Kérdés

Az epg  belűl a szavak között néha előjön  egy hasább,nem minden tv csatinál.Nem lehetne ezt orvosolni?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

2302 válasz erre a kérdésre

Tv-n nem látsz semmit ? 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
Ekkor: 2017. 01. 06. at 12:20, anonymus írta:

Sok tv-n nem volt hang, de csak hdmi-n és box cserével tudták helyre hozni csak, vagy központilag törléssel újra regisztrálásaal.

Nem tudom van e köze hozzá,de ma áramszünet után csak a bekapcsológomb villog zölden már vagy negyed órája.Mst akkor tölt le valamit vagy jelenthetem be?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
3 órája, violazsuzsi írta:

 

Ez majd  beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek?

 

Csatorna változások Jan 3  0-8 közt lezajlott.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
1 órája, violazsuzsi írta:

Üdvözletem!

 

Frissítettem az adást, mert kérte  a szolgáltató, azóta csak az az oldal működik, amin épp akkor voltam. lehet léptetni, ki is írja épp hol jársz, de működő adás csak ott van, ahol a frissítés előtt voltam

Ez majd  beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek?

Előre is köszönöm, ha segít  valaki :)

 

Áramtalanítsd a HGW-t majd a iptv boxot,majd kapcsold vissza a HGW-t majd és a  boxot. ha ezek se segítenek akkor a 1412. ;)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Üdvözletem!

 

Frissítettem az adást, mert kérte  a szolgáltató, azóta csak az az oldal működik, amin épp akkor voltam. lehet léptetni, ki is írja épp hol jársz, de működő adás csak ott van, ahol a frissítés előtt voltam

Ez majd  beáll magától, mert gondolom a beígért csatorna változtatásokat végzik, vagy telefonálnom kell a hibabejelentőnek?

Előre is köszönöm, ha segít  valaki :)

 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sziasztok!
2xHD, 1xSD, 2 db TV, az egyikhez felvevős box. A nem felvevőshöz tartozó TV-n minden T-s "Üzenet" megjelenik , a felvevőshöz tartozón pedig - egy egyszeri korábbi alkalmat kivéve - nem jelennek meg ugyanezen üzenetek. Lehetséges, hogy az azonos HGW-hez tartozó 2 tévés rendszerben ha egyszer az egyik TV-n már leokézták az üzenetet, akkor ugyanaz a tartalmú üzenet a másik TV-n már nem jelenik meg? Én most gyakorlatilag minden üzenetről lemaradok. Vagy lehet, hogy a felvevős box beállításán kell valamit változtatnom? Hol???

(Próbálkoztam már a beállításokkal variálni, de nem hozott eredményt, pedig emlékeim szerint amikor még a mostani felvevős boxos TV még egy nem felvevős boxon lógott, akkor az üzenetek mindkét készüléken eltérő használati időben, egymástól függetlenül is megjelentek, és külön-külön voltak okézhatóak is.)
Mit tudtok erről mondani?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sok tv-n nem volt hang, de csak hdmi-n és box cserével tudták helyre hozni csak, vagy központilag törléssel újra regisztrálásaal.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
3 perce, anonymus írta:

Első bekezdésre vadul bólogatok éppen.

Nem akarom túlpörgetni a témát, én úgysem tudok tenni semmi, csak a kíváncsiság hajt. Publikus-e hogy miben jelentkezett? Esetleg sok tévén nem volt hang, netán élvezhetetlen volt?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Első bekezdésre vadul bólogatok éppen.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
29 perce, anonymus írta:

Igazából amit a .62 csináltak azt úgy kb a .63 vissza is vonták.  Mert volt egy tömeges bug a .62 ben. 

Nem tudom hogy mi volt az a tömeges bug, én nem vettem észre semmit csak azt hogy sokat javult a hang. Lehet hogy pont az volt a baj?

Remélem hogy inkább más volt, amit talán kijavítanak, és visszaadhatják a jó hangot is.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
17 órája, OldMike írta:

Én meg pár napja a 62-vel még meg tudtam oldani, hogy az összes csatorna kb. azonos hangerővel szóljon. Most bezzeg a 63-nál a Discovery ShowCase elviselhetetlenül hangos, ha mondjuk a TVPaprikáról kapcsolok oda. Általában a HD csatornák hangja erősebb, de nem egyformán, viszont az SD csatornák között jelentős eltérések vannak. Nem néztem végig, de például a DoQ sokkal hangosabb a TVPaprikánál. Azt hiszem az utóbbi kirívóan halk, és a minősége is rosszabb a 63-as verzióban.

Ezzel viszont már elfogyott a tudományom.

Talán még nem múlt el a szilveszteri mámor a Telekomnál :$.

Igazából amit a .62 csináltak azt úgy kb a .63 vissza is vonták.  Mert volt egy tömeges bug a .62 ben. 

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
17 órája, Roli82 írta:

Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. :D

Jól halható hogy halkabb lett, tegnap reggel 2-en volt a box este .63-al  meg 24 is halk volt ....

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
2 órája, Roli82 írta:

Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. :D

Ilyen ez a popszakma. :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
14 perce, Roli82 írta:

Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. :D

Én meg pár napja a 62-vel még meg tudtam oldani, hogy az összes csatorna kb. azonos hangerővel szóljon. Most bezzeg a 63-nál a Discovery ShowCase elviselhetetlenül hangos, ha mondjuk a TVPaprikáról kapcsolok oda. Általában a HD csatornák hangja erősebb, de nem egyformán, viszont az SD csatornák között jelentős eltérések vannak. Nem néztem végig, de például a DoQ sokkal hangosabb a TVPaprikánál. Azt hiszem az utóbbi kirívóan halk, és a minősége is rosszabb a 63-as verzióban.

