyhogy nem hiszem, hogy kicsúszott, de ezt csak személyesen tudom megnézni. Addig próbáltam ötletelni, hogy mással lehet-e probléma. A dobozon most hétvégén volt szoftverfrissítés, ezért merült fel bennem, hogy esetleg azzal lehet-e probléma, bár furcsa lenne, ha 3 nap múlva jön elő, de szoftverben minden elképzelhető. Szerkesztve ekkor: 2017. január 3. Szerkesztő: tks Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 4. Nálam az eddig kétszázzal kezdődő csatornák most már kilencszázzal kezdődnek, ez általános? Szerencsére a következő két szám ugyanaz maradt. Amúgy ez a History nagyon hiányzott a raktáraival meg a favágóival (a Discovery-n ugyanilyenek mennek). Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 4. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 4. Igen 900 felett vannak már. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 zoli62 Posztolva: 2017. január 5. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 5. 2 órája, Roli82 írta: Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. Ilyen ez a popszakma. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. január 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 6. 29 perce, anonymus írta: Igazából amit a .62 csináltak azt úgy kb a .63 vissza is vonták. Mert volt egy tömeges bug a .62 ben. Nem tudom hogy mi volt az a tömeges bug, én nem vettem észre semmit csak azt hogy sokat javult a hang. Lehet hogy pont az volt a baj? Remélem hogy inkább más volt, amit talán kijavítanak, és visszaadhatják a jó hangot is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 6. Első bekezdésre vadul bólogatok éppen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 6. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 6. Sok tv-n nem volt hang, de csak hdmi-n és box cserével tudták helyre hozni csak, vagy központilag törléssel újra regisztrálásaal. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 7. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 7. 3 órája, violazsuzsi írta: Ez majd beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek? Csatorna változások Jan 3 0-8 közt lezajlott. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 8. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 8. Nem tudom de szerintem nem. eltérő hálózat nem nagyon zavarhat be mert ugyan az a iptv rendszer fut mindegyiken. Boxbol meg elég kevés fajta van 3-4 lehet mindegyikből 1 a polcon. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 9. (szerkesztve) Szia. Ami a Filmvilágban benne volt azok belekerültek a Szuper Családi HD-ba na meg a Nagyvilág mini csomag meg a két boros áron kínált "prémium" csatorna is Fishing & Hunting és Classica. Pénzkidobás megtartani a filmvilág minit 1800 Ft-ért!. Szuper HBO Max Pak-ra válthatsz, ezt 1412 intézd vagy személyesen. Filmvilág minicsomag jelenleg így néz ki Szerkesztve ekkor: 2017. január 9. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Szia! Nem igazán! Esetleg még egy előfizetés a végponton. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Esetleg ha koaxos IPTV lenne akkor mellé ingyen jár a kódolatlan Digitális Kábel Tv (24/36 csatorna terület függő) amihez csak egy DVB-C képes TV-re van szükség és akkor meg is lenne oldva a 4. TV-re Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Roli82 Posztolva: 2017. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 9. Akkor ez az opció kihúzva. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 9. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 9. 1 perce, Roli82 írta: Akkor ez az opció kihúzva. Akkor nem marad más, megkérdem az ügyfélszolit mit lehet tenni. Köszönöm a segítséget Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7429 Posztolva: 2017. január 10. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 10. 7 órája, anonymus írta: Fél füllel olyat halottam hogy, 3 boxot fizeted kapsz mégegy modemet és fizetsz egy második tv előfizetést csak nem az egész árát hanem a felét negyedét nem tudom. Szal fizetsz egy 3 boxos teljes havidíjas dolgot meg mellé egy, egy boxos negyed vagy fél havidíjas. Nem tudom ez hogy megy pontosan mi a menete meg hogy mennyire igaz, egy misét megér viszont, Köszönöm, rákérdezek Valami hasonlót mondott a szerelő is. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Törölt_tag7458 Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 btz Posztolva: 2017. január 12. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 12. (szerkesztve) Üdv! Én a boxot sima RCA kábellel kötöttem össze külső hangszóróval, szerintem a házimozi is ilyen, ha valami jack dugós/vonalbemenetes a házimozi, akkor RCA - jack 3,5 átalakító kell. A TV és a box külön HDMI-vel van összekötve. A TV-men van egy optical audio output nevű kimenet, ezt nem próbáltam, de gondolom ez is kivezetné a hangot egy ilyen bemenettel rendelkező házimozira. A kérdés már csak az, hogy ezt csak a tuner forrásából vagy a HDMI bemenet forrásáról is megtenné e. Update: Most néztem, hogy az én és a te box típusodon is van SPDIF csatlakozó, ezis egy digitális optikai audio csatlakozó, szintén jó az ezt támogató házimozikhoz. Szerkesztve ekkor: 2017. január 12. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 ApaFia Posztolva: 2017. január 13. Szerző Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 13. 8 órája, Rudi61 írta: Sziasztok ! CISCO ISB2231 beltéri egységen keresztül miképpen tudom csatlakoztatni az LG házi mozi rendszert a Samsung UE40HU6900S LED TV-hez, hogy a házi mozin keresztül "jöjjön" a hang. :-) Nálam ez úgy néz ki: IPTV box; sat box; média lejátszó HDIMI kábellel össze kötve a tv-vel,ezelnek a boxoknak mindnek van optikai kimente ( SPDIF), van hozzá egy optikai switch, ebbe csatlakoznak a boxok majd ez van össze kötve a házimoziba. Mivel neked csak boxot kell össze kötni a házimozival, így elég lesz a boxot optikával össze kötni a házimozival. Én példámat azért írtam le, hogy ha lesz másik eszközöd így tudod megoldani. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Supertech1960 Posztolva: 2017. január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 26. A házimozi erősítőjére csatlakoztattam HDMI-vel a Cisco felvevős boxot, az erősítőt HDMI-vel a tv-hez. A box be sem kapcsol, ha ez a felállás van. Mi lehet a gond? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 anonymus Posztolva: 2017. január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Optikai hang bemenet vagy rca nem játszik esetleg ? A Cisco beállításaiban a hangot próbáltad állítani ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 OldMike Posztolva: 2017. január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 26. 8 perce, Supertech1960 írta: A házimozi erősítőjére csatlakoztattam HDMI-vel a Cisco felvevős boxot, az erősítőt HDMI-vel a tv-hez. A box be sem kapcsol, ha ez a felállás van. Mi lehet a gond? Az ARC megoldás nem jöhet szóba? STB -> tévébe, a tévéből (ARC jelzésű HDMI) -> házimozi. Nyilván a tévének és a házimozinak is tudnia kell hozzá az ARC funkciót. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 Supertech1960 Posztolva: 2017. január 26. Jelentés Megosztás Posztolva: 2017. január 26. Optikait nem használtam, mert a HDMI-t próbáltam. Nem csak a hang a gond, hanem a kép sem megy át sőt a box be sem kapcsol. A tv-n nincs ARC jelzésű kimenet. A házimozi szerint így kellene mennie. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
ApaFia
Az epg belűl a szavak között néha előjön egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
367
221
152
104
Népszerű napok
2014. November 20.
35
2016. December 3.
33
2016. Június 5.
29
2016. November 3.
26
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
anonymus 367 poszt
Roli82 221 poszt
acel 152 poszt
btz 104 poszt
Népszerű napok
2014. November 20.
35 poszt
2016. December 3.
33 poszt
2016. Június 5.
29 poszt
2016. November 3.
26 poszt
2315 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.