AlcohollicA Hun Posztolva ekkor: 2018. július 27. Megosztás Posztolva ekkor: 2018. július 27. Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte? Üdv: Zsolt Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 btz Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. @AmandaD Ti osszátok itt kb a semmit, mi pedig a semmire reagálunk és így az egész egy nagy semmi lesz. Erről nem mi tehetünk. Mi megtettük a dolgunk, leírtuk amit a 1414-en az ügyfélszolgálat is mondana vagy az írjon nekünk formon keresztül írt leveletekre is reagálna a Telekom. Ennyi a dolgunk. Már mindenki továbblépett volna ha fel tudnátok dühöngés nélkül dolgozni. Igen én mondom, hogy ez az egész topic ilyen formában hasztalan, és nem miattunk ilyen. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. 2 perce, btz írta: @AmandaD Ti osszátok itt kb a semmit, mi pedig a semmire reagálunk és így az egész egy nagy semmi lesz. Erről nem mi tehetünk. Mi megtettük a dolgunk, leírtuk amit a 1414-en az ügyfélszolgálat is mondana vagy az írjon nekünk formon keresztül írt leveletekre is reagálna a Telekom. Ennyi a dolgunk. Már mindenki továbblépett volna ha fel tudnátok dühöngés nélkül dolgozni. Igen én mondom, hogy ez az egész topic ilyen formában hasztalan, és nem miattunk ilyen. Hagyd rájuk az egészet, nem fizeti a T az *****t gyógyszert. Amit ezek után kell szedned. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. (szerkesztve) @anonymus Pedig én T bérenc vagyok állítólag ? @István Kafetériában fogom kérni a gyógykezelésem megtérítését ? Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 11. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
1 AmandaD Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. 25 perce, anonymus írta: Köszönöm megtisztelő szavaid, ne félj mint ember nem tartalak többre mint te engem. De ha úgy is szolgáltat nálad a Tarr akkor pápá mért vagy még itt ? kösz, hogy figyeltél, illetve nem. Láthattad, hogy a "hűség" miatt nem léphetek le a T. -tól. (nem állok olyan jól anyagilag, hogy fizessek) Emberként nem bántottalak, ha úgy tűnt, bocs. (a legjobb b.nőm sem túl okos, én mégis imádom) És tényleg bocs. Kicsit ***** voltam. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. Ekkor: 2018. 09. 11. at 20:48, AmandaD írta: kösz, hogy figyeltél, illetve nem. Láthattad, hogy a "hűség" miatt nem léphetek le a T. -tól. (nem állok olyan jól anyagilag, hogy fizessek) Emberként nem bántottalak, ha úgy tűnt, bocs. (a legjobb b.nőm sem túl okos, én mégis imádom) És tényleg bocs. Kicsit ***** voltam. ** már nincs az a akciója hogy olcsóbban ad mindent amíg tart a T hűséged ? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. 3 perce, btz írta: @anonymus Pedig én T bérenc vagyok állítólag ? @István Kafetériában fogom kérni a gyógykezelésem megtérítését ? De ennyi T bérenc nem lehet meg akkor a facebbok-ra mért nem vesz ilyen bérenceket a T ? Deee amúgy igen ezt a kafetéria vonalat támogatom. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. (szerkesztve) Tarrnak már nincs az a akciója hogy olcsóbban ad mindent amíg tart a T hűséged ? Nem tudok róla. De én vállaltam valamit, és én be szoktam tartani még a szóbeli ígéreteimet is. Úgyhogy, bármilyen csalódás is a T, maradok. Mert én, én vagyok. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 11. Szerkesztő: AmandaD Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
5 btz Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. @anonymus Egyesek szerint mindenhol ott vannak és soha nem lehet tudni hol bukkan fel egy indokolatlan ***** Hopp ott egy... ? ? ? ☝️ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. szeptember 11. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 11. Bármennyire is magyar valóság a bohózattá váló szolgáltatók általi tárgyalásosdi a TV2 csoporttal, egy másik szolgáltató fórumán írták: "A tárgyalások zajlanak ez a hivatalos információ. Amúgy meg a nagyok közül kettőnél már van szerződés, de hogy kinél az még titok. A szerződésben vannak indítási időpontok is. Egyelőre ennyi. " Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 Roli82 Posztolva: 2018. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 12. (szerkesztve) 3 órája, zoli62 írta: Bármennyire is magyar valóság a bohózattá váló szolgáltatók általi tárgyalásosdi a TV2 csoporttal, egy másik szolgáltató fórumán írták: "A tárgyalások zajlanak ez a hivatalos információ. Amúgy meg a nagyok közül kettőnél már van szerződés, de hogy kinél az még titok. A szerződésben vannak indítási időpontok is. Egyelőre ennyi. " "Oly annyira, hogy már több megállapodás is született, csak várakozás van, mert egy más eseménnyel összekötve (akkor, vagy nem sokkal az után) kerül kínálatba, a három nagy szolgáltató közül kettőnek az előfizetői már bátran vághatják a centit (kérdésekre nem válaszolok, már így is többet mondtam, mint lehetett/kellett volna)... " Gyanítom csomagban kínálja a TV2 csoport a Spíler 2 a nagyobb szolgáltatóknak (mert úgy olcsóbb mint külön), és mivel a másik két csatorna még el sem indult ( Jocky TV és Moziverzum ) addig be se kerülhet a Spíler 2. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 12. Szerkesztő: Roli82 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2018. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 12. Ekkor: 2018. 09. 11. at 20:11, AmandaD írta: Nem biztos, hogy ezt pont nektek kellene mondani. Az egész topik tele van a semmitmondó hozzászólásaitokkal. Bár tőled lehetett olvasni néhány értelmes hsz-t, de a többiek. root: besértődött, mert Laketti kritizálni mert benneteket. Na mindegy, zárjatok ki engem is, mert kérdeztem, vagy véleményt mondtam. Sziasztok. Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán nem vitatkozik. Jah és nem is a T-nél dolgozom hanem egy magán rendszergazdai cégnél. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 AmandaD Posztolva: 2018. szeptember 12. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 12. Ekkor: 2018. 09. 12. at 6:11, root írta: Tévedés. Root nem sértődőtt be, nem olyan. Pusztán nem vitatkozik. Jah és nem is a T-nél dolgozom, hanem egy magán rendszergazdai cégnél. Egyesszám harmadik személyben beszélsz magadról? Kicsit? fura. Ez a bérenc dolog nagyon divat lett, de inkább nálatok. Most különböző formában tiltakoztok e cím ellen, pedig talán egyszer kaptátok meg ezt meg valakitől. De úgy látszik nagyon betalált! Már nekem is magyarázod, hogy nem vagy T. embere. De ez ki a francot érdekel? Egy dolog érdekel: Lesz-e, és mikor Spiler 2! A többi, amiket irkáltok, csak teljesen felesleges duma. És ne is válaszoljatok, ha nem a kérdésre feleltek Kösz. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laketti Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Root Miböl gondolod,hogy okosabb, kulturáltabb vagy nálam? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 root Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Ekkor: 2018. 09. 13. at 10:14, Laketti írta: Root Miböl gondolod,hogy okosabb, kulturáltabb vagy nálam? Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :))) Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
4 btz Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. (szerkesztve) @rootbocs beragadt @Laketti Mert a kultúrádat már megmutattad itt a fórumon. Ész nélkül neki álsz hőbörögni az Epic Drama topicban a Spíler2-ről, egy értelmes konstruktív hozzászólást nem adtál még a fórumhoz, nem nehéz ebból messzebb menő megálapításokat tenni rólad. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 13. Szerkesztő: btz Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Ekkor: 2018. 09. 13. at 10:18, root írta: Nem baj. Most elköszönök egy kis időre. Nemsoká indul a gépem. Te nyugodtan írogass ide, engem nem érdekel. Gondolok rád, amikor a sangriámat fogom iszogatni este a tengerparton. Légy jó kisfiú addig is, amíg visszajövök :))) Kicsit lehetnél visszafogottabb. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. Ekkor: 2018. 09. 12. at 3:26, Roli82 írta: Gyanítom csomagban kínálja a TV2 csoport a Spíler 2 a nagyobb szolgáltatóknak (mert úgy olcsóbb mint külön), és mivel a másik két csatorna még el sem indult ( Jocky TV és Moziverzum ) addig be se kerülhet a Spíler 2. Ugye ezt a Telekom is kommunikálhatná az érdeklődő ügyfeleinek, és akkor nem lenne ilyen hangulat, de hát ugye a marketingtől ilyet ne várjunk... Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 btz Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. @zoli62 A Telekom nem kommunukál ilyet. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. https://index.hu/kultur/media/2018/09/13/a_tv2_spiler_splier2_kozvetites_premier_league_bl_la_liga/ Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. (szerkesztve) 23 perce, btz írta: @zoli62 A Telekom nem kommunukál ilyet. Pont ez az, pedig akkor lenne korrekt. Szerkesztve ekkor: 2018. szeptember 13. Szerkesztő: zoli62 Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zoli62 Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. 23 perce, anonymus írta: https://index.hu/kultur/media/2018/09/13/a_tv2_spiler_splier2_kozvetites_premier_league_bl_la_liga/ A szolgáltató viszont még mindig nem kér hálózathasználati díjat a műsortulajdonostól. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
2 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 13. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 13. 2 perce, zoli62 írta: A szolgáltató viszont még mindig nem kér hálózathasználati díjat a műsortulajdonostól. Meg gizike gőzekével fekszik le este. Akkor kérjen, a társasház csőbérleti pénzt. (Ez járna is, csak basznak kérni) Elmű oszlopköz pénzt. Az önkormányzatok földhasználat után pénzt. Az omsz légtérhasználat után pénzt és stb stb stb Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
3 anonymus Posztolva: 2018. szeptember 14. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 14. https://444.hu/2018/09/14/spiler-2-ugy-nincs-megegyezes-a-tv2-a-szolgaltatokat-okolja-mar-bl-meccsekrol-is-lemaradunk Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 zunicum Posztolva: 2018. szeptember 14. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 14. Gratulálok az oldal javítgatásához! Reportoltam ezt a postot, de lám délutánra eltűnt belőle a személyeskedésre utaló kifejezés szerkesztés minden jele nélkül. Nekem jött a figyelmeztetés egy jelentéktelen post után. Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
0 Laketti Posztolva: 2018. szeptember 14. Megosztás Posztolva: 2018. szeptember 14. Ezt,hogy kell értelmezni? Idézet Link kommenthez Megosztás más oldalakon More sharing options...
Kérdés
AlcohollicA Hun
Annyi lenne a kérdésem, hogy bekerül e valamikor valamelyik csomagba, vagy külön kell fizetni érte?
Üdv: Zsolt
Link kommenthez
Megosztás más oldalakon
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
62
40
40
30
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38
2018. Augusztus 13.
16
2018. Szeptember 11.
15
2018. Augusztus 19.
15
A legnépszerűbb tartalomgyártók a témában
btz 62 poszt
zoli62 40 poszt
AmandaD 40 poszt
anonymus 30 poszt
Népszerű napok
2018. Augusztus 18.
38 poszt
2018. Augusztus 13.
16 poszt
2018. Szeptember 11.
15 poszt
2018. Augusztus 19.
15 poszt
Posztolt képek
256 válasz erre a kérdésre
Ajánlott posztok
Csatlakozz a közösséghez!
Posztolhatsz regisztráció előtt is. Ha már van regisztrációd, jelentkezz be itt.