Ezzel viszont már elfogyott a tudományom.

Talán még nem múlt el a szilveszteri mámor a Telekomnál :$.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: OldMike

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
Ekkor: 2016. 12. 27. at 20:30, anonymus írta:

Cisco beltéri egységre frissítés érkezett/ik elméletileg hangosabb lesz tőle.

Pár napja jött meg a 62-es végű, hangosabb lett a hang, ma megjött a 63-as végű halkabb lett a hang. :D

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Igen 900 felett vannak már.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nálam az eddig kétszázzal kezdődő csatornák most már kilencszázzal kezdődnek, ez általános? Szerencsére a következő két szám ugyanaz maradt. Amúgy ez a History nagyon hiányzott a raktáraival meg a favágóival (a Discovery-n ugyanilyenek mennek).

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Kaptam helyzetjelentést, megjavult a hang. Annyit csináltak, hogy kikapcsoltak mindent, a dobozt csak a távirányítóval, és egy idő után bekapcsolták, ami után a doboz olyasmit írt ki, hogy "kérése átmenetileg nem végrehajtható, próbálja újra később", amit gondolom leokéztak, és utána volt hang.

Ebből nekem nem világos, hogy mi volt a probléma, de ezek szerint talán valami iptv gond lehetett, legalábbis a nem végrehajtható kérésből erre tippelek.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
4 minutes ago, OldMike said:

Jó lenne tudni hogy ez az összes csatornára vonatkozik-e? Olyan előfordult már hogy váltáskor az adott csatornán nem volt hang, de egy oda-vissza váltás ezt meg szokta oldani. Másik tippem ugyanaz, mint anonymusé.

Valószínűleg kipróbáltak több csatornát is, illetve a korábbi felvételeknek sincs hangja. Lehet, hogy tényleg kábelprobléma.

Egyébként éppen hétvégén volt probléma a dobozzal, hogy semmit sem játszott le, minden korábbi felvétel lejátszására csak fekete képernyőt mutatott némán. Akkor kapcsoltam ki-be a hátsó kapcsolóval, és akkor tette fel a szoftverfrissítést, és utána úgy tűnt, hogy jó.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Scartos összekötésből mindent kinézek, :)

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
4 minutes ago, anonymus said:

Sötétben tapogatózók de első tippem az lenne hogy a box és a tv euorp scart kábellel van össze kötve. Ha igen akkor annak a két végét kéne megnézni hogy rendesen be van e dugva nem mozdult e esetleg ki. Hdmi kábeles összekötés esetén nem hiszem hogy hiba felléphet.  Ha meg mégis kuka a box.

Igen, scart-os az összekötés. Mozgatva nem hiszem, hogy nagyon volt, úgyhogy nem hiszem, hogy kicsúszott, de ezt csak személyesen tudom megnézni. Addig próbáltam ötletelni, hogy mással lehet-e probléma. A dobozon most hétvégén volt szoftverfrissítés, ezért merült fel bennem, hogy esetleg azzal lehet-e probléma, bár furcsa lenne, ha 3 nap múlva jön elő, de szoftverben minden elképzelhető.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: tks

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon
14 perce, tks írta:

Ha az IPTV-n nincs hang, viszont kép van, az lehet a doboz hibája? Távoli segítséget kell nyújtanom egy családtagnak, és próbálom látatlanban kitalálni,mivel lehet a baj, hogy csak zúgás van hang helyett, de kép van rendesen. Ti a dobozra tippelnétek, vagy inkább a TV-re? Lehet olyan box szoftverhiba, ami ha beüt, akkor kép van, de hangot nem ad?

Jó lenne tudni hogy ez az összes csatornára vonatkozik-e? Olyan előfordult már hogy váltáskor az adott csatornán nem volt hang, de egy oda-vissza váltás ezt meg szokta oldani. Másik tippem ugyanaz, mint anonymusé.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Sötétben tapogatózók de első tippem az lenne hogy a box és a tv euro scart kábellel van össze kötve. Ha igen akkor annak a két végét kéne megnézni hogy rendesen be van e dugva nem mozdult esetleg ki.

Hdmi kábeles összekötés esetén nem hiszem hogy hiba felléphet.  Ha meg mégis, kuka a box.

Szerkesztve ekkor: Szerkesztő: anonymus

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Ha az IPTV-n nincs hang, viszont kép van, az lehet a doboz hibája? Távoli segítséget kell nyújtanom egy családtagnak, és próbálom látatlanban kitalálni,mivel lehet a baj, hogy csak zúgás van hang helyett, de kép van rendesen. Ti a dobozra tippelnétek, vagy inkább a TV-re? Lehet olyan box szoftverhiba, ami ha beüt, akkor kép van, de hangot nem ad?

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Nah nekem nem kerültek be az új csatornák nagy része, szóval holnap jelezhetem hogy reszelni kéne rajta.

Bejegyzés megosztása


Link a bejegyzéshez
Megosztás más oldalakon

Hozz létre egy fiókot vagy jelentkezz be a kommenteléshez

Ahhoz, hogy kommentelhess, tagnak kell lenned.

Fiók létrehozása

Hozz létre a közösségünkben egy új fiókot. Igazán egyszerű!


Új fiók regisztrálása

Bejelentkezés

Már van fiókod? Jelentkezz be itt!


Bejelentkezés